יש לכם "דוד עשיר" בארה"ב? זקוק לעזרתכם...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73352
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

שלום אנשים.

למי שלא יודע יש ברשותי PS3. עד לאחרונה רכשתי משחקים מה PSN בעזרת כרטיס אשראי ויזה "חד פעמי"/נטען שרוכשים בסניפי הדואר. בכרטיס האחרון שרכשתי הייתה איזושהי תקלה, מספר הכרטיס נקלט במערכת, המשחקים נרכשו אבל משום מה הכסף לא הועבר לחברה. כמובן שבסוני לא ראו את זה בעין יפה ועשו לי BAN לחשבון. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות שלהם בארה"ב וביקשתי להסדיר את הנושא אך מסתבר שהדרך היחידה בה הם מוכנים לקבל את הכסף הוא דרך מה שהם קוראים MONEY ORDER:

http://www.usps.com/money/sendingmoney/ ... elcome.htm

ביררתי בסניף הדואר וזה משהו שאי אפשר לבצע מהארץ, רק מדואר בארה"ב ולצערי אנני מכיר אף אחד הגר שם ואף אחד ממכריי גם. יש מצב שיש למשיהו מהפורום חברים/משפחה שיוכלו לגשת לסניך הדואר ועם כסף שאשלח להם יוכלו לבצע את ההעברה הכספית? אני כמובן מוכן לשלם דמי טירחה אם כן.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

הבאן הוא ברמת החשבון, או ברמת הקונסולה?
אם זה ברמת החשבון, אתה יכול פשוט לפתוח חשבון חדש. זה לא כמו באקסבוקס שיש הפסד כספי - כל התכנים שהורדת לפלייסטיישן יהיו קיימים וזמינים דרך כל החשבונות שנמצאים עליה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

ברמת החשבון בלבד ורק בגישה ל PSN - אני פשוט לא יכול להיכנס ל PSN עם החשבון הנ"ל. אם אני פותח חשבון חדש כל מה שהורדתי (משחקים וכל ה DLC) יהיה זמין בחשבון החדש? אם ככה מה האפקטיביות של הבאן הזה? הרי זה פשוט להפליא לפתוח חשבון חדש, מה זה נותן להם?!

בכל מקרה אני מעדיף לסגור את הסיפור "יפה", רכשתי מוצרים ובהחלט התכוונתי לשלם עליהם, זה שהיה תקלה טכנית לא אומר שאני מתכוון להתעלם מהאחריות שלי לתשלום - רק חבל שהם כ"כ מקשים עליי להיות לקוח טוב :|

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

מה שMAL מתכוון זה שכל מה שכבר הורדת - נמצא על הקונסולה ויעבוד.
להוריד שוב - ואם הבנתי נכון - יש דברים שלא הורדת - לא יעבוד.
בנוסף, אם נניח תרצה לעבור קונסולה - או משהו דומה - לא תוכל להוריד שוב.
בקיצור - עדיף שתפתור איתם את הבעיות.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

איתי, את הרצון לפתור את הבעייה יש במלואו (כבר ציינתי את זה ובגלל זה אני פה מחפש מישהו בארה"ב), את היכולת לא עקב ההתעקשות שלהם לתשלום באמצעי תשלום שאין לי גישה אליו (הצעתי לשלם בכרטיס אשראי אחר או לשלוח דולרים לאותה כתובת ללא הועיל) ובגלל זה פתחתי את הת'רד הזה.

קצת מוזר לי שנותנים באן שבעצם לא עושה כלום, הרי את המשחקים וה DLC כבר הורדתי, קונסולה אני לא ממש מתכנן להחליף (למה שאעשה את זה?), ואם אני פשוט אפתח משתמש חדש והכל יהיה שם פעיל אני לא מביא איזה "שיניים" יש לבאן הזה.

עדיין מחפש מישהו שיש לו קרוב/חבר בארה"ב :roll:

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

נראה לי שאתה לא מבין את הבאן הזה.
אם תפתח משתמש חדש - תוכל להשתמש בחומר שנמצא על הPS3.
אבל הבה ונניח והייתה לך אחריות, ומחר המכשיר מתקלקל - ואתה מקבל חדש - מה אתה עושה אז? כל המשחקים הלכו.
אל תשכח שגם למעשה אפשר להכנס עם משתמש שהורדת אליו תכנים גם במכשיר אחר (לא זוכר, נדמה לי שיש הגבלה על כמות המכשירים אליהם ניתן להוריד תכנים).

