האם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בארץ ASRock ION 330
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עד כמה שידוע לי, לא נמכר עדיין בארץ. אתה יכול לקנות באיביי (חדש כמובן, לא משומש).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לך מושג כמה מכס משלמים על מחשבים והאם משלמים מע"מ
למרות שאני קונה הרבה באיביי (דברים חדשים ומשומשים) אני חושש קצת לרכוש מערכת מחשב מורכבת באיביי.
החשש שלי נובע מתקלות חומרה (נראה לי בעייתי לשלוח חזרה למוכר מחשב תקול)
החשש שלי נובע מתקלות חומרה (נראה לי בעייתי לשלוח חזרה למוכר מחשב תקול)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על מחשבים אין מכס, רק מע"מ (16.5%), ועוד משהו כמו 50-100 ש"ח לאגרות טיפול שונות.
kot, אתה מרוצה מהקניה?
יש קונפיגורציות מעט שונות למערכת הזו.
אפשר לדעת איזו קונפיגורציה אתה קנית וכמה עלה לך?
האם המערכת שקטה ומנגנת חלק את כל סוגי הקבצים?
תודה מראש,
תמיר
אפשר לדעת איזו קונפיגורציה אתה קנית וכמה עלה לך?
האם המערכת שקטה ומנגנת חלק את כל סוגי הקבצים?
תודה מראש,
תמיר
ש רק קונפיגורציה אחד מבחינת חומרה, הבדל הוא עם BLUERAY או עם DVD. אני קניתי עם DVD , עלה 407 $ קנדי.
מערכת שקטה מאוד אפילו בלי לשחק כם קינפוג של רמת הרעש. אצלי זה עובד על מצב AUTO. מנגן הכל וחלק - רק צריך לבחור את התוכנה נכונה. אני משתמש ב-MEDIAPORTAL עם COREAVC - יש לי להגיד רק דבר אחד - מחשב פצצה, להיט זריז וטוב.
מערכת שקטה מאוד אפילו בלי לשחק כם קינפוג של רמת הרעש. אצלי זה עובד על מצב AUTO. מנגן הכל וחלק - רק צריך לבחור את התוכנה נכונה. אני משתמש ב-MEDIAPORTAL עם COREAVC - יש לי להגיד רק דבר אחד - מחשב פצצה, להיט זריז וטוב.
Kot תוכל בבקשה לשלוח לי לינק לחנות/למוכר ממנו קנית?
באם אפשר במחיר דומה +-100 $ לקנות mac mini שיתפקד כמחשב שבעזרתו אראה סרטים מה עדיף?
אני ראיתי שיש קונפיגורציות שונות ל mac mini כך שאני יודע שהשאלה שלי כללית..ץ
תודה,
תמיר
אני ראיתי שיש קונפיגורציות שונות ל mac mini כך שאני יודע שהשאלה שלי כללית..ץ
תודה,
תמיר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Re: Kot תוכל בבקשה לשלוח לי לינק לחנות/למוכר ממנו קנית?
זה לפחות עוד $200. המק מיני הכי זול עולה $600.tamirlev כתב:באם אפשר במחיר דומה +-100 $ לקנות mac mini שיתפקד כמחשב שבעזרתו אראה סרטים מה עדיף?
אני ראיתי שיש קונפיגורציות שונות ל mac mini כך שאני יודע שהשאלה שלי כללית.....
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15947
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
קיבלת אותו עם דיסק קשיח וזיכרונות?kot כתב:ש רק קונפיגורציה אחד מבחינת חומרה, הבדל הוא עם BLUERAY או עם DVD. אני קניתי עם DVD , עלה 407 $ קנדי.
מערכת שקטה מאוד אפילו בלי לשחק כם קינפוג של רמת הרעש. אצלי זה עובד על מצב AUTO. מנגן הכל וחלק - רק צריך לבחור את התוכנה נכונה. אני משתמש ב-MEDIAPORTAL עם COREAVC - יש לי להגיד רק דבר אחד - מחשב פצצה, להיט זריז וטוב....
pixies כתב:זה לפחות עוד $200. המק מיני הכי זול עולה $600.tamirlev כתב:באם אפשר במחיר דומה +-100 $ לקנות mac mini שיתפקד כמחשב שבעזרתו אראה סרטים מה עדיף?
אני ראיתי שיש קונפיגורציות שונות ל mac mini כך שאני יודע שהשאלה שלי כללית........
כאן ההפרש קטן יותר כיוון שASrock כולל משלוח עולה כ 450 דולר והמק מיני הזה יסגר במחיר של כ 480-500 דולר לא כולל משלוח
http://cgi.ebay.com/Apple-Mac-Mini-Core ... 820wt_1165
השאלה היא איזו קונפיגורציה צריכים לחפש במק מיני שיוכל להריץ סרטי 1080P?
