http://gamer.nana10.co.il/Article/?Arti ... 42&sid=212
תביעה נגד מיקרוסופט ישראל בגין אי תמיכתה בקונסולת ה Xbox
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מסקנה גרועה. אפשר לקנות בוקס ולקבל אחריות מהחנויות בארץ.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73323
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כל הסיפור הזה מוביל לשאלה המתבקשת - למה חברה שיש לה נציגות רישמית בארץ לא נותנת תמיכה "סטנדרטית" (כמו שיש בארצות אחרות בהן יש נציגויות) למוצריה.
"מאז הושקה הקונסולה ב-2005, ממתינים הגיימרים הישראלים להגעתה לישראל. במהלך ביקורו בארץ של מנכ"ל מיקרוסופט העולמית, סטיב באלמר, הופתע לשמוע שקונסולת המשחקים של החברה לא נמכרת באופן רשמי בישראל. בעת השתתפותו במסיבת העיתונאים, אף רשם את ההערה על פתק במה שנראה כמו כוונה כנה להסדיר את הנושא. "לקח זמן עד שלמדנו איך עושים כסף מה-Xbox, ורק אז התחלנו לשחרר אותו למדינות אחרות", הסביר באירוע שנערך במאי 2008. מאז עדיין לא ניתן לראות באופק את תחילת שיווקו של המכשיר."
אני זוכר את זה. הבחור היה "מופתע" שאין תמיכה מסודרת בארץ, הבטיח לטפל בזה ומאז לא נודעו עיקבותיו. אולי הוא היה צריך לתבוע אותו אישית?

"מאז הושקה הקונסולה ב-2005, ממתינים הגיימרים הישראלים להגעתה לישראל. במהלך ביקורו בארץ של מנכ"ל מיקרוסופט העולמית, סטיב באלמר, הופתע לשמוע שקונסולת המשחקים של החברה לא נמכרת באופן רשמי בישראל. בעת השתתפותו במסיבת העיתונאים, אף רשם את ההערה על פתק במה שנראה כמו כוונה כנה להסדיר את הנושא. "לקח זמן עד שלמדנו איך עושים כסף מה-Xbox, ורק אז התחלנו לשחרר אותו למדינות אחרות", הסביר באירוע שנערך במאי 2008. מאז עדיין לא ניתן לראות באופק את תחילת שיווקו של המכשיר."
אני זוכר את זה. הבחור היה "מופתע" שאין תמיכה מסודרת בארץ, הבטיח לטפל בזה ומאז לא נודעו עיקבותיו. אולי הוא היה צריך לתבוע אותו אישית?
זו שאלה טובה שדווקא צריך להפנות לישפאר עם חוסר התמיכה שלה בPS3. פה מדובר במוצר שבכלל לא משווק רשמית בארץ.Huber כתב:כל הסיפור הזה מוביל לשאלה המתבקשת - למה חברה שיש לה נציגות רישמית בארץ לא נותנת תמיכה "סטנדרטית" (כמו שיש בארצות אחרות בהן יש נציגויות) למוצריה.
...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אבל ישפאר כן נותנת שירות בארץ. נכון, זה שירות גרוע, אבל הוא שירות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73323
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לממש אחריות זה רק פן אחד של מתן שירות, אני למשל עכשיו תקוע עם באן שאני לא יכול לפתור כי סוני לא מזהה את ישראל בתוק שוק רלוונטי. אם מוכרים מוצר בארץ מסוימת בצורה רישמית צריך לתת לו תמיכה בכל רמה כמו בכל מדינה אחרת בה הוא נמכר, וזה כולל גישה נורמלית לשירותי הרשת של הקונסולה למשל. אז נכון שב XBOX אפילו מימוש אחריות אצל נציג רישמי אין, אבל זה רק נקודה. להגיד "אבל ישפאר כן נותנת שירות בארץ" זה נכון אבל חלקי ולא לגמרי מדויק.Malcontent כתב:אבל ישפאר כן נותנת שירות בארץ. נכון, זה שירות גרוע, אבל הוא שירות....