trophies בPS3 - שאלה
מערכת גביעים. כלומר בכל משחק יש לו את קבוצת הטרופיס שלו. בכל פעם שאתה עובר שלב או עובר כמות מסויימת של הריגות או עושה דברים מיוחדים (תלוי בכל משחק) אתה מקבל גביע בהתאם. אתה יכול להשוואות גביעים באותם משחקים מול חברים בסוני.
זה רעיון נחמד שמדרבן לשחק במשחק כדי להשיג את מירב הגביעים.

PS3 Trophies
זה רעיון נחמד שמדרבן לשחק במשחק כדי להשיג את מירב הגביעים.

PS3 Trophies
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה בדיוק ציפית שזה יעשו? שסוני ישלמו לך על זה שאתה משחק?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אויאל - ומה זה יתן להם? ברגע שרכשת את המשחק, העבודה שלהם הסתיימה, איזה צורך יש להם לשלם לך על זה שאתה משחק.
לפותח הת'רד - הגביעים מטרתם אחת ויחידה, ליצור תחרותיות בינך לבין החברים שלך/הקהילה. גם אני לא מתחבר לזה לחלוטין אבל יש גיימרים שבשבילם זה אספקט מרכזי ואם תחפש בגוגל תראה שיש אתרים שלמים שמיועדים לנושא. כל אחד וה"תחביבים" שלו
לפותח הת'רד - הגביעים מטרתם אחת ויחידה, ליצור תחרותיות בינך לבין החברים שלך/הקהילה. גם אני לא מתחבר לזה לחלוטין אבל יש גיימרים שבשבילם זה אספקט מרכזי ואם תחפש בגוגל תראה שיש אתרים שלמים שמיועדים לנושא. כל אחד וה"תחביבים" שלו
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הגביעים זה חלק חשוב מהמשחק.
עכשיו אני משחק ב MotorStorm Pacific Rift ולאחר שאני אפתח את כל המסלולים כל מה שישאר לי זה לקבל כמה שיותר גביעים.
ויש שם כמה גביעים סיזיפיים לחלוטין כמו לנצח איזה 25 פעמים במרוץ שמשתתפים בו המפתחים של המשחק. לא רק שזאת משימה לא קלה, אלא גם צריך איכשהו למצוא אותם אונליין.
עכשיו אני משחק ב MotorStorm Pacific Rift ולאחר שאני אפתח את כל המסלולים כל מה שישאר לי זה לקבל כמה שיותר גביעים.
ויש שם כמה גביעים סיזיפיים לחלוטין כמו לנצח איזה 25 פעמים במרוץ שמשתתפים בו המפתחים של המשחק. לא רק שזאת משימה לא קלה, אלא גם צריך איכשהו למצוא אותם אונליין.
Need more cowbell