חברת Vivitek שוברת את השוק - מקרן 1080P ב-999$ בלבד !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברת Vivitek יצרנית של מקרני DLP השייכת ל"חברה קטנה" הנקראית Delta Corp. שעושה מחזור של 5.6 מיליארד דולר, הצהירה במהלך ביקור של אחד הבכירים של החברה בארה"ב כי בכוונתה לתקוף את השוק האמריקאי בתחום מקרני הק"ב במספר נקודות תמחור.
כחלק מהאסטרטגיה הזו, חשפה החברה את הדגם H1080FD אשר הוא מקרן DLP ברזולוצית FULL HD אשר צפוי להיות מושק באוגוסט הקרוב במחיר RETAIL של 999$ !
המקרן מבוסס על הפאנל של TI מדגם S450 עם טכנולוגית ה-Dark Chip II.
המקרן יהיה בעל עוצמת הארה של 1800 אנסי לומנס, יחס ניגודיות של 5000:1. הוא כמובן יכלול חיבורים כמו: שני HDMI, קומפוזיט, S-VIDEO, קומפוננט, חיבור RS-232 וטריגר 12V.
אורך חיי המנורה צפוי להיות כ-3000 שעות מוצהר.
מקור TWICE
כחלק מהאסטרטגיה הזו, חשפה החברה את הדגם H1080FD אשר הוא מקרן DLP ברזולוצית FULL HD אשר צפוי להיות מושק באוגוסט הקרוב במחיר RETAIL של 999$ !
המקרן מבוסס על הפאנל של TI מדגם S450 עם טכנולוגית ה-Dark Chip II.
המקרן יהיה בעל עוצמת הארה של 1800 אנסי לומנס, יחס ניגודיות של 5000:1. הוא כמובן יכלול חיבורים כמו: שני HDMI, קומפוזיט, S-VIDEO, קומפוננט, חיבור RS-232 וטריגר 12V.
אורך חיי המנורה צפוי להיות כ-3000 שעות מוצהר.
מקור TWICE
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תחרות זה תמיד טוב.
השאלה אם התחרות איכותית מספיק
השאלה אם התחרות איכותית מספיק
גם אופטומה אוטוטו (או שזה כבר יצא) עם מקרן ב 1K$ - ה HD20.
יש לי מקרן DLP של INFOCUS - עם פנל אחד וגלגל צבעים - לא כל אחד יאהב או יהיה מסוגל לצפות בסרט מבלי שתטריד אותו הופעת קשת בקצה העין בזמן תנועת ראש מהירה.
אני אישית התרגלתי ולא שם לב לזה כבר מהיום הראשון אבל אחרים מגיבים שזה מטריד.
מקרן עם 3 פנלים DLP (לכל צבע יסוד), בלי גלגל הצבעים, זה כבר מקרן היי אנד עם משכנתא (בארץ)
אני אישית התרגלתי ולא שם לב לזה כבר מהיום הראשון אבל אחרים מגיבים שזה מטריד.
מקרן עם 3 פנלים DLP (לכל צבע יסוד), בלי גלגל הצבעים, זה כבר מקרן היי אנד עם משכנתא (בארץ)