LCD של MAG בקניית מחשב נייד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

היי אנשים ,כתבתי כבר שאני קונה מחשב נייד בחודשיים הקרובים ,
ראיתי בעיתון של השבוע ,מבצע בקניה של הנייד שאני נעול עליו
ניתן לקבל טלויזיה LCD של 22 אינץ של חברת MAG ב 1000 שקל
הנייד עולה 3190 , fujitsu esprimo v6535-4
דגם ה טלווזיה הוא BF22 , בדקתי כבר והיא לא בדיוק מיוצר ע"י MAG
עלה proview ,עצלי בבית יש CRT 17 שלהם כבר מסר שנים ותאמת אני מרוצה
לא יודע איך ב LCD , הנה לינק http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=185&CatID=22
כדי ,או לא כדי? כי 15.6 לסרטים זה לא הרבה ..וזה בעקרום יהיה רוב השימוש שלי בנייד

Navivan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לפי דעתי לא כדאי, במחיר של 1000 שקל אתה יכול לקנות מסך מחשב של סמסונג לדוגמה, עם מפרט הרבה יותר איכותי באותו גודל, או יותר גדול, או כמובן בתוספת מינורית לקבל מסך מחשב FHD
1000 שקל זה יותר מדי לטלוויזיה הזו, בעיקר ששימושה העיקרי יהיה למעשה למחשב

Bekit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

בתוספת של 500 שקל אתה יכול לרכוש את ה-DELL 2209WA שהוא מסך עם פאנל איכותי E-IPS, והוא חמוד לאללה.

אתה רוכש מחשב נייד שרוב השימושים שלך הם סרטים לצפייה?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לגבי הנייד ,אז לא בדיוק רוב השימושים ,אבל בסופי שבוע כן 8) ,
לגבי זה שהטלויזיה הזאת תהיה מחוברת רק לנייד אז לא , יש לי כרגה בחדר CRT 21 ישנה של metz
אז אני חושב להעיף אותה , ל טלויזיה יחובר גם ממיר של YES ,הקטע ב LCD רגילים הוא שבדרך כלל אין להם חיבורים
שמאפשרים לחבר ממיר , כי זה או DVI ,VGA או שאני לא בעניינים ? ושוב אני לא ישתמש בה לשימוש יומיוימי עם הנייד כי 15 ומשהוא אינץ
לגלישה ברשת מספיקים לי .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

בכלל לא כדאי לך.. כמו שאמרו פה מסך מחשב עדיף ואפילו תוכל למצוא כאלה עם חיבורים לממיר עם תוספת קטנה אם בכלל..

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אבל כתבתי כבר ,המסך ישמוש רק ליס וסרטים מהמחשב, ביום יום אני לא יצרך אותו בכלל ,כי 15.6 מספיק לי לגמרי ,
ואגב בדקתי כמה וכמה מסכים כבר (LCD רגילות לא משולב עם טלויזיה ) וכולם עם VGA או DVI ,ככה שאני די תקוע
דבר נוסף שנחמד ב טלויזיה זה שיש שלט ,ועם אני ירצה נגיד להגביר ווליום או להעביר בין מחשב ליס ,יצרך לגשת למחשב (גם עם יהיה לי סט על חוטי של מקלדת ועכבר) ואין עוד מסכים כאלו שהם משולבים במחיר כזה ,בכל מקרה אני יבדוק איך המסך הזה לפני הקניה כמוון (Y)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

הייתי ממליץ לך להוסיף עוד 400-500 לשתי טלוויזיות שראיתי בזאפ אחת של סאמסונג ואחת של LG שלדעתי שתיהן עדיפות על זאת שהראת..

Bekit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

דניס...
1. המחשב שאתה רוצה לרכוש בעל כרטיס מסך לא משהו ומיושן GL40 ואני די בטוחה שיהיה לו בעיות עם סרטי HD - אולי תחפש דגם אחר, במחיר שאתה מתכוון להוציא אפשר למצוא מחשב נייד עם מפרט יותר טוב, וכרטיס מסך יותר טוב GMA4500MHD או GeForce G105M עם יציאת HDMI
2. המסך הזה שלך מאג, גרוע, וזויות צפייה לא טובות (n) והוא גרוע כמסך למחשב אפילו לחצי שעה...
170/160 מעלות, מספיק שאתה שוכב במיטה וכבר אתה רואה שינוי בצבעים כי יצאת מתחום זויות הצפיה.
והוא לא מיועד למחשב בכלל...

אני באופן אישי ראיתי את המסך הזה ואני יכולה להגדירו כמסך טלויזיה בלבד, זול ולא איכותי עם זויות צפיה לא טובות, ויש יותר טוב ממנה
אני לא אוהבת את הדחיפה שמשווקים מסכים כאלה כגם וגם, הם לא גם וגם וחבל על הכסף, לא חוסכים פה בכלל...

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

מה הקשר בכלל לכרטיס מסך? Mkv דורש יותר מעבד חזק מאשר כרטיס מסך, ולא הבנתי למה התכוונת שאמרת שהמסך הזה לא מתאים למחשב? יש לו את כל החיבורים כמו ב lcd רגיל רק יותר ואני צריך אותו גם ליס, ברוב ה lcd הרגילות אין יותר מ dvi ו vga , בכל מקרה יש פה למישהוא נייד כזה? ועולי עוד תגובות בקשר ל lcd הזאת? אני מחר ינסה לקפוץ למחסני חשמל הקרוב ויראה על מה באמת מדובר, עולי זה לא כזה גרוע, אגב vga מסוגל להוציא hd?
האני רושם שוב ה lcd הזאת עולה 1500 האני מקבל אותו ב 1000

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

לא כדאי חבל על כל שקל שלך אני אומר תתקשר לבאג ותשאל אותם על מסכי מחשב עם חיבורים שאתה רוצה כי אמור להיות איזה אחד כזה של סאמסונג אבל אני לא בטוח במאה אחוז שהוא כולל את החיבורים האלה. גם אם לא תמצא מסך מחשב כזה וותר על המאג הזה חבל על הכסף שלך.. תחסוך עוד 400-500 שקל ותקבל מסכים יותר טובים ויותר עדיפים..

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

טוב לראות את המסך לא עולה לי כסף אז אני יבדוק אותו מחר

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

טוב אז ככה ,הייתי במחסני חשמל בסוף ,האמת שדי התרדמתי מהתמונה הטובה ו זוויות צפיה די יפות ,ביחס לשער הזבל כמו KDF וכו' שהיה שם
אבל משום מה 22 הזה נראה לי קטן יותר מ CRT21 ישנה של metz שיש לי בחדר , זה הגיוני בכלל ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”