אז פה אני מפסיק לבכות ואספר לכם על הטלוויזיה.
פשוט 10. (לתקציב שלי =) ).
קניתי אותה לשידורים רגילים ופס3. חברה קילזון2 נראה פשוט מהמם!!! אבל לזה לא דאגתי, לדעתי רוב החברות בHD מראים פלוס מינוס אותו דבר. שידורי SD זו הבעיה העיקרית של טלוויזיות זולות של 3000 שקל. רוב את הערוצים רואים מעולה. כן אם להסתכל מכרוב אפשר לראות טיפה הפרעות, זה אפילו לא פיקסליזציה אלא יותר תנועות קטנות של פיקסלים לא ממש יכול להסביר את זה, נגיד שזה פוגע בפוקוס. אבל ממרחק של 3.5 מטר לא רואים דבר. טוב יש כמה ערוצים שכן רואים אבל זה ערוץ רוסי אחד שבח משדרים אותו בלוויין לפה באיכות ממש גרוע. נגיד בערוצי MTV רואים מצוין גם בערוצי סרטים. יש בטלוויזיה מצב של דמו - חצי ממסך רואים עם עיבוד ע"י מעבד וחצי בלי שיפורים, האמת או שאצלי זה ככה או שסתם בו-לשיט אבל כמעט ואין הבדל וגם לדעתי יש שם באג כי בנוסף לקו שחור של הפרדה בין מצבים רואים מין גבול נוסף של נסנן הנוסף אבל טיפה הצידה מקו ההפרדה אבל עם הזמן הוא גם קופץ לאמצע. לא כזה קריטי בשבילי.
הטלוויזיה בעלת כל היציאות שבה לכם, כולל 2 סקארטים 3 HDMI וכו'"ו גם יש חיבור למחשב ומצב של NATIV. טלוויזיה בעלת כמה מודים להצגת שידורים רגילים: עמ מתיחה או בלי. אגב נסקרתי משהו חמוד, בהדלקה ראשונית (אפשר גם אחרי זה) טלוויזיה נכנסה למצב של הגדרות התמונה. היה מראה כמה תמונות מחולקות כל אחד לשתיים ואתה אמור לבחור חלק שהכי אהבת ולפי זה נקבעים פרמטרים ידניים של איכות התמונה. לאנשים שלא רוצים לשבור ראש עם זה זה אחלה פטנט.
גם אוסיף שסאונד מאולה. ממש מרוצה ממנו והא גם מאוד חזקת אפילו לא ניסיתי עד הסוף כי זה היה כבר חזק מדי.
טוב בטח נמאס לכם לקרוא כל ההתלהבות שלי , אני יודע שזה כתוב לא בצורה מקצועית ובטח עם מלא שגיאות כתיב, לכן הסליחה. אנסה לצרף כמה מהתמונות שצילמתי אבל הם ממש לא מעבירים את האיכות של טלוויזיה.
גם כן יש לי כמה שאלות אז אם אכבל תשומת לב אסמך.
1.לא מצאתי בשום מקום על טלוויזיה דגם שלה, איך אפשר לוודא שזה ביימת 5604 ולא 5603 ? למרות שאני דיי מאמין שזה כן דגם האחרון, עדיין עדיף לוודא. מאחורה כתוב מיוצר בהונגריה (בהונגרית)
2.חיברתי עם סקארט רגיל כסוף, האם באימת יש הבדלים רבים בין כבל לכבל במחירים של 300 שקל?
3.יש המלצות להגדרות ופרמטרים של הגדרות תמונה ידניות?
תודה רבה לכם, ואם יש לכם שאלות אשמח לענות.
PS
מכיוון שאפשר לעלות רק 3 תמונות הינה לינק לשאר
http://files.getdropbox.com/u/1516819/p ... 20size.rar