קצת על מוניטרים של adam היקרתית ועל הטויטר המיחד
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הקונספט : מוניטורים עילאיים מרגע המצאתם
המוניטורים של חברת Adam הם מוניטורי ה- Refernce הטובים ביותר היום. המטרה ש ADAM שמו לעצמם היא להעביר את הביצועים הקוליים הטובים ביותר האפשריים.
הטכנולוגיה של A.R.T : קידמה מרעידת אדמה
יחידות ה- Tweeters בעלות עיצוב וחומרים יחודיים, הן אלו שנותנות לסאונד של ה- ADAM את הגוון היחודי כל כך לו. בדגמים היותר מתקדמים של מוניטורי ADAM (כגון S2.5A ו- S3A) מותקנת יחידת MID מתקדמת, אשר בשילוב Woofer העשוי מדיאפרגמה מיוחדת הקרויה HexaCone (מכוסה בשכבות של קוולאר מקדימה ומאחור) – הן אלו המאפשרות את הסאונד הייחודי.
קצת על טכנולוגית A.R.T : מה הוא אותו הדבר המאפשר את השחזור המדויק והכל כך איכותי של המוניטורים הללו ?
כל מערכות המוניטורים היום (לא משנה מאיזה סוג) מתנהגות כמו "בוכנה", כלומר מזיזות אויר ביחס של 1:1 ביחס לתנועה של הדרייבר. הבעיה עם פתרון זה היא שמשקלו של האויר נמוך משמעותית ממשקלה של המערכת המניעה את האלמנטים במוניטור. כתוצאה מזה, האויר לא עובד בצורה יעילה עם האלמנטים של המוניטור (כגון ה-Woofer). האנלוגיה המתאימה ביותר מעולם האלקטרוניקה תהיה התנגדות (Impedance) לא תואמת בין המקור (Source) והעומס (Load). בשני המקרים התוצאה תהיה העברת כוח פחות מאופטימלית.
התכנון של A.R.T (קיצור של Advanved Ribbon Technology - לא לבלבל עם חברת הנושאת את השם ART) משיג שיפור של עד פי 4 בעומס האויר ביחס לאלמנטים אחרים בשוק. ה-"מנוע" המצוין הזה הוא הוא האחראי לצלילות ולשחזור הסאונד חסרי התקדים המופקים מיחידות המוניטורים של ADAM.
המוניטורים של חברת Adam הם מוניטורי ה- Refernce הטובים ביותר היום. המטרה ש ADAM שמו לעצמם היא להעביר את הביצועים הקוליים הטובים ביותר האפשריים.
הטכנולוגיה של A.R.T : קידמה מרעידת אדמה
יחידות ה- Tweeters בעלות עיצוב וחומרים יחודיים, הן אלו שנותנות לסאונד של ה- ADAM את הגוון היחודי כל כך לו. בדגמים היותר מתקדמים של מוניטורי ADAM (כגון S2.5A ו- S3A) מותקנת יחידת MID מתקדמת, אשר בשילוב Woofer העשוי מדיאפרגמה מיוחדת הקרויה HexaCone (מכוסה בשכבות של קוולאר מקדימה ומאחור) – הן אלו המאפשרות את הסאונד הייחודי.
קצת על טכנולוגית A.R.T : מה הוא אותו הדבר המאפשר את השחזור המדויק והכל כך איכותי של המוניטורים הללו ?
כל מערכות המוניטורים היום (לא משנה מאיזה סוג) מתנהגות כמו "בוכנה", כלומר מזיזות אויר ביחס של 1:1 ביחס לתנועה של הדרייבר. הבעיה עם פתרון זה היא שמשקלו של האויר נמוך משמעותית ממשקלה של המערכת המניעה את האלמנטים במוניטור. כתוצאה מזה, האויר לא עובד בצורה יעילה עם האלמנטים של המוניטור (כגון ה-Woofer). האנלוגיה המתאימה ביותר מעולם האלקטרוניקה תהיה התנגדות (Impedance) לא תואמת בין המקור (Source) והעומס (Load). בשני המקרים התוצאה תהיה העברת כוח פחות מאופטימלית.
התכנון של A.R.T (קיצור של Advanved Ribbon Technology - לא לבלבל עם חברת הנושאת את השם ART) משיג שיפור של עד פי 4 בעומס האויר ביחס לאלמנטים אחרים בשוק. ה-"מנוע" המצוין הזה הוא הוא האחראי לצלילות ולשחזור הסאונד חסרי התקדים המופקים מיחידות המוניטורים של ADAM.
-
- בתמונה: העקרון של טכנולוגיית A.R.T - הזזת האויר ביחס של 4:1 במקום יחס של 1:1 בתנועה בוכנתית של טוויטר רגיל
בנוסף ליחסי הגומלין המשופרים בין האויר לאלמנטים ביחידות של ADAM, יחידת הטוויטר היחודית של A.R.T (שנראית כמו ממברנה מקופלת) מונעת "שבירה" והגבלה ב
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תודה, קריאה מענינת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
cerwin-vega-IS-GOOD כתב:הקונספט : מוניטורים עילאיים מרגע המצאתם
אני יודע ש - ADAM בתחום האולפנים נחשבים למוניטור אין ברירה...
