איזו כניסה ברסיבר הכי טובה לסטרימר?
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום חברים !
אני כרגע מחובר בכבל HDMI בודד לכניסת HD ברסיבר 3800. צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה נתבצעה על-ידי בדרך זו זמן רב, עד ש.... יום משעמם במיוחד בשבוע שעבר, החלטתי לבצע ניסוי ותהייה והוספתי חיבור RCA בין הסטרימר לכניסה שונה ברסיבר (CD-R) ולהפתעתי, איכות הצליל השתפרה משהו.
מכאן שאלתי או שמא נכתוב תהיותיי. איך אתם מחברים את מכשירי האודיו שלכם לרסיבר ? האם יש כניסה מומלצת ספציפית לסטרימר? מהם החיבורים במומלצים לשמיעת מוסיקה ובאיזה כבל?
תודה למגיבים.
אני כרגע מחובר בכבל HDMI בודד לכניסת HD ברסיבר 3800. צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה נתבצעה על-ידי בדרך זו זמן רב, עד ש.... יום משעמם במיוחד בשבוע שעבר, החלטתי לבצע ניסוי ותהייה והוספתי חיבור RCA בין הסטרימר לכניסה שונה ברסיבר (CD-R) ולהפתעתי, איכות הצליל השתפרה משהו.
מכאן שאלתי או שמא נכתוב תהיותיי. איך אתם מחברים את מכשירי האודיו שלכם לרסיבר ? האם יש כניסה מומלצת ספציפית לסטרימר? מהם החיבורים במומלצים לשמיעת מוסיקה ובאיזה כבל?
תודה למגיבים.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
HDMI בלבד לכניסת BD ברסיבר ושומעים מצוייןavve1959 כתב:Rino מדובר בסטרימר 4100 .
לאיזה כניסה ברסיבר חיברת את הסטרימר? האם אתה משתמש בכבלים נפרדים לאודיו ווידאו, או שהכל בכבל HDMI ?...
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היה מעניין אותי לדעת.Rino כתב:באיזה סטרימר מדובר?
אצלי ה TVIX מחובר ב HDMI ל 3900 ושומעים מוסיקה בצורה מעולה , למרות שברוב המקרים אני משתמש ב SB3
האמת שלא ניסיתי כניסה אחרת......
לאיזה רמקולים שידכת את הרסיבר? האם אתה משתמש בהגברה נוספת מךבד הרסיבר?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
קדמיים -Polkaudio RTI12avve1959 כתב:היה מעניין אותי לדעת.Rino כתב:באיזה סטרימר מדובר?
אצלי ה TVIX מחובר ב HDMI ל 3900 ושומעים מוסיקה בצורה מעולה , למרות שברוב המקרים אני משתמש ב SB3
האמת שלא ניסיתי כניסה אחרת......
לאיזה רמקולים שידכת את הרסיבר? האם אתה משתמש בהגברה נוספת מךבד הרסיבר?...
לא צריך הגברה נוספת זה מספק אותי