סרטי HD המסתובבים ברשת, עד כמה הם מסורסרים ביחס למקוריים?
במידה ואשיג השגתי בדרך לא חוקית מספר סרטי BLURAY ב1080P דרך האתר TORRENTLEECH
רציתי לדעת בכמה נחותה איכות התמונה והקול, מדיסק BLUE RAY מקורי.
זה מורגש בצורה רצינית מאוד? או קלה?
רציתי לדעת בכמה נחותה איכות התמונה והקול, מדיסק BLUE RAY מקורי.
זה מורגש בצורה רצינית מאוד? או קלה?
נערך לאחרונה על ידי Shakedd ב 22/07/2009 1:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה IP שלך ימסר מחר לגורמים המוסמכים
מומלץ להמנע מהכרזות כאלה .. אפשר תמיד לשאול בהכללה .
לשאלתך ישנם קבוצות קידוד המתחרות בינהן על שיחרורים טריים ועל איכות השיחרורים - לרוב האיכות מטורפת
אבל לחדי העין תמיד תהיה העדפה למקור.
מומלץ להמנע מהכרזות כאלה .. אפשר תמיד לשאול בהכללה .
לשאלתך ישנם קבוצות קידוד המתחרות בינהן על שיחרורים טריים ועל איכות השיחרורים - לרוב האיכות מטורפת
אבל לחדי העין תמיד תהיה העדפה למקור.
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
זה אותו הדבר כמו DVD-RIP
מורידים את כל האקסטרות שיש בבלו-ריי, את כל תמיכת הכתוביות והשפות וכבר מתקבל קובץ לא כזה גדול.
בשביל להוריד עוד את גודל הקובץ אני ממליץ לך לקרוא על MKV וגם קצת על שיטות קידוד ברשת
http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94
מורידים את כל האקסטרות שיש בבלו-ריי, את כל תמיכת הכתוביות והשפות וכבר מתקבל קובץ לא כזה גדול.
בשביל להוריד עוד את גודל הקובץ אני ממליץ לך לקרוא על MKV וגם קצת על שיטות קידוד ברשת
http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
יצא לי לראות פעם אחת סרט BD מלא מול RIP 1080P של קבוצה איכותית ואני יכול להגיד לך שלמרות שההבדל לא ענק, יש הבדל. לטעמי ההבדל לא מצדיק הורדה של 99 אחוז מהתכנים ב BD RIP מלא ולכן אני מסתפק ב 720 לרב התוכן וב 1080 לתוכן ממש "קריטי".
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אני חושב דווקה אחרת...Huber כתב:יצא לי לראות פעם אחת סרט BD מלא מול RIP 1080P של קבוצה איכותית ואני יכול להגיד לך שלמרות שההבדל לא ענק, יש הבדל. לטעמי ההבדל לא מצדיק הורדה של 99 אחוז מהתכנים ב BD RIP מלא ולכן אני מסתפק ב 720 לרב התוכן וב 1080 לתוכן ממש "קריטי"....
יצא לי לראות לא פעם סרטי BD וכל פעם ממש התפעלתי מאיכות. לדעתי ההבדל בין קידוד ה MKV ל BD אמיתי הוא לרוב גדול.
אחרי צפייה של כמה סרטים, עשה לי החשק לקנות נגן BD... אבל זה ייקר לי, אז אני אחכה.
בברכה קובי כהן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חשוב לומר שגם ברשת ניתן להוריד סרטים כבלו ריי מלא - ולנגנם עם מזרימדיה וכד'.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מי שרוצה לנגן תכנים כאלה - צריך גם מסך מתאים, גם מחשב/מזרימדיה מתאים - ובד"כ מי שמוריד את הבלו ריי המלאים - יש לו גם רסיבר תומך בפורמטים החדשים - אז הוא כנראה גם בעל חשבון אינטרנט מהיר...
מניסיון אישי כל הקידודים הנורמלים מעל ל 8GB נראים סבבה לגמרי אפילו יחסית לבלוריי המקורי. כמו שנאמר
מה שהקבוצות עושות זה להוריד את הערימה של הפסי קול (כולל אלו שב HD ותופסים בעצמם כמה GB), פלוס
תוספות ותפריטים, פלוס הסרה של הפסים השחורים (כלומר הורדה מ 1920X1080 לנניח 1920X816) למרות
שזה לא ממש מה שחוסך מקום שכן הפסים השחורים עצמם לא תופסים הרבה מלכתחילה... אחרי כל זה הם
מורידים את קצב הנתונים וחלקם אף משחקים קצת עם הגדרות התמונה.
מה שהקבוצות עושות זה להוריד את הערימה של הפסי קול (כולל אלו שב HD ותופסים בעצמם כמה GB), פלוס
תוספות ותפריטים, פלוס הסרה של הפסים השחורים (כלומר הורדה מ 1920X1080 לנניח 1920X816) למרות
שזה לא ממש מה שחוסך מקום שכן הפסים השחורים עצמם לא תופסים הרבה מלכתחילה... אחרי כל זה הם
מורידים את קצב הנתונים וחלקם אף משחקים קצת עם הגדרות התמונה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הכל כבר נאמר לפני חוץ מדבר אחד - כיום רק כותרי ה Blu-ray מכילים פסי קול בפורמט Lossless. במידה וקיים רסיבר תואם, בהחלט מומלץ לא להתפשר על פחות.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם אני מוריד 720P אבל רק זה מטעמי חוסר סבלנות ועצבים להוריד את הנפח העצום הזה פר סרט, בקלות רבה אני יכול לזהות אם זה BD או 720P - ההבדל לדעתי הוא מאד משמעותי וקל להבחנה.Huber כתב:יצא לי לראות פעם אחת סרט BD מלא מול RIP 1080P של קבוצה איכותית ואני יכול להגיד לך שלמרות שההבדל לא ענק, יש הבדל. לטעמי ההבדל לא מצדיק הורדה של 99 אחוז מהתכנים ב BD RIP מלא ולכן אני מסתפק ב 720 לרב התוכן וב 1080 לתוכן ממש "קריטי"....