טושיבה מכריזה על נגן BD - האם גם ב XBOX נראה כונן דומה?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... _Time.html

מאמר מערכת מעניין הדן באפשרות שנראה בתיד הקרוב כונן חיצוני BD ל XBOX360.

לדעתי אם הם יוצאו כונן שכזה הם יעשו צעד נבון מכיוון שכך הם ינטרלו אחד מהיתרונות הבולטים של ה PS3, תמיכה בסרטי FHD/1080P ותמיכה ב BD בכלל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

זה לא באמת ינטרל את היתרון של סוני. הרי כונן כזה יעלה 200$, כמו שעלה בזמנו כונן ה HD-DVD של הבוקס. לא יהיה לבוקס שום יתרון במחיר על הפלייסטיישן אם מוסיפים לו בלוריי.
אני עדיין חושב שהם צריכים להוציא תוסף כזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

הם חייבים לזה פיתרון והעובדה ש XBOX עדיין לא מגיע עם כזו יכולת זה דבר ממש רע.

לדעתי הם חייבים לספק נגן בלוריי וכמובן גם משחקים מבוססי בלוריי.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #4 

HALO 3 נגמר מהר מידי עקב השימוש בDVD9

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

דווקא עם עדכון הסתיו של XBox Live שכולל משחקים מלאים להורדה הם דווקא מראים שלא ממש מעניין אותם Blu Ray ומדיות פיזיות אחרות.
למיקרוסופט יש מטרה מובהקת לקחת כמה שיותר דברים אונליין. בדיוק כמו אפל וגישת ה "Blu Ray is a bag of hurt" של ג'ובס.
לדעתי אל תבנו על כונן כזה לא עכשיו ולא אי פעם.
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

oferlaor כתב:הם חייבים לזה פיתרון והעובדה ש XBOX עדיין לא מגיע עם כזו יכולת זה דבר ממש רע.

...
מסכים לחלוטין - הבעייה שאם הם יתחילו להוציא משחקים שיחייבו כונן שכזה הם:

א. יוציאו את עצמם מטומטמים אחרי שהם הכריזו שבדור הנוכחי אין צורך ביותר מהנפח של DVD למשחקים (הכרזה שאמרתי מראש שתנשך אותם בישבן יום אחד).

ב. יעצבנו קהל לקוחות שיהיה מחויי בלרכוש חומרה נוספת ב 200 דולר על מנת לשחק במשחקים.

אבל כן, גם אני חושב שזה מעשית צעד מתבקש להוציא כונן שכזה. אם היה לי XBOX בהחלט הייתי רוצה לפחות את האופציה הזו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

Pavelz כתב:דווקא עם עדכון הסתיו של XBox Live שכולל משחקים מלאים להורדה הם דווקא מראים שלא ממש מעניין אותם Blu Ray ומדיות פיזיות אחרות.
למיקרוסופט יש מטרה מובהקת לקחת כמה שיותר דברים אונליין. בדיוק כמו אפל וגישת ה "Blu Ray is a bag of hurt" של ג'ובס.
לדעתי אל תבנו על כונן כזה לא עכשיו ולא אי פעם.
...
הם לא חיים בריק. BD הולך וצובר תאוצה ואנשים שהתנסו בסרט BD מלא הולכים ומבינים מגבלת ה 720P בשירות הרשת של ה XBOX הופכת לפחות ופחות רלוונטית. ב PS3 לפחות יש לך אופציה, או להוריד סרט מהרשת ולהסתפק ב 720P ומטה או לגשת ולהשכיר/לרכוש BD מלא ולהינות מאיכות מקסימלית.

זוכר את MGS? גם אחרי שהמפתחת "ערקה" למחנה ה XBOX, את ה MGS האחרון הם לא שיחרור בסוף ל XBOX, צהסיבה הפשוטה שטכנית זה בלתי אפשרי. למה? כי מיקרוסופט החליטה שמדיות פיזיות (ביחוד BD) זה NO CAN DO. טיפשות.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #8 

Huber כתב:
oferlaor כתב:הם חייבים לזה פיתרון והעובדה ש XBOX עדיין לא מגיע עם כזו יכולת זה דבר ממש רע.

