סוף סוף קיבלתי את ה-42PFL5604 שלי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
aquaeyed פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה. מי שזוכר מזמן מזמן (לפני חודש) אמרתי לכם שאני קניתי את הטלוויזיה מוואלה במחיר 5450 שקל, אז הם יצאו הכי מניאקים שיש. הם חיקו עד לרגע האחרון להתחייבות שלהם, שזה 18 ימי עבודה!!! ולא סיפקו לי המוצר, התנצלו בלה בלה בלה והסכמנו לעוד שבוע עם פיצוי " מכשיר חשמלי קטן" כמו שהם אומרים אשר לא היה להם מוסג מה הוא. מכיוון שבאותו שבוע לא היה לי כרטיס אשראי הסכמתי לחקות עוד שבוע. אחרי שבוע הם מתקשרים אלי ורוצים לקבוע הספקה לשבוע הבא!! קולטים?!! בקיצור התאכזבתי מהם רבות וביטלתי את העסקה.אציין שדירתי איתם לאחר שבוע של רכישה, אמרו לא לדאוג, ואז התחלתי לדאוג שבוע לפני תום הימי ההספקה, וגם בשבוע הנוסף דיברתי איתם הרבה פעמים, בקיצור אף אחד לא מחזיר לי כסף על טלפון =). לאחר חיפוש קטן ובירורים עם כמה חנויות אינטרנט קניתי אותה טלוויזיה ב5100 =) מאלקריק דיל אז לפחות פה הרווחתי.

אז פה אני מפסיק לבכות ואספר לכם על הטלוויזיה.
פשוט 10. (לתקציב שלי =) ).
קניתי אותה לשידורים רגילים ופס3. חברה קילזון2 נראה פשוט מהמם!!! אבל לזה לא דאגתי, לדעתי רוב החברות בHD מראים פלוס מינוס אותו דבר. שידורי SD זו הבעיה העיקרית של טלוויזיות זולות של 3000 שקל. רוב את הערוצים רואים מעולה. כן אם להסתכל מכרוב אפשר לראות טיפה הפרעות, זה אפילו לא פיקסליזציה אלא יותר תנועות קטנות של פיקסלים לא ממש יכול להסביר את זה, נגיד שזה פוגע בפוקוס. אבל ממרחק של 3.5 מטר לא רואים דבר. טוב יש כמה ערוצים שכן רואים אבל זה ערוץ רוסי אחד שבח משדרים אותו בלוויין לפה באיכות ממש גרוע. נגיד בערוצי MTV רואים מצוין גם בערוצי סרטים. יש בטלוויזיה מצב של דמו - חצי ממסך רואים עם עיבוד ע"י מעבד וחצי בלי שיפורים, האמת או שאצלי זה ככה או שסתם בו-לשיט אבל כמעט ואין הבדל וגם לדעתי יש שם באג כי בנוסף לקו שחור של הפרדה בין מצבים רואים מין גבול נוסף של נסנן הנוסף אבל טיפה הצידה מקו ההפרדה אבל עם הזמן הוא גם קופץ לאמצע. לא כזה קריטי בשבילי.
הטלוויזיה בעלת כל היציאות שבה לכם, כולל 2 סקארטים 3 HDMI וכו'"ו גם יש חיבור למחשב ומצב של NATIV. טלוויזיה בעלת כמה מודים להצגת שידורים רגילים: עמ מתיחה או בלי. אגב נסקרתי משהו חמוד, בהדלקה ראשונית (אפשר גם אחרי זה) טלוויזיה נכנסה למצב של הגדרות התמונה. היה מראה כמה תמונות מחולקות כל אחד לשתיים ואתה אמור לבחור חלק שהכי אהבת ולפי זה נקבעים פרמטרים ידניים של איכות התמונה. לאנשים שלא רוצים לשבור ראש עם זה זה אחלה פטנט.
גם אוסיף שסאונד מאולה. ממש מרוצה ממנו והא גם מאוד חזקת אפילו לא ניסיתי עד הסוף כי זה היה כבר חזק מדי.

