יש לכם "דוד עשיר" בארה"ב? זקוק לעזרתכם...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום אנשים.
למי שלא יודע יש ברשותי PS3. עד לאחרונה רכשתי משחקים מה PSN בעזרת כרטיס אשראי ויזה "חד פעמי"/נטען שרוכשים בסניפי הדואר. בכרטיס האחרון שרכשתי הייתה איזושהי תקלה, מספר הכרטיס נקלט במערכת, המשחקים נרכשו אבל משום מה הכסף לא הועבר לחברה. כמובן שבסוני לא ראו את זה בעין יפה ועשו לי BAN לחשבון. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות שלהם בארה"ב וביקשתי להסדיר את הנושא אך מסתבר שהדרך היחידה בה הם מוכנים לקבל את הכסף הוא דרך מה שהם קוראים MONEY ORDER:
http://www.usps.com/money/sendingmoney/ ... elcome.htm
ביררתי בסניף הדואר וזה משהו שאי אפשר לבצע מהארץ, רק מדואר בארה"ב ולצערי אנני מכיר אף אחד הגר שם ואף אחד ממכריי גם. יש מצב שיש למשיהו מהפורום חברים/משפחה שיוכלו לגשת לסניך הדואר ועם כסף שאשלח להם יוכלו לבצע את ההעברה הכספית? אני כמובן מוכן לשלם דמי טירחה אם כן.
למי שלא יודע יש ברשותי PS3. עד לאחרונה רכשתי משחקים מה PSN בעזרת כרטיס אשראי ויזה "חד פעמי"/נטען שרוכשים בסניפי הדואר. בכרטיס האחרון שרכשתי הייתה איזושהי תקלה, מספר הכרטיס נקלט במערכת, המשחקים נרכשו אבל משום מה הכסף לא הועבר לחברה. כמובן שבסוני לא ראו את זה בעין יפה ועשו לי BAN לחשבון. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות שלהם בארה"ב וביקשתי להסדיר את הנושא אך מסתבר שהדרך היחידה בה הם מוכנים לקבל את הכסף הוא דרך מה שהם קוראים MONEY ORDER:
ביררתי בסניף הדואר וזה משהו שאי אפשר לבצע מהארץ, רק מדואר בארה"ב ולצערי אנני מכיר אף אחד הגר שם ואף אחד ממכריי גם. יש מצב שיש למשיהו מהפורום חברים/משפחה שיוכלו לגשת לסניך הדואר ועם כסף שאשלח להם יוכלו לבצע את ההעברה הכספית? אני כמובן מוכן לשלם דמי טירחה אם כן.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הבאן הוא ברמת החשבון, או ברמת הקונסולה?
אם זה ברמת החשבון, אתה יכול פשוט לפתוח חשבון חדש. זה לא כמו באקסבוקס שיש הפסד כספי - כל התכנים שהורדת לפלייסטיישן יהיו קיימים וזמינים דרך כל החשבונות שנמצאים עליה.
אם זה ברמת החשבון, אתה יכול פשוט לפתוח חשבון חדש. זה לא כמו באקסבוקס שיש הפסד כספי - כל התכנים שהורדת לפלייסטיישן יהיו קיימים וזמינים דרך כל החשבונות שנמצאים עליה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ברמת החשבון בלבד ורק בגישה ל PSN - אני פשוט לא יכול להיכנס ל PSN עם החשבון הנ"ל. אם אני פותח חשבון חדש כל מה שהורדתי (משחקים וכל ה DLC) יהיה זמין בחשבון החדש? אם ככה מה האפקטיביות של הבאן הזה? הרי זה פשוט להפליא לפתוח חשבון חדש, מה זה נותן להם?!
בכל מקרה אני מעדיף לסגור את הסיפור "יפה", רכשתי מוצרים ובהחלט התכוונתי לשלם עליהם, זה שהיה תקלה טכנית לא אומר שאני מתכוון להתעלם מהאחריות שלי לתשלום - רק חבל שהם כ"כ מקשים עליי להיות לקוח טוב
בכל מקרה אני מעדיף לסגור את הסיפור "יפה", רכשתי מוצרים ובהחלט התכוונתי לשלם עליהם, זה שהיה תקלה טכנית לא אומר שאני מתכוון להתעלם מהאחריות שלי לתשלום - רק חבל שהם כ"כ מקשים עליי להיות לקוח טוב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שMAL מתכוון זה שכל מה שכבר הורדת - נמצא על הקונסולה ויעבוד.
להוריד שוב - ואם הבנתי נכון - יש דברים שלא הורדת - לא יעבוד.
בנוסף, אם נניח תרצה לעבור קונסולה - או משהו דומה - לא תוכל להוריד שוב.
בקיצור - עדיף שתפתור איתם את הבעיות.