...
א. יוציאו את עצמם מטומטמים אחרי שהם הכריזו שבדור הנוכחי אין צורך ביותר מהנפח של DVD למשחקים (הכרזה שאמרתי מראש שתנשך אותם בישבן יום אחד).
...
לא יודע לגבי זה, יש איזשהו משחק פרט ל MGS שאתה חושב שהיה שם באמת צורך לנפח של Blu Ray?
Need more cowbell

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

יש כאלה, ויהיו עוד.
אני מאמין שמשחקים כמו קילזון, אנצ'רטד (ובטח שאנצ'רטד 2), ואפילו LBP, שיש בו כמות עצומה של חומר, מנצלים הרבה יותר מנפח של דיוידי אחד.
בנוסף, גרסת משחק השנה של אובליביון מגיעה על דיסק אחד בפלייסטיישן, ועל שניים באקסבוקס. אני מאמין שאותו דבר יהיה עם פולאאוט 3. גם Last Remnant מופץ על שני דיסקים באקסבוקס, וכשיצא לPS3 הוא יהיה על דיסק אחד. Rage יהיה על 2 או 3 דיסקים בבוקס, ואני מאמין שפיינל פנטזי 13 יהיה על לפחות 3 דיסקים, אם לא ארבעה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

גם אם אפשר לדחוס הכל ל DVD, הדבר גורר עימו לא מעט פשרות וחבל.

http://www.eurogamer.net/articles/news_ ... 3_17102006

http://www.bit-tech.net/news/gaming/200 ... ent_axed/1

http://digg.com/xbox/Assassin_s_Creed_P ... on_360_DVD

ואני חייב לצטט משהו שמישהו לא מוכר אמר פעם:

[left]“640K ought to be enough for anybody.” -Bill Gates (1981)[/left]

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

גייטס לא באמת אמר את זה אף פעם. מה שהוא כן אמר היה שכשהוא תכנן את המעבר מ64K ל640K, הוא חשב שזה יספיק ל10 שנים, אבל תוך 5-6 שנים אנשים כבר התחילו להתלונן שזה לא מספיק.
אני מסכים, במיוחד לאקסבוקס, שבה הגדלת נפח האיחסון הוא הליך די בעייתי (מבחינה כלכלית), פתרונות כמו הורדת משחקים מלאים לא יעבדו. הם צריכים למצוא דרך לשלב דיסקים עם קיבולת גבוהה בקונסולה, אחרת כמות המשחקים מרובי הדיסקים שיצאו לקונסולה בשנים הקרובות תהיה עצומה.

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #12 

dizingof כתב:HALO 3 נגמר מהר מידי עקב השימוש בDVD9
...
אורך של משחק זה לא כזו פונקציה של גודל הדיסק: קילזון 2 הוא בערך באותו אורך.

בכל מקרה, אין טעם בבלוריי למעט אצל צופי סרטים. בלוריי כיום הוא פשוט פיתרון לא מוצלח למשחקים בגלל שהמדיה איטית מידי, ואנחנו רואים את זה במשחקי PS3 שיש בהם חובת התקנה לכונן בהרבה מאד מקרים והם לא יכולים לרוץ מהבלוריי.

מיקרוסופט הולכת להוציא בקרוב שירות הורדת משחקים מלאים ישירות לקונסולה, וכן שירות סרטי 1080P בסטרימינג שאמור לענות בדיוק על הצרכים האלו. בניגוד לסוני היא גם לא מרוויחה שום תמלוגים מטכנולוגיית הבלוריי (אולי רק מהקידוד של הסרטים, אבל אין לי מושג) ולכן אין לה כל כך אינטרס לדחוף את הטכנולוגיה.
במקביל, מיקרוסופט תרוויח מכל סרט להורדה ישירה שנמכר דרך המרקטפלייס, וככל שהטכנולוגיה תהפוך לנפוצה יותר היא גם תרוויח ממכירה של כוננים יותר גדולים לX360 (שגם היום היא מוכרת במחיר מופקע וחוסמת תחרות). מה נראה לכם שיהיה הכיוון שהיא תיקח?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”