חשוב לי מאוד גודל המארז והשקט ולכן גם המק מיני וגם ה ASRock באים בחשבון
כן, כולל הכול בלי מערכת הפעלה.zovirax כתב:קיבלת אותו עם דיסק קשיח וזיכרונות?kot כתב:ש רק קונפיגורציה אחד מבחינת חומרה, הבדל הוא עם BLUERAY או עם DVD. אני קניתי עם DVD , עלה 407 $ קנדי.
מערכת שקטה מאוד אפילו בלי לשחק כם קינפוג של רמת הרעש. אצלי זה עובד על מצב AUTO. מנגן הכל וחלק - רק צריך לבחור את התוכנה נכונה. אני משתמש ב-MEDIAPORTAL עם COREAVC - יש לי להגיד רק דבר אחד - מחשב פצצה, להיט זריז וטוב.......
MAC MINI יותר יקר ואם תבחר גם 2 ג' רם וגם 320 ג' דיזק תישלם 800$ במקום 360$ עבור ASROCK בארה"ב.tamirlev כתב:pixies כתב:זה לפחות עוד $200. המק מיני הכי זול עולה $600.tamirlev כתב:באם אפשר במחיר דומה +-100 $ לקנות mac mini שיתפקד כמחשב שבעזרתו אראה סרטים מה עדיף?
אני ראיתי שיש קונפיגורציות שונות ל mac mini כך שאני יודע שהשאלה שלי כללית........
כאן ההפרש קטן יותר כיוון שASrock כולל משלוח עולה כ 450 דולר והמק מיני הזה יסגר במחיר של כ 480-500 דולר לא כולל משלוח
http://cgi.ebay.com/Apple-Mac-Mini-Core ... 820wt_1165
השאלה היא איזו קונפיגורציה צריכים לחפש במק מיני שיוכל להריץ סרטי 1080P?
חשוב לי מאוד גודל המארז והשקט ולכן גם המק מיני וגם ה ASRock באים בחשבון...
נ.ב. MAC MINI שאת הלינק אליו פרסמתה לא יכןל לנגן 1080P כי יש לו צ'יפסט INTEL 950 בקושי מספיק ל-720P.
נערך לאחרונה על ידי kot ב 22/07/2009 14:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
תוכל לשלוח בבקשה לינק לחנות ממנה רכשת?
אפשר לשדרג את ה ASRock באם רוצים? נניח להוסיף כרטיס מסך חזק יותר וכו' או שזה בעייתי בגלל מימדי המארז?
Re: תוכל לשלוח בבקשה לינק לחנות ממנה רכשת?
רק זיכרון, דיסק ו-DVD שאר הדברים ON BOARD ללא שום מקום לכרטיסים נוספים / אחרים.tamirlev כתב:אפשר לשדרג את ה ASRock באם רוצים? נניח להוסיף כרטיס מסך חזק יותר וכו' או שזה בעייתי בגלל מימדי המארז?...
אבל חייב לציין שיש לו כרטיס גרפי מצויין בשביל סוג העבודה שמצפים מהמחשב הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה ש-kot כתב... המק מיני שהבאת הוא מדור ישן ללא האנוידיה 9400. לא פלא שהוא זול - זה מלאי שמנסים להיפטר ממנו. $600 זה לא כולל משלוח ולא כולל מס קנייה אמריקאי.
תודה לעונים. כנראה שאזמין ASRock מחו"ל
דיברתי מקודם עם היבואן בארץ שהיה גס ורוח והאשים אותי שאני מטריד אותו כבר מספר פעמים בשאלה מתי הם יביאו את הדגם הזה (פעם ראשונה שאני מתקשר אליו).
צריך רק למצוא מקום שעושה משלוחים זולים לארץ.
תודה רבה !!!!
צריך רק למצוא מקום שעושה משלוחים זולים לארץ.
תודה רבה !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אולי שווה לשאול את KSP (בסניף הראשי שלהם בחיפה). הם מוכרים לוחות אם של ASRock, לא יודע אם הם מייבאים בעצמם.
לדברי הנציג שדיבר איתי יש להם רק מה שמוצג באתר
מישהו יודע כמה אמור לעלות משלוח של מוצר כזה מארה"ב לארץ?
יש לי חבר שגר בבוסטון וחזר אתמול מביקור מולדת (חבל שלא נזכרתי לברר על המחשב הזה שבוע לפני), אני יכול לשלוח לו את המחשב הבייתה ושהוא ישלח לי אותו לארץ.
יש לי חבר שגר בבוסטון וחזר אתמול מביקור מולדת (חבל שלא נזכרתי לברר על המחשב הזה שבוע לפני), אני יכול לשלוח לו את המחשב הבייתה ושהוא ישלח לי אותו לארץ.