שאלה טכנית : חיבורים לרמקולים
שאלה של מתחילים.
יש לי רמקולים RB6F של PURE ACOUSTICS ורסיבר HK AVR255
עכשיו בשני הרמקולים הקדמיים יש 4 כניסות במקום 2.
הבנתי שהשתיים העליונות זה לצלילים גבוהים והשתיים התחתונות זה לבאס.
השאלה שלי היא כזו:
בהנחה שחיברתי את שתי הכניסות העליונות בכל רמקול למקומן ברסיבר, לאן אני מחבר את הכניסות התחתונות?
(או שהבנתי גם את זה לא נכון).
יש לי רמקולים RB6F של PURE ACOUSTICS ורסיבר HK AVR255
עכשיו בשני הרמקולים הקדמיים יש 4 כניסות במקום 2.
הבנתי שהשתיים העליונות זה לצלילים גבוהים והשתיים התחתונות זה לבאס.
השאלה שלי היא כזו:
בהנחה שחיברתי את שתי הכניסות העליונות בכל רמקול למקומן ברסיבר, לאן אני מחבר את הכניסות התחתונות?
(או שהבנתי גם את זה לא נכון).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הבנת חלקית נכון 
בתוך הרמקול יש לך רכיב המסוגל להפריד בין הצלילים הגבוהים וה"בינוניים" (המופנים לטוויטר ולמיד) לבין הצלילים הנמוכים (המופנים לסאב) - זה נקרא שהרמקול תומך ב Bi Amping.
האידיאל הוא לחבר את היציאות העליונות למגבר אחד, ואת התחתונות למגבר שני - וכך לקבל הגברה נפרדת ומתאימה לכל טווח תדרים.
אפשרות אחרת, ברסיברים תומכים, היא לחבר את היציאות התחתונות לזוג השני של היציאות הקדמיות (שבד"כ משמש גם ל Zone 2) - אבל הרסיבר צריך לתמוך ב Bi Amping (ומגדירים שזה החיבור בהגדרות המכשיר).
אפשרות שלישית, וכנראה זה המצב אצלך כרגע, הוא חיבור רגיל - שים לב שכל יציאה עליונה מחוברת לתחתונה המתאימה במעין "גשר" מתכתי, היוצר מגע.
במקרה זה יש למעשה ויתור על מצב ה Bi Amping, והגברה רגילה.
(אם רוצים לעשות Bi amp - צריך לנתק את ה"גשר" המתכתי כמובן)
בתוך הרמקול יש לך רכיב המסוגל להפריד בין הצלילים הגבוהים וה"בינוניים" (המופנים לטוויטר ולמיד) לבין הצלילים הנמוכים (המופנים לסאב) - זה נקרא שהרמקול תומך ב Bi Amping.
האידיאל הוא לחבר את היציאות העליונות למגבר אחד, ואת התחתונות למגבר שני - וכך לקבל הגברה נפרדת ומתאימה לכל טווח תדרים.
אפשרות אחרת, ברסיברים תומכים, היא לחבר את היציאות התחתונות לזוג השני של היציאות הקדמיות (שבד"כ משמש גם ל Zone 2) - אבל הרסיבר צריך לתמוך ב Bi Amping (ומגדירים שזה החיבור בהגדרות המכשיר).
אפשרות שלישית, וכנראה זה המצב אצלך כרגע, הוא חיבור רגיל - שים לב שכל יציאה עליונה מחוברת לתחתונה המתאימה במעין "גשר" מתכתי, היוצר מגע.
במקרה זה יש למעשה ויתור על מצב ה Bi Amping, והגברה רגילה.
(אם רוצים לעשות Bi amp - צריך לנתק את ה"גשר" המתכתי כמובן)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: תודה רבה.
בשמחה (אתה יכול גם ללחוץ "תודה" בתחתית ההודעה שלי - זה היה אומר הכלshay1510 כתב:לא יכולתי לקבל תשובה יותר טובה מזו...
בכל מקרה בחיבור BIAMP לא לשכוח להוציא את הגשר....