כלומר למי שרצה אולפן ולא היה לו כסף אז לא הייתה ברירה והוא קנה ADAM
מה בתחום הביתי אינני יודע אבל אני מטיל ספק על אמינות הכתבה הזו שמעתי הרבה
ADAM בחיים שלי בתקופה שבניתי את האולפן ואחד מהם משמש לי כ-"שיט בוקס"...
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לינק לא אני רשמתי אותו רק נשחתי אותו זה אתר רק
לנמר שמתי את זה סתם לידע כללי ולא מגלל המוניטרים מגלל הטויטר המיוחד יוכל להיות שיש אותו גם ברמקולים של קולנע ביתי מגלל זה עם זה לא בסדר אני יוכל למחוק את הודעה חשבתי שתתניו בזה
בייי הזכיות של המאמר אין של מיוזיק שופ
לנמר שמתי את זה סתם לידע כללי ולא מגלל המוניטרים מגלל הטויטר המיוחד יוכל להיות שיש אותו גם ברמקולים של קולנע ביתי מגלל זה עם זה לא בסדר אני יוכל למחוק את הודעה חשבתי שתתניו בזה
בייי הזכיות של המאמר אין של מיוזיק שופ
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ראשית אין שום סיבה למחוק את מה שכתבת!
אבל יש לציין לכל יבואן יפרסם את המוצר שלו כמוצר הטוב בעולם ואני בטוח שיש כאלה שגם מאמינים בזה...
אחרי הכל Adam נחשבים למוניטורים מאוד עממים ואפילו פחות מזה בתחום האולפנים ...
אינני יודע מי היבואן הרשמי שלהם בארץ חוץ מטק טופ שמיבאים אותם והם בעצמם לא ממליצים עליו במיוחד..
בכל אופן מוניטור זה אינו מספק רפרנס ברמה האולפנית המיקצועית לכן אינני מאמין במאמר הנ"ל...
אם מעניין אותך התחום האולפני צרפתי לך לינק שתוכל להיתרשם מהרמה האולפנית הגבוהה ביותר ....
חשוב מאוד להבין ששיטת הטיוטר הזו שסקרנה אותך נקראת בעיברית "רצועה מקופלת"
הינה שיטה גרועה וחסרת פירוט ואתה תרגיש את החיסרון במיוחד במהלך הקלטת כלים אקוסטים ששם מתבקשת רמת הפירוט הטובה ביותר...
את המוניטור הזה תמצא בהרבה אולפנים {כולל באולפן שלי} אשר מספק רפרנס למערכת ביתית ממוצעת {כלומר אם ההקלטה נימעת טוב על ה- ADAM היא תשמע טוב בכל מערכת}...
זהו הלינק שצרפתי כדי שתוכל קצת ללמוד על ציוד אולפני רציני...
http://www.act.co.il/
וכאן בתמונה המוניטור ADAM ANF10 עם הטיוטר "החדיש" שדברת עליו
אשמח להשמיע לך את המוניטור הזה אצלי באולפן ולהשוות אותו מול מוניטור אחר ואז רק תבין את ההבדלים..!
אבל יש לציין לכל יבואן יפרסם את המוצר שלו כמוצר הטוב בעולם ואני בטוח שיש כאלה שגם מאמינים בזה...
אחרי הכל Adam נחשבים למוניטורים מאוד עממים ואפילו פחות מזה בתחום האולפנים ...
אינני יודע מי היבואן הרשמי שלהם בארץ חוץ מטק טופ שמיבאים אותם והם בעצמם לא ממליצים עליו במיוחד..
בכל אופן מוניטור זה אינו מספק רפרנס ברמה האולפנית המיקצועית לכן אינני מאמין במאמר הנ"ל...
אם מעניין אותך התחום האולפני צרפתי לך לינק שתוכל להיתרשם מהרמה האולפנית הגבוהה ביותר ....
חשוב מאוד להבין ששיטת הטיוטר הזו שסקרנה אותך נקראת בעיברית "רצועה מקופלת"
הינה שיטה גרועה וחסרת פירוט ואתה תרגיש את החיסרון במיוחד במהלך הקלטת כלים אקוסטים ששם מתבקשת רמת הפירוט הטובה ביותר...
את המוניטור הזה תמצא בהרבה אולפנים {כולל באולפן שלי} אשר מספק רפרנס למערכת ביתית ממוצעת {כלומר אם ההקלטה נימעת טוב על ה- ADAM היא תשמע טוב בכל מערכת}...
זהו הלינק שצרפתי כדי שתוכל קצת ללמוד על ציוד אולפני רציני...
http://www.act.co.il/
וכאן בתמונה המוניטור ADAM ANF10 עם הטיוטר "החדיש" שדברת עליו
אשמח להשמיע לך את המוניטור הזה אצלי באולפן ולהשוות אותו מול מוניטור אחר ואז רק תבין את ההבדלים..!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: