איך לחבר PWD8 בצורה אופטימלית ל YES ???
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
רכשתי panasonic PWD8 וממש מאוכזב מהתמונה דרך הממיר של יס YES.
יש לי ממיר חדש 3100.
מחבר SCRAT - S-VIDEO בין הממיר והמסך.
מחבר COMPONENET -COMPONENET בין ה DVD למסך.
DVD - רואה טוב מאוד (אפילו מצויין)
שידורי טלויזיה - על הפנים.
מה אפשר לעשות ?
המלצות על כבלים / מחברים / כיונון המסך יתקבלו בברכה
תודה מראש
יובל
רכשתי panasonic PWD8 וממש מאוכזב מהתמונה דרך הממיר של יס YES.
יש לי ממיר חדש 3100.
מחבר SCRAT - S-VIDEO בין הממיר והמסך.
מחבר COMPONENET -COMPONENET בין ה DVD למסך.
DVD - רואה טוב מאוד (אפילו מצויין)
שידורי טלויזיה - על הפנים.
מה אפשר לעשות ?
המלצות על כבלים / מחברים / כיונון המסך יתקבלו בברכה
תודה מראש
יובל
החיבור האופטימלי הוא Scart ל-RGB ...
מוכרים כבל Scart ל-RGBcvS כזה ב"העולם הדיגיטלי" ב-200 או 250 ש"ח.
הבעייה שה-RGB תופס גם את חיבורי הקומפוננט כך שה-DVD ייאלץ לרדת ל-Svideo או ל-VGA (עבורו תצתרך למצוא פתרון ממיר יקר) או ל-HDMI אם יש לך אפשרות כזאת .
ב-37PW7 שהיה לי הייתי מחבר גם בקומפוזיט והתמונה הייתה בסדר יחסית (ב-RGB יותר טוב), אולי הבעייה היא בכבל שלך.
הבעייה שה-RGB תופס גם את חיבורי הקומפוננט כך שה-DVD ייאלץ לרדת ל-Svideo או ל-VGA (עבורו תצתרך למצוא פתרון ממיר יקר) או ל-HDMI אם יש לך אפשרות כזאת .
ב-37PW7 שהיה לי הייתי מחבר גם בקומפוזיט והתמונה הייתה בסדר יחסית (ב-RGB יותר טוב), אולי הבעייה היא בכבל שלך.
האם כבל VGA ל4BNC הוא לא פתרון ראוי וזול לDVD?
האם כבל VGA ל4BNC הוא לא פתרון ראוי וזול לDVD? (במקרה הזה)
הSVIDEO עדיף עליו?
הSVIDEO עדיף עליו?
יובל,
לדעתי אם קיימת בממיר יציאת s-video אז כבל s-video ל-s-video עדיף.
יכול להיות שהממיר (ביציאת ה-scart ) מבצע פעולה פנימית פשוטה של המרת אות composite ל- s-video (על ידי רכיב פסיבי (קבל) בלבד) מה שנותן תוצאה פחות טובה מחיבור s-video "אמיתי" בו האות מופרד לשני חלקים .
אנני יודע אם יש דרך לדעת זאת בברור אבל אם קיימת יציאת s-video אז מדובר בניסוי פשוט.
קח בחשבון שמחבר ה-vga במסך מאפשר קבלת אות קומפוננט דרך פינים 1,2,3 (אם אני לא טועה, קיים פירוט מלא בחוברת של המסך).
אנא עדכן אותנו בכל התפתחות ובהצלחה.
נ.ב.
אני חייב להתייחס לתאור שלך לגבי איכות הצפייה ב-dvd , אני חושב שאתה קצת ממעיט ביכולות המסך כשאתה רושם בסוגריים "אפילו מצויין", אם ה-dvd מחובר דרך הקומפוננט והמסך עבר כיול בסיסי אז תתקבל תמונה חדה ואיכותיות ביותר. (עיין ערך "מפלצות בע"מ") אזהרה קטנה: קשה לעקוב אחר העלילה בסרט זה מכוון שכל רגע דעתך מוסחת לצורך התפעלות מאיכות התמונה ולצורך שיתוף בני הבית בהתפעלות זו.
מסך מעולה שלא מוכן למרוח את התמונה ולכן אתה מבחין בכל המגרעות של שידורי הכבלים/לווין.
אוהד
יכול להיות שהממיר (ביציאת ה-scart ) מבצע פעולה פנימית פשוטה של המרת אות composite ל- s-video (על ידי רכיב פסיבי (קבל) בלבד) מה שנותן תוצאה פחות טובה מחיבור s-video "אמיתי" בו האות מופרד לשני חלקים .
אנני יודע אם יש דרך לדעת זאת בברור אבל אם קיימת יציאת s-video אז מדובר בניסוי פשוט.
קח בחשבון שמחבר ה-vga במסך מאפשר קבלת אות קומפוננט דרך פינים 1,2,3 (אם אני לא טועה, קיים פירוט מלא בחוברת של המסך).
נ.ב.
אני חייב להתייחס לתאור שלך לגבי איכות הצפייה ב-dvd , אני חושב שאתה קצת ממעיט ביכולות המסך כשאתה רושם בסוגריים "אפילו מצויין", אם ה-dvd מחובר דרך הקומפוננט והמסך עבר כיול בסיסי אז תתקבל תמונה חדה ואיכותיות ביותר. (עיין ערך "מפלצות בע"מ") אזהרה קטנה: קשה לעקוב אחר העלילה בסרט זה מכוון שכל רגע דעתך מוסחת לצורך התפעלות מאיכות התמונה ולצורך שיתוף בני הבית בהתפעלות זו.
מסך מעולה שלא מוכן למרוח את התמונה ולכן אתה מבחין בכל המגרעות של שידורי הכבלים/לווין.
אוהד
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

Re: החיבור האופטימלי הוא Scart ל-RGB ...
ביצעתי מספר ניסויים ולא ראיתי כל הבדל בתמונה.
האם אחד מהניסויים הוא Scart ל-RGBcvS ???
להלן מה שניסיתי עד עתה :
אנסה להסביר :
ברשותי panasonic TH-42PWD8
אני מחובר ללויין - YES עם ממיר 3100 חדש.
ניסיתי מספר אפשרויות:
אופציה א:
----------
ממיר 3100
כבל SCART to SCART תוצרת TARA LABS
ממיר SCART to Y-U-V דגם CSY 2100 ( מצידו השני רשום RGB to YUV ???)
כבל (COMPONENT (REB GREEN BLUE
מסך
(באופציה זו - אני מוותר על חיבור DVD למסך דרך COMPONENT )
אופציה ב:
---------
ממיר 3100
מחבר SCART to SVIDEO
כבל SVIDEO to SVIDEO תוצרת TARA LABS
מסך
אופציה ג:
---------
ממיר 3100
כבל SCART to SVIDEO תוצרת ITEC (???)
מסך
לא היו הבדלים שנראו לי לעיין בכל אחת מהאופציות.
התמונה - לא חדה, בעלת קווים אנכיים, "הילה" מסביב לכתוביות ולסמל הערוץ (נבדק בעיקר מול ערוץ 10)
במעבר בין הערוצים השונים ב YES (כאשר מופיע מסך שחור לשניה או שתיים) - המסך השחור אינו חלק אלא בעל הפרעות רבות ( השראה ???). הדבר ניתן ל"תיקון" רק על ידי העלאת ה BLACK EXTENTION ל- 4 (לפחות)
קראתי בעיון את עמוד ה-כיול:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=529
בעמוד הראשון – מעולם לא ראיתי שני עיגולים אפורים בחלק העליון של התמונה (נתקלתי בחבר נוסף בפורום שכתב על כך)
כמו כן - רק משחק ברמת הבהירות הצליח להראות את העיגולים בחלקו התחתון - אבל בצפיה בערוצים השונים - התמונה בהירה מידי לטעמי לכן שיניתי שוב את רמת הבהירות.
בחלון חלון 30IRE (אחד לפני הסוף ) אני רואה ממש גרוע !!!
אודה מראש לכל עצה
יובל
האם אחד מהניסויים הוא Scart ל-RGBcvS ???
להלן מה שניסיתי עד עתה :
אנסה להסביר :
ניסיתי מספר אפשרויות:
אופציה א:
----------
ממיר 3100
מסך
אופציה ב:
---------
ממיר 3100
מחבר SCART to SVIDEO
מסך
אופציה ג:
---------
ממיר 3100
מסך
התמונה - לא חדה, בעלת קווים אנכיים, "הילה" מסביב לכתוביות ולסמל הערוץ (נבדק בעיקר מול ערוץ 10)
במעבר בין הערוצים השונים ב YES (כאשר מופיע מסך שחור לשניה או שתיים) - המסך השחור אינו חלק אלא בעל הפרעות רבות ( השראה ???). הדבר ניתן ל"תיקון" רק על ידי העלאת ה BLACK EXTENTION ל- 4 (לפחות)
בעמוד הראשון – מעולם לא ראיתי שני עיגולים אפורים בחלק העליון של התמונה (נתקלתי בחבר נוסף בפורום שכתב על כך)
כמו כן - רק משחק ברמת הבהירות הצליח להראות את העיגולים בחלקו התחתון - אבל בצפיה בערוצים השונים - התמונה בהירה מידי לטעמי לכן שיניתי שוב את רמת הבהירות.
אודה מראש לכל עצה
יובל
Ncoder כתב:מוכרים כבל Scart ל-RGBcvS כזה ב"העולם הדיגיטלי" ב-200 או 250 ש"ח.
ב-37PW7 שהיה לי הייתי מחבר גם בקומפוזיט והתמונה הייתה בסדר יחסית (ב-RGB יותר טוב), אולי הבעייה היא בכבל שלך....
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

panasonic TH-42PWD8 - לא רואה טוב ב YES
אוהד -
בממיר לא קיימת יציאת SVIDEO ולכן צריך כבל SCART to SVIDEO או מחבר דומה + קבל SVIDEO to SVIDEO.
לגבי איכות הצפיה ב DVD - אין לי שום תלונות ! אני בהחלט מרוצה מאוד !!!
לצערי עדיין לא הצלחתי לקבל תמונה טובה דרך YES ואני משקיע כבר הרבה שעות בכך :
אנסה להסביר :
ניסיתי מספר אפשרויות:
אופציה א:
----------
ממיר 3100
מסך
אופציה ב:
---------
ממיר 3100
מחבר SCART to SVIDEO
מסך
אופציה ג:
---------
ממיר 3100
מסך
אודה מראש לכל עצה
יובל
בממיר לא קיימת יציאת SVIDEO ולכן צריך כבל SCART to SVIDEO או מחבר דומה + קבל SVIDEO to SVIDEO.
לגבי איכות הצפיה ב DVD - אין לי שום תלונות ! אני בהחלט מרוצה מאוד !!!
לצערי עדיין לא הצלחתי לקבל תמונה טובה דרך YES ואני משקיע כבר הרבה שעות בכך :
אנסה להסביר :
ניסיתי מספר אפשרויות:
אופציה א:
----------
ממיר 3100
מסך
אופציה ב:
---------
ממיר 3100
מחבר SCART to SVIDEO
מסך
אופציה ג:
---------
ממיר 3100
מסך
אודה מראש לכל עצה
יובל
OhadH כתב:יובל,
נ.ב.
אוהד...
הצלחתי לראות את העיגולים רק לאחר חיבור הממיר הישן
ADB6642 של יס דרך קומפוזיט (לPW8 ) והגעתי לתוצאה הכי טובה לטעמי!!!
כמו כן נראה לי שאתה צופה ממרחק קצר מדי ולכן אתה מבחין בעל ההפרעות!
כמו כן נראה לי שאתה צופה ממרחק קצר מדי ולכן אתה מבחין בעל ההפרעות!
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

Re: שאלה בנאלית
יציאת ה SCART בממיר של YES מוגדרת ל (SVIDEO (S-VHS
bater כתב:שאלה בנאלית - הגדרת את יציאת הSCART שבממיר ע"מ שתוציא אות RGB או SVIDEO?...
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

Re: הצלחתי לראות את העיגולים רק לאחר חיבור הממיר הישן
מוזר... אבל גם אני השאלתי מחבר טוב ממיר של YES ישן יותר PACE 1000 וללא כל כיוון מיוחד ראיתי את 4 העיגולים.
בכל אופן - בסופו של דבר אני מעוניין לראות את הערוצים 10, 2, .... ולא את ערוץ הכיול וגם נאמר לי שלא בכל המצבים רואים את העיגולים...
לגבי המרחק - אשמח לשבור את הקיר המשותף עם השכן ולהגדיל את הסלון
יובל
בכל אופן - בסופו של דבר אני מעוניין לראות את הערוצים 10, 2, .... ולא את ערוץ הכיול וגם נאמר לי שלא בכל המצבים רואים את העיגולים...
לגבי המרחק - אשמח לשבור את הקיר המשותף עם השכן ולהגדיל את הסלון
יובל
nirgen כתב:ADB6642 של יס דרך קומפוזיט (לPW8 ) והגעתי לתוצאה הכי טובה לטעמי!!!
כמו כן נראה לי שאתה צופה ממרחק קצר מדי ולכן אתה מבחין בעל ההפרעות!...
masheumisheu כתב:מוזר... אבל גם אני השאלתי מחבר טוב ממיר של YES ישן יותר PACE 1000 וללא כל כיוון מיוחד ראיתי את 4 העיגולים.
לגבי המרחק - אשמח לשבור את הקיר המשותף עם השכן ולהגדיל את הסלון![]()
יובל
כמו כן נראה לי שאתה צופה ממרחק קצר מדי ולכן אתה מבחין בעל ההפרעות!......
תשמע לפי הפירוט שלך חיברת כמעט כל מצב אפשרי - והרושם שאני קיבלתי מדבריך
זהה לרושם שהיה לי שאין כל הבדל!!!
ושוב אני טוען - נהפוך הוא - גם בטלוויזיה הישנה שלי (טושיבה 36 מסך רחב שטוח 100 הרץ) רואים דרך קומפוזיט בממיר הישן יותר טוב !!!!
עם יד על הלז מה בעצם אתה אומר שדרך הממיר החדש בחיבור סקארט אתה רואה יותר טוב את ערוץ 2 , 20 ??
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

מה שאני טוען לאחר הרבה ניסויים שאין כל הבדל בין איכות הכבל או צורת החיבור
(SCART to SVIDEO או SCART to COMPONENT דרך ממיר).
נראה לי - וזה עדיין לא וודאי - שהבעיה היא באיכות השידור של YES אצלי בבית. טכנאי צריך לבדוק זאת היום. יתכן שהממיר (3100) הוא חלק מהבעיה.
מה כוונתך ב "קומפוזיט" ?
ועוד משהו קטן - כמו שכבר אמרתי - בסופו של דבר אני מעוניין לראות שידורי טלויזיה בערוצים 1, 2, 10 .... ולא את ערוץ הכיול (144). לעיתים, מה שנראה טוב בערוץ הכיול - לא מתאים לשידורי ערוצי הטלויזיה ויש לכוון מחדש את הפרמטרים השונים (חדות, בהירות, קונטרסט....)
יובל
(SCART to SVIDEO או SCART to COMPONENT דרך ממיר).
נראה לי - וזה עדיין לא וודאי - שהבעיה היא באיכות השידור של YES אצלי בבית. טכנאי צריך לבדוק זאת היום. יתכן שהממיר (3100) הוא חלק מהבעיה.
מה כוונתך ב "קומפוזיט" ?
ועוד משהו קטן - כמו שכבר אמרתי - בסופו של דבר אני מעוניין לראות שידורי טלויזיה בערוצים 1, 2, 10 .... ולא את ערוץ הכיול (144). לעיתים, מה שנראה טוב בערוץ הכיול - לא מתאים לשידורי ערוצי הטלויזיה ויש לכוון מחדש את הפרמטרים השונים (חדות, בהירות, קונטרסט....)
יובל
nirgen כתב:masheumisheu כתב:מוזר... אבל גם אני השאלתי מחבר טוב ממיר של YES ישן יותר PACE 1000 וללא כל כיוון מיוחד ראיתי את 4 העיגולים.
