שלום,
לאחרונה קניתי לסלון פלזמה של פנאסוניק PV80 אשר מצויידת ברמקולים פנימיים ואני מתלבט כיצד לשלב אותם עם הרסיבר וארבעת הרמקולים שמחוברים אליו בסלון.
התצורה כרגע היא שיש שני רמקולים קידמיים ושני רמקולים אחוריים מחוברים לרסיבר ויש מקור YESMAX שמחובר דרך חיבור קואקס דיגיטלי לרסיבר. בנוסף, יש יציאת סטריאו מהממיר לטלויזיה לשם הפעלת הרמקולים הפנימיים.
במצב הקיים אין תלות/איזון בין רמת האודיו של הרמקולים הפנימיים לבין רמת האודיו של הרמקולים מהרסיבר ואני צריך לשלוט על שני בקרי שמע נפרדים. ממש לא אידיאלי!
אני לא רוצה לוותר על הרמקולים הפנימיים של הפלזמה ומעוניין להשתמש בהם כ"סנטר", כלומר רמקול חמישי לרביעייה שכבר מחוברת לרסיבר.
מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר אותם?
חיבור רסיבר, רמקולים, ופלזמה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המלצה ראשונה - לא לעשות כן - עדיף לוותר על סנטר - רק לא להשתמש ברמקולים של הטלויזיה
אין מצב שהם יהיו באותה הרמה של רמקולים אחרים שיש לך - ולכן - רק ירעו את המצב.
יש לא מעט אנשים (כולל אחד המנהלים באתר) שאין להם בכלל סנטר. אפשר לחיות בלי, ויש ויכוח אם בקולנוע ביתי בכלל צריך.
בקיצור - כשאתה רוצה - תשמע עם הרמקולים של הטלויזיה - וכשאתה רוצה תשמע עם הרמקולים של המערכת - רק לא את שניהם ביחד.
אין מצב שהם יהיו באותה הרמה של רמקולים אחרים שיש לך - ולכן - רק ירעו את המצב.
יש לא מעט אנשים (כולל אחד המנהלים באתר) שאין להם בכלל סנטר. אפשר לחיות בלי, ויש ויכוח אם בקולנוע ביתי בכלל צריך.
בקיצור - כשאתה רוצה - תשמע עם הרמקולים של הטלויזיה - וכשאתה רוצה תשמע עם הרמקולים של המערכת - רק לא את שניהם ביחד.