טוב בטח נמאס לכם לקרוא כל ההתלהבות שלי , אני יודע שזה כתוב לא בצורה מקצועית ובטח עם מלא שגיאות כתיב, לכן הסליחה. אנסה לצרף כמה מהתמונות שצילמתי אבל הם ממש לא מעבירים את האיכות של טלוויזיה.

גם כן יש לי כמה שאלות אז אם אכבל תשומת לב אסמך.

1.לא מצאתי בשום מקום על טלוויזיה דגם שלה, איך אפשר לוודא שזה ביימת 5604 ולא 5603 ? למרות שאני דיי מאמין שזה כן דגם האחרון, עדיין עדיף לוודא. מאחורה כתוב מיוצר בהונגריה (בהונגרית)
2.חיברתי עם סקארט רגיל כסוף, האם באימת יש הבדלים רבים בין כבל לכבל במחירים של 300 שקל?
3.יש המלצות להגדרות ופרמטרים של הגדרות תמונה ידניות?

תודה רבה לכם, ואם יש לכם שאלות אשמח לענות.

PS
מכיוון שאפשר לעלות רק 3 תמונות הינה לינק לשאר
http://files.getdropbox.com/u/1516819/p ... 20size.rar (Y) (Y)
זה המרחק צפיה שלי
 זה המרחק צפיה שלי
נערך לאחרונה על ידי aquaeyed ב 24/07/2009 15:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

yotamhz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0

הבהרה

שליחה #2 

היי

אני מתלבט אם לרכוש את הטלוויזיה הזו.

לא הבנתי מהסקירה שלך אם ה-FHD לא מפריע לראות שידורי כבלים דיגיטליים רגילים (כי יש טענות בפורום שאכן כך הדבר).

מה אתה אומר?

חוצמזה אני מבין שאתה ממליץ עליה.

תודה מראש

יותם

aquaeyed פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אני בטוח שיש טלוויזיות שעושות את העבודה יותר טובה ממנה, אבל לתקציב של 5000-5500 לדעתי היא עושה את העבודה בצורה מעולה. עדיין אנשים עם עין חדה יכלו לראות בכמה מהערוצים הפרעות קטנות, אבל הם לא משהו נוראי וברוב הערוצים ממרחק של 3 מטר לא רואים דבר. אז כן אני ממליץ עליה.

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

הסתכלתי בתמונות ורואים פשוט מדהים ניראת לי טלוויזיה מצוינת. אני גם עוד שבוע קונה טלוויזיה אבל 32 וכנראה פיליפס ככה שהתמונות האלה שימחו אותי..

aquaeyed פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

מסתבר שממיר שלי לא היה על RGB אז עכשיו רואים טיפה יותר טוב =)

אהוד
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

למה אתה רואה כזאת טלויזיה ב4:3?

מה ההיגיון לקנות FHD ולראות כמו שפעם אני אף פעם לא אבין את זה 8)
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.

aquaeyed פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אהוד כתב:למה אתה רואה כזאת טלויזיה ב4:3?

מה ההיגיון לקנות FHD ולראות כמו שפעם אני אף פעם לא אבין את זה 8)
...
אולי כי אני לא אוהב את המתיחות של פנים? =)

אגב בהרבה ערוצים אם הם משדרים עם פסים שחורים מלמעלה ומתה אז טלוויזיה חוטחת רק את הסימן הערוץ ומגדילה כמעט עד הסוף. אם יש תמונה מלאה ב3:4 אז אין מה לעשות רואים פסים שחורים בצדדים. לאנשים שלא רוצים לראות ככה יש אפשרות מתיחה אבל שוב זה טיפה פוגע בצורת פנים ורואים את זה טוב אם מסתקלים על מעגלים בתמונה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”