לגבי המרחק - אשמח לשבור את הקיר המשותף עם השכן ולהגדיל את הסלון![]()
יובל
כמו כן נראה לי שאתה צופה ממרחק קצר מדי ולכן אתה מבחין בעל ההפרעות!......
תשמע לפי הפירוט שלך חיברת כמעט כל מצב אפשרי - והרושם שאני קיבלתי מדבריך
זהה לרושם שהיה לי שאין כל הבדל!!!
ושוב אני טוען - נהפוך הוא - גם בטלוויזיה הישנה שלי (טושיבה 36 מסך רחב שטוח 100 הרץ) רואים דרך קומפוזיט בממיר הישן יותר טוב !!!!
עם יד על הלז מה בעצם אתה אומר שדרך הממיר החדש בחיבור סקארט אתה רואה יותר טוב את ערוץ 2 , 20 ??...
אם אתה משתמש בטרנסקודר מסקארט לקומפוננט...
אם אתה משתמש בטרנסקודר מסקארט לקומפוננט אתה *חייב* להגדיר את יציאת הסקארט של הממיר ל RGB (זה בתפריט אתחול מתקדם). רק אם אתה מחבר SCART ל SVIDEO אז שהסקארט יוציא SVIDEO.
לפי מה שכתבת, הממיר שלך על SVIDEO אבל אתה משתמש בטרנסקודר. תשנה את ההגדרות ותראה קסם
לפי מה שכתבת, הממיר שלך על SVIDEO אבל אתה משתמש בטרנסקודר. תשנה את ההגדרות ותראה קסם
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

Re: אם אתה משתמש בטרנסקודר מסקארט לקומפוננט...
... תודה.... אבל זה בדיוק מה שעשיתי אחרת לא הייתי רואה * בכלל * תמונה.
באחת האופציות חיברתי SCART to SVIDEO ואז הגדרתי בממיר S-VHS
באופציה אחרת - בה ניסיתי SCART to Component דרך טרנסקודר - הגדרתי בממיר של YES את היציאה כ RGB (אחרת לא רואים כלום !!!)
האם יש לך ניסיון ועצות לחיבור ה PWD8 ל YES ? באמת שכבר ניסיתי הכל .
מחכה היום לשני טכנאים : של YES ושל יורוקום !!! נראה מה יצא מזה .
יובל
באחת האופציות חיברתי SCART to SVIDEO ואז הגדרתי בממיר S-VHS
באופציה אחרת - בה ניסיתי SCART to Component דרך טרנסקודר - הגדרתי בממיר של YES את היציאה כ RGB (אחרת לא רואים כלום !!!)
האם יש לך ניסיון ועצות לחיבור ה PWD8 ל YES ? באמת שכבר ניסיתי הכל .
מחכה היום לשני טכנאים : של YES ושל יורוקום !!! נראה מה יצא מזה .
יובל
drixie כתב:אם אתה משתמש בטרנסקודר מסקארט לקומפוננט אתה *חייב* להגדיר את יציאת הסקארט של הממיר ל RGB (זה בתפריט אתחול מתקדם). רק אם אתה מחבר SCART ל SVIDEO אז שהסקארט יוציא SVIDEO.
לפי מה שכתבת, הממיר שלך על SVIDEO אבל אתה משתמש בטרנסקודר. תשנה את ההגדרות ותראה קסם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
הבדל בין שני אלה לבין קומפוזיט הוא משמעותי.
ההבדל בין SVIDEO לבין RGB/קומפוננט הוא הרבה פחות דרמטי. ניתן לראותו בעיקר בהפרדת הצבעים ובמריחת הצבעים. זה גם מאוד תלוי באיכות כניסת ה-SVIDEO של המסך (יש רבים שלא איכותיים ולכן מורידים את איכות התמונה הכוללת). כאשר יש כניסות SVIDEO ו-קומפוננט/SCART ממש טובות אז ההבדל באמת לא דרמטי.
לגבי העיגולים, האם החלפת ממיר עם אותו סוג חיבור בדיוק ואותם פרמטרים במסך גורם שעיגולים מסויימים יופיעו?!