להוריד שוב - ואם הבנתי נכון - יש דברים שלא הורדת - לא יעבוד.
בנוסף, אם נניח תרצה לעבור קונסולה - או משהו דומה - לא תוכל להוריד שוב.
בקיצור - עדיף שתפתור איתם את הבעיות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

איתי, את הרצון לפתור את הבעייה יש במלואו (כבר ציינתי את זה ובגלל זה אני פה מחפש מישהו בארה"ב), את היכולת לא עקב ההתעקשות שלהם לתשלום באמצעי תשלום שאין לי גישה אליו (הצעתי לשלם בכרטיס אשראי אחר או לשלוח דולרים לאותה כתובת ללא הועיל) ובגלל זה פתחתי את הת'רד הזה.
קצת מוזר לי שנותנים באן שבעצם לא עושה כלום, הרי את המשחקים וה DLC כבר הורדתי, קונסולה אני לא ממש מתכנן להחליף (למה שאעשה את זה?), ואם אני פשוט אפתח משתמש חדש והכל יהיה שם פעיל אני לא מביא איזה "שיניים" יש לבאן הזה.
עדיין מחפש מישהו שיש לו קרוב/חבר בארה"ב
קצת מוזר לי שנותנים באן שבעצם לא עושה כלום, הרי את המשחקים וה DLC כבר הורדתי, קונסולה אני לא ממש מתכנן להחליף (למה שאעשה את זה?), ואם אני פשוט אפתח משתמש חדש והכל יהיה שם פעיל אני לא מביא איזה "שיניים" יש לבאן הזה.
עדיין מחפש מישהו שיש לו קרוב/חבר בארה"ב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

נראה לי שאתה לא מבין את הבאן הזה.
אם תפתח משתמש חדש - תוכל להשתמש בחומר שנמצא על הPS3.
אבל הבה ונניח והייתה לך אחריות, ומחר המכשיר מתקלקל - ואתה מקבל חדש - מה אתה עושה אז? כל המשחקים הלכו.
אל תשכח שגם למעשה אפשר להכנס עם משתמש שהורדת אליו תכנים גם במכשיר אחר (לא זוכר, נדמה לי שיש הגבלה על כמות המכשירים אליהם ניתן להוריד תכנים).
אולי PAYPAL?
אם תפתח משתמש חדש - תוכל להשתמש בחומר שנמצא על הPS3.
אבל הבה ונניח והייתה לך אחריות, ומחר המכשיר מתקלקל - ואתה מקבל חדש - מה אתה עושה אז? כל המשחקים הלכו.
אל תשכח שגם למעשה אפשר להכנס עם משתמש שהורדת אליו תכנים גם במכשיר אחר (לא זוכר, נדמה לי שיש הגבלה על כמות המכשירים אליהם ניתן להוריד תכנים).
אולי PAYPAL?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז זה באן "עתידי" במידה והמכשיר יתקלקל, לדעתי הם לא חשבו על זה מספיק ובאן אמור להיות ברמת החומרה או ברמה כזו שלא תאפשר לך להשתמש בשירות שהם מנסים לחסום לא רק "במידה ו.." אלא מיידית. במקרה שלי הם נתקלו בלקוח ישר שפשוט נתקל בבעייה, אבל אם זה היה מישהו אחר, הוא פשוט היה פותח משתמש חדש וזהו.
ד"א - כבר אמרתי, הם לא מוכנים לקבל שום אמצעי תשלום (שאלתי, הצעתי והתעניינתי, הם מתעקשים על MONEY ORDER, אפילו מזומן פיזית הם לא מוכנים לקבל - אטימות בירוקרטית טיפוסית) אחר, אחרת מזמן הייתי סוגר את הפינה הזו ולא הייתי פותח פה ת'רד ומתדיין על המצב ומבקש טובות מאנשים. הבעייה שלי הם שאף אחד שם לא מוכן לשמוע על שום דבר מעבר ל MONEY ORDER ואת זה אפשר לבצע רק בסניף דואר בארה"ב. מבין את הבעייה?
ד"א - את הבאן הם נתנו בלי לשלוח מייל, בלי להודיע, וזה ממש ממש תפס אותי בהפתעה. יום אחד פשוט המכשיר סירב להתחבר ל PSN ללא שום הבהרה. כשניסיתי לברר מול השירות לקוחות שלהם במייל מה קורה הם התעקשו שאתקשר פיזית לנציג וגם כשהגעתי לנציג קולי הוא לא ממש נתן לי אופציה ריאלית לפתור את הבעייה (שים לב שהבעייה לא נגרמה בגללי, הבעייה היא תקלה טכנית בין סוני לויזה העולמית - וכמובן שאני זה שצריך לעשות שמיניות באוויר על מנת לפתור אותה).
