כמו שחלקכם יודעים (לפחות אחד מכם יודע, זה בטוח), אני ממתין בשבועות האחרונים לחבילה מארה"ב. ביום חמישי היא הגיעה סוף, והיום גם מצאתי את הכח להעביר את התמונות למחשב ולכתוב כאן את ההודעה.

זאת החבילה, על השולחן בסלון. ברקע, בשביל קנה מידה, ספה תלת מושבית, אבל היא די קטנה. חדי העין יבחינו שהחבילה הגיעה מ Crutchfield.

ובתוך החבילה... עוד חבילה. זאת הפעם הראשונה שאני מזמין ציוד רגיש מחו"ל, אז אני אשאיר לכם לשפוט את איכות האריזה. בסך הכל, נראה לי בסדר גמור, אבל אני לא מומחה גדול.

תכולת החבילה על השולחן. כמו שאתם רואים, אין שם יותר מדי. שלט (אמור להיות אוניברסלי לומד, אבל יש לי איזשהו הרמוני, אז לא התעמקתי בו), אנטנות רדיו, חוברות, והרסיבר עצמו. הדף שמונח ישירות על הרסיבר הוא אזהרות בנוגע לחיבור הרמקולים - שהחוטים החשופים לא יגעו בגב הרסיבר.

ככה הוא נראה מאחור. אפשר לראות binding posts לכל הרמקולים, זון נוסף לקדמיים, ארבע כניסות HDMI, שלוש כניסות ויציאה אחת של אודיו דיגיטלי וקומפוננטים ניתנים להקצאה. אולי יש שם עוד דברים חשובים שפשוט לא חשובים לי כרגע, אז אני לא מציין אותם.

אחרי התפלשות ארוכה באבק שמאחורי ארונית הטלויזיה והרבה קללות לעצמי על זה שלא דאגתי לבננות מבעוד מועד, הצלחתי לחבר את הרמקולים.

וככה הוא נראה בבית החדש שלו.

ההנהלה ביקשה להראות לכם את השכנות מלמעלה.

אני קצת דפוק, או שאולי לא, אז את המיקרופון של ה RC הנחתי על חצובה. לא מצאתי את החלק של החצובה שאליה הוא אמור להתברג, אבל לא נורא, אולי בפעם הבאה (למרות שסביר יותר להניח שאני פשוט אשב לכוון את הרמקולים ידנית בזמן הקרוב).

וזה הממשק על המסך. אולי ציפיתי ליותר מדי, אבל קיוויתי שהוא יוצג מעל התמונה, לא במקומה. הוא מושפע מה XMB (הממשק של הפלייסטיישן 3), אבל נראה הרבה פחות חלק, ועם אנימציות יותר מקוטעות. אבל למי אכפת? כמה כבר משתמשים בממשק של הרסיבר?
זהו, אלה כל התמונות. מבחינת סאונד, אני מאוד מרוצה. מרגיש הבדל ניכר מהקודם (בעיקר נדמה לי שהוא הרבה יותר אוהב להפעיל את הסאב, וזה מוצא חן בעיני) ברמת הסאונד, ברמת הוידאו צפיתי רק בתכני HD בינתיים, אז לא הרגשתי הבדל מהותי, אבל הוא אמור לעזור דווקא בתכני SD, כי יש לו מעבד של פארודג'ה איפשהו בפנים.
עד כאן הצקות להפעם, ולילה טוב לכולם.