אשמח לקבל עוד דיווחים בנושא.
ההבדל בין SVIDEO לבין RGB/קומפוננט הוא הרבה פחות דרמטי. ניתן לראותו בעיקר בהפרדת הצבעים ובמריחת הצבעים. זה גם מאוד תלוי באיכות כניסת ה-SVIDEO של המסך (יש רבים שלא איכותיים ולכן מורידים את איכות התמונה הכוללת). כאשר יש כניסות SVIDEO ו-קומפוננט/SCART ממש טובות אז ההבדל באמת לא דרמטי.
לגבי העיגולים, האם החלפת ממיר עם אותו סוג חיבור בדיוק ואותם פרמטרים במסך גורם שעיגולים מסויימים יופיעו?!
אשמח לקבל עוד דיווחים בנושא.
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

עופר,
סליחה על הבורות, אבל מה זה קומפוזיט ??? איך משיגים ? איך מתקינים ?איזה חיבור צריך ???
באמת כפי שתארתי באחד השירשורים למעלה - לא מצאתי הבדל (אם בכלל) בין
SCART to SVIDEO
ל
SCRAT to Component (עם ממיר SCART to Y-U-V)
לגבי החלפת הממיר : *** רק *** החלפת הממיר ל PACE 1000 ללא שינוי שום פרמטר גרמה להופעת העיגולים בערוץ הכיול !!!
יובל
סליחה על הבורות, אבל מה זה קומפוזיט ??? איך משיגים ? איך מתקינים ?איזה חיבור צריך ???
באמת כפי שתארתי באחד השירשורים למעלה - לא מצאתי הבדל (אם בכלל) בין
SCART to SVIDEO
ל
SCRAT to Component (עם ממיר SCART to Y-U-V)
לגבי החלפת הממיר : *** רק *** החלפת הממיר ל PACE 1000 ללא שינוי שום פרמטר גרמה להופעת העיגולים בערוץ הכיול !!!
יובל
oferlaor כתב:הבדל בין שני אלה לבין קומפוזיט הוא משמעותי.
אשמח לקבל עוד דיווחים בנושא....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
masheumisheu,
חפש COMPOSITE במילון המונחים שלנו. זה חיבור RCA (בד"כ מחבר צהוב) אחד שכולל את כל אות הוידאו.
האם בשני המקרים (כלומר, ב-SVIDEO וב-קומפוננט) החלפת הממיר ללא כל שינוי נוסף גרם להופעת העיגולים?
אם כן, יתכן שהיה לך אכן ממיר תקול (או שמוציא וידאו סיגנל "חם" מדי).
חפש COMPOSITE במילון המונחים שלנו. זה חיבור RCA (בד"כ מחבר צהוב) אחד שכולל את כל אות הוידאו.
האם בשני המקרים (כלומר, ב-SVIDEO וב-קומפוננט) החלפת הממיר ללא כל שינוי נוסף גרם להופעת העיגולים?
אם כן, יתכן שהיה לך אכן ממיר תקול (או שמוציא וידאו סיגנל "חם" מדי).
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

עופר,
אם אני מבין נכון - COMPOSITE הוא החיבור הכי פחות איכותי. כלומר אם בחיבורי SCART או COMPONENT אני "מתלונן" על תמונה לא איכותית - אין לי מה לנסות COMPOSITE. תקן אותי אם אני טועה.
לגבי הניסיונות בהחלפת הממיר - אם יצא לי לבדוק זאת שוב (כרגע אין ברשותי PACE 1000) אני אדווח .
יובל
אם אני מבין נכון - COMPOSITE הוא החיבור הכי פחות איכותי. כלומר אם בחיבורי SCART או COMPONENT אני "מתלונן" על תמונה לא איכותית - אין לי מה לנסות COMPOSITE. תקן אותי אם אני טועה.
לגבי הניסיונות בהחלפת הממיר - אם יצא לי לבדוק זאת שוב (כרגע אין ברשותי PACE 1000) אני אדווח .