אולי PAYPAL?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

אז זה באן "עתידי" במידה והמכשיר יתקלקל, לדעתי הם לא חשבו על זה מספיק ובאן אמור להיות ברמת החומרה או ברמה כזו שלא תאפשר לך להשתמש בשירות שהם מנסים לחסום לא רק "במידה ו.." אלא מיידית. במקרה שלי הם נתקלו בלקוח ישר שפשוט נתקל בבעייה, אבל אם זה היה מישהו אחר, הוא פשוט היה פותח משתמש חדש וזהו.

ד"א - כבר אמרתי, הם לא מוכנים לקבל שום אמצעי תשלום (שאלתי, הצעתי והתעניינתי, הם מתעקשים על MONEY ORDER, אפילו מזומן פיזית הם לא מוכנים לקבל - אטימות בירוקרטית טיפוסית) אחר, אחרת מזמן הייתי סוגר את הפינה הזו ולא הייתי פותח פה ת'רד ומתדיין על המצב ומבקש טובות מאנשים. הבעייה שלי הם שאף אחד שם לא מוכן לשמוע על שום דבר מעבר ל MONEY ORDER ואת זה אפשר לבצע רק בסניף דואר בארה"ב. מבין את הבעייה?

ד"א - את הבאן הם נתנו בלי לשלוח מייל, בלי להודיע, וזה ממש ממש תפס אותי בהפתעה. יום אחד פשוט המכשיר סירב להתחבר ל PSN ללא שום הבהרה. כשניסיתי לברר מול השירות לקוחות שלהם במייל מה קורה הם התעקשו שאתקשר פיזית לנציג וגם כשהגעתי לנציג קולי הוא לא ממש נתן לי אופציה ריאלית לפתור את הבעייה (שים לב שהבעייה לא נגרמה בגללי, הבעייה היא תקלה טכנית בין סוני לויזה העולמית - וכמובן שאני זה שצריך לעשות שמיניות באוויר על מנת לפתור אותה).

אז בחזרה לנושא הת'רד ברשותך, יש מישהו עם קרוב/חבר בארה"ב שמוכן לגשת בשבילי לדואר? אני מוכן לשלם על השירות אם צריך.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

רק שאלה אחת - מניסיון רע עם דואר ישראל -
יש דברים שאפשר לעשות רק בסניפים מסוימים, למשל עסקאות דרך Western un-ion, שמאפשרים העברת Money orders...

שווה להרים טלפון.
http://www.westernun-ion.com/info/agent ... country=IL

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

הייתי בסניף הדואר, השיטה של ווסטרן יוניון זה לא ה MONEY ORDER (לפחות לדיברי הפקידה בסניף) מה שאומר שיכול להיות שבסוני יחליטו שזה לא קביל (כבר הבהרתי כמה חד משמעיים/נוקשים הם היו בשיחה מולם) ולא יכבדו את זה. הנציג התעקש על MONEY ORDER והסביר לי שמקבלים בתהליך הזה טופס מיוחד שם אני צריך לציין את כל הפרטים שלי (יוזר ב PSN, שם מלא, אימייל, מספר הקריאה שנפתח מול הנציג בשיחה וכו) ובלי כל הפרטים הללו ההעברה לא תיקלט. הוא התעקש על זה:

http://www.usps.com/money/sendingmoney/ ... elcome.htm

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #10 

זה לא ממש BAN עתידי - מה עם TROPHIES? מה עם רשימת החברים? אל תחשוב ברמה של ישראל - אנשים לדעתי בחו"ל היו דיי לחוצים על באן...

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #11 

אתה יכול אולי לנסות דרך סניף של בנק אמריקאי בישראל. לדוגמא CITY GROUP או HSBC. אני לא יודע אם הם יסכימו ואם זה בכלל אפשרי אבל שווה להרים טלפון ולבדוק.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #12 

אני לא מבין בשביל מה לך כל הטרחה?
אם הבאן הוא ברמת ה-USER בלבד, תפתח חדש ושלום על ישראל.
כל התוכן שהורדת עדיין אמור להשמר רק שאת ה-SAVES של המשחקים תצטרך להעביר ידנית.

ודרך אגב, סמוך על סוני שגם באן לצמיתות הם יודעים לתת בדיוק כמו מיקרוסופט.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

Itay_Pollak כתב:זה לא ממש BAN עתידי - מה עם TROPHIES? מה עם רשימת החברים? אל תחשוב ברמה של ישראל - אנשים לדעתי בחו"ל היו דיי לחוצים על באן...
...
גביעים אין לי וזה אף פעם לא עיניין אותי, רשימת חברים אפשר ליצור בקלילות מחדש ביוזר החדש, בקיצור עם כל הקשיים שהם מערימים עליי להיות לקוח הגון אני מתחיל לוותר על התענוג ונראה לי שאני פשוט אפתח משתמש חדש וזהו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”