אז בחזרה לנושא הת'רד ברשותך, יש מישהו עם קרוב/חבר בארה"ב שמוכן לגשת בשבילי לדואר? אני מוכן לשלם על השירות אם צריך.
ד"א - כבר אמרתי, הם לא מוכנים לקבל שום אמצעי תשלום (שאלתי, הצעתי והתעניינתי, הם מתעקשים על MONEY ORDER, אפילו מזומן פיזית הם לא מוכנים לקבל - אטימות בירוקרטית טיפוסית) אחר, אחרת מזמן הייתי סוגר את הפינה הזו ולא הייתי פותח פה ת'רד ומתדיין על המצב ומבקש טובות מאנשים. הבעייה שלי הם שאף אחד שם לא מוכן לשמוע על שום דבר מעבר ל MONEY ORDER ואת זה אפשר לבצע רק בסניף דואר בארה"ב. מבין את הבעייה?
ד"א - את הבאן הם נתנו בלי לשלוח מייל, בלי להודיע, וזה ממש ממש תפס אותי בהפתעה. יום אחד פשוט המכשיר סירב להתחבר ל PSN ללא שום הבהרה. כשניסיתי לברר מול השירות לקוחות שלהם במייל מה קורה הם התעקשו שאתקשר פיזית לנציג וגם כשהגעתי לנציג קולי הוא לא ממש נתן לי אופציה ריאלית לפתור את הבעייה (שים לב שהבעייה לא נגרמה בגללי, הבעייה היא תקלה טכנית בין סוני לויזה העולמית - וכמובן שאני זה שצריך לעשות שמיניות באוויר על מנת לפתור אותה).
אז בחזרה לנושא הת'רד ברשותך, יש מישהו עם קרוב/חבר בארה"ב שמוכן לגשת בשבילי לדואר? אני מוכן לשלם על השירות אם צריך.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
רק שאלה אחת - מניסיון רע עם דואר ישראל -
יש דברים שאפשר לעשות רק בסניפים מסוימים, למשל עסקאות דרך Western un-ion, שמאפשרים העברת Money orders...
שווה להרים טלפון.
http://www.westernun-ion.com/info/agent ... country=IL
יש דברים שאפשר לעשות רק בסניפים מסוימים, למשל עסקאות דרך Western un-ion, שמאפשרים העברת Money orders...
שווה להרים טלפון.
http://www.westernun-ion.com/info/agent ... country=IL
-
Huber
- חבר במועדון HT

הייתי בסניף הדואר, השיטה של ווסטרן יוניון זה לא ה MONEY ORDER (לפחות לדיברי הפקידה בסניף) מה שאומר שיכול להיות שבסוני יחליטו שזה לא קביל (כבר הבהרתי כמה חד משמעיים/נוקשים הם היו בשיחה מולם) ולא יכבדו את זה. הנציג התעקש על MONEY ORDER והסביר לי שמקבלים בתהליך הזה טופס מיוחד שם אני צריך לציין את כל הפרטים שלי (יוזר ב PSN, שם מלא, אימייל, מספר הקריאה שנפתח מול הנציג בשיחה וכו) ובלי כל הפרטים הללו ההעברה לא תיקלט. הוא התעקש על זה:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה לא ממש BAN עתידי - מה עם TROPHIES? מה עם רשימת החברים? אל תחשוב ברמה של ישראל - אנשים לדעתי בחו"ל היו דיי לחוצים על באן...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני לא מבין בשביל מה לך כל הטרחה?
אם הבאן הוא ברמת ה-USER בלבד, תפתח חדש ושלום על ישראל.
כל התוכן שהורדת עדיין אמור להשמר רק שאת ה-SAVES של המשחקים תצטרך להעביר ידנית.
ודרך אגב, סמוך על סוני שגם באן לצמיתות הם יודעים לתת בדיוק כמו מיקרוסופט.
אם הבאן הוא ברמת ה-USER בלבד, תפתח חדש ושלום על ישראל.
כל התוכן שהורדת עדיין אמור להשמר רק שאת ה-SAVES של המשחקים תצטרך להעביר ידנית.
ודרך אגב, סמוך על סוני שגם באן לצמיתות הם יודעים לתת בדיוק כמו מיקרוסופט.
-
Huber
- חבר במועדון HT

גביעים אין לי וזה אף פעם לא עיניין אותי, רשימת חברים אפשר ליצור בקלילות מחדש ביוזר החדש, בקיצור עם כל הקשיים שהם מערימים עליי להיות לקוח הגון אני מתחיל לוותר על התענוג ונראה לי שאני פשוט אפתח משתמש חדש וזהו.Itay_Pollak כתב:זה לא ממש BAN עתידי - מה עם TROPHIES? מה עם רשימת החברים? אל תחשוב ברמה של ישראל - אנשים לדעתי בחו"ל היו דיי לחוצים על באן......