יובל
oferlaor כתב:masheumisheu,
אם כן, יתכן שהיה לך אכן ממיר תקול (או שמוציא וידאו סיגנל "חם" מדי)....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נכון.אם אני מבין נכון - COMPOSITE הוא החיבור הכי פחות איכותי. כלומר אם בחיבורי SCART או COMPONENT אני "מתלונן" על תמונה לא איכותית - אין לי מה לנסות COMPOSITE. תקן אותי אם אני טועה....
רק שדיוק קטן - SCART הוא רק צורת חיבור, כלומר, יכול להיות שאתה מחובר עם כבל SCART ל-SCART ובעצם מעביר קומפוזיט...
-
masheumisheu
-
- חבר שרק התחיל

מרטין,
הסבר בבקשה: "יכול להיות שאתה מחובר עם כבל SCART ל-SCART ובעצם מעביר קומפוזיט" ???
דרך אגב - האם יכול להיות שמשהו אצלי בעין/מח לא בסדר ? ניסיתי אופציות וחיבורים רבים (ראה תחילת השירשור) ושום דבר לא נתן תוצאה טובה !
כרגע סיימתי אירוח בביתי של ועידת פיסגה בין הטכנאי של YES והטכנאי של יורוקום:
שורה תחתונה - "ככה רואים בפלזמה".
הטכנאי של YES בדק את איכות השידור - לטענתו, בכל הפרמטרים - כניסת האות טובה מאוד .
הטכנאי של יורוקום - שיחק מעט בחדות, בצבעים ובבהירות <- בשביל זה שלחו טכנאי !!! מאד מאד פטטי !!! הטכנאי הפליג בסיפורים על כך שהמסך "מיוצר ביפן", "כמעט ואין תקלות", "יש אנשים שמחוברים בכבל BNC (צהוב) ולא רואים טוב ואני משפר להם את התמונה... אתה מחובר ב SVIDEO שזה מצויין...." - כל זה כל כך לא היה רלוונטי ומעצבן.
הוא מודה ש"לא רואים טוב" אבל ככה רואים בפלזמה.
בקיצור - נשארתי ללא פיתרון ומאוד לא מרוצה מאיכות התמונה !
כל עצה של מיקצוען - תתקבל בברכה !!!
יובל
הסבר בבקשה: "יכול להיות שאתה מחובר עם כבל SCART ל-SCART ובעצם מעביר קומפוזיט" ???
דרך אגב - האם יכול להיות שמשהו אצלי בעין/מח לא בסדר ? ניסיתי אופציות וחיבורים רבים (ראה תחילת השירשור) ושום דבר לא נתן תוצאה טובה !
כרגע סיימתי אירוח בביתי של ועידת פיסגה בין הטכנאי של YES והטכנאי של יורוקום:
שורה תחתונה - "ככה רואים בפלזמה".
הטכנאי של YES בדק את איכות השידור - לטענתו, בכל הפרמטרים - כניסת האות טובה מאוד .
הטכנאי של יורוקום - שיחק מעט בחדות, בצבעים ובבהירות <- בשביל זה שלחו טכנאי !!! מאד מאד פטטי !!! הטכנאי הפליג בסיפורים על כך שהמסך "מיוצר ביפן", "כמעט ואין תקלות", "יש אנשים שמחוברים בכבל BNC (צהוב) ולא רואים טוב ואני משפר להם את התמונה... אתה מחובר ב SVIDEO שזה מצויין...." - כל זה כל כך לא היה רלוונטי ומעצבן.
הוא מודה ש"לא רואים טוב" אבל ככה רואים בפלזמה.
בקיצור - נשארתי ללא פיתרון ומאוד לא מרוצה מאיכות התמונה !
כל עצה של מיקצוען - תתקבל בברכה !!!
יובל
MartinHSabag כתב:נכון.אם אני מבין נכון - COMPOSITE הוא החיבור הכי פחות איכותי. כלומר אם בחיבורי SCART או COMPONENT אני "מתלונן" על תמונה לא איכותית - אין לי מה לנסות COMPOSITE. תקן אותי אם אני טועה....
רק שדיוק קטן - SCART הוא רק צורת חיבור, כלומר, יכול להיות שאתה מחובר עם כבל SCART ל-SCART ובעצם מעביר קומפוזיט......