האצת חומרה ב windows 7
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תסתכל בשרשור המדריכים באגף מדיה פורטל. יש שם מדריך שמתאים גם לכרטיסי ATI (נקרא "ניגון סרטים עם כתוביות בהאצת חומרה").
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה צריך להתייחס לחלק 1 של המדריך
בגדול מה שזה אומר, שאתה צריך להתקין את תוסף ה SAF, שיתקין לך קודקים של MPC-HC במחשב וכך תוכל להשתמש בהם להאצת חומרה.
אני מניח שיש איזה תוסף ל7MC שמאפשר לבחור קודקים של המערכת.. ואז אתה פשוט צריך לבחור את MPC-HC בתור הקודקים שלך.
אם אין לך צורך בהקלטות, לדעתי יהיה יותר נוח ואיכותי לעבוד עם מדיה פורטל (אפשר גם לעבוד איתה בהקלטות אבל זה קצת יותר מסובך).
מה גם שאתה יכול לנסות, התקנת התוכנה לא פוגעת ב 7MC או במשהו אחר.
בגדול מה שזה אומר, שאתה צריך להתקין את תוסף ה SAF, שיתקין לך קודקים של MPC-HC במחשב וכך תוכל להשתמש בהם להאצת חומרה.
אני מניח שיש איזה תוסף ל7MC שמאפשר לבחור קודקים של המערכת.. ואז אתה פשוט צריך לבחור את MPC-HC בתור הקודקים שלך.
אם אין לך צורך בהקלטות, לדעתי יהיה יותר נוח ואיכותי לעבוד עם מדיה פורטל (אפשר גם לעבוד איתה בהקלטות אבל זה קצת יותר מסובך).
מה גם שאתה יכול לנסות, התקנת התוכנה לא פוגעת ב 7MC או במשהו אחר.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זה לא משנה, התוסף פשוט מתקין את מה שיש ברשת
כל הרעיון עומד מאחורי הקודקים של MPC-HC. הSAF פשוט מוודא ומתקין אותם בצורה נוחה יותר וברורה, בלי קשר למדיה פורטל.
אם אתה בכלל לא צריך תוכנת מדיה סנטר, פשוט תעבוד עם הנגן MPC-HC ולא תצטרך להתקין כלום.
כל הרעיון עומד מאחורי הקודקים של MPC-HC. הSAF פשוט מוודא ומתקין אותם בצורה נוחה יותר וברורה, בלי קשר למדיה פורטל.
אם אתה בכלל לא צריך תוכנת מדיה סנטר, פשוט תעבוד עם הנגן MPC-HC ולא תצטרך להתקין כלום.
אני חושב שאולי השאלה האמיתית היא זו: בWIN7 יש קודקים פנימיים שמנגנים MPEG4/AVC1 (למרות שצריך להתקין מפצל בשביל קבצי MKV). האם קודקים אלה משתמשים בהאצת חומרה? ההתרשמות שלי היא שכן, כי הצגת קבצים במדיה פלייר המובנה של חלונות 7 נראית כאילו היא לא מזיזה למעבד בכלל, ועל אותו מחשב תחת ויסטה על אותו סוג חומר, עם קודקים של FFDSHOW - זאת אומרת בלי האצת חומרה - המעבד עבד די קשה. אבל אין לי דרך לדעת בוודאות.