אני בתור לקוח של יס שעבר להוט בחודשים האחרונים יש רק מילים טובות על המהפך שנעשה שם.
הייתי שמח אם לקוחות הוט ישתתפו בסקר קטן על מנת לראות האם יש בסיס לכל ההכפשות הללו.
תודה

מסכים.theAman כתב:למרות הדעה הרווחת פה ובמקומות אחרים, אני באופן אישי לא נתקלתי במקרים מיוחדים בהוט, ואותי דווקא יס איכזבו.
אני לא אומר שהשירות שלהם מושלם, אבל אצלי לפחות הוא לא כזה גרוע כמו שנהוג לחשוב....

אז אני מבין שאתה לא מרוצה מהם...riji כתב:מצויין אז כנראה שאני אתקשר היום ל- 166 בבזק להתלונן על איכות הקו שלי, איכשהוא מידי פעם כשאני מדבר עם לקוחות של הוט אני שומע את עצמי בהד, עכשיו אני מבין סופית שזו בעיה בבזק כי בהוט אין תקלות יותר מאז
שכל הנודניקים עזבו אותה.
אני גם אתקשר לחבר שלי ואתנצל בפניו שאמרתי שרואים אצלו לא טוב חלק מהשידורים בממיר של הוט ושהתגובה של הממיר ממש איטית, סליחה.
וואי, ולא נעים לי מהחבר הזה שעזרתי לו לפתור בעיה במודם של הכבלים וכשביקשתי שיבדוק שנייה משהו
עם הוט לקח 20 דקות עד שענו במוקד, רק עכשיו הבנתי שזה היה נדמה לי ואני עוד אמרתי לו שהשירות יחסית
איטי, אני חייב להפסיק להמציא את הדברים האלה.
תודה על המידע חבר'ה....
יש מצב... ומה עושים אלה שלא יודעים מה לדרוש? או שדורשים ולא מקבלים?levikon כתב:לא יודע מה הסיפור עם הטלפון פה, אבל אני לא נתקל בשום הד כשאני משוחח עם לקוחות 077. וניידתי את המספר שלי ויש לי חברים עם 077 והכל עובד טוב. הרבה פעמים הטלפונים עצמם הם אלה שדופקים את הסאונד. בנוגע לאיטיות ולאיכות תמונה - הכל תלוי איזה ממיר יש לך. כרגע להוט יש גם ממירים שהם יותר מהירים מאלו של יס (כן גם מה 3100S) וגם כאלה שאתה יכול לקפוץ לשירותים בזמן מעבר מערוץ לערוץ. אם יש לך ממירים חדשים, אז אתה לא באמת יודע שיש כזה דבר איטיות. מה שכן, מכיוון שלחברה יש כמה מיליוני ממירים, היא לא יכולה להחליף את כולם במכה אחת לכן צריך להתקשר, לדרוש ממירי דוקסיס ולהתחיל באמת לצפות כמו בן אדם....
אתה כנראה לא נתקלת בממירי ה-PACE של יסriji כתב:יש מצב... ומה עושים אלה שלא יודעים מה לדרוש? או שדורשים ולא מקבלים?levikon כתב:לא יודע מה הסיפור עם הטלפון פה, אבל אני לא נתקל בשום הד כשאני משוחח עם לקוחות 077. וניידתי את המספר שלי ויש לי חברים עם 077 והכל עובד טוב. הרבה פעמים הטלפונים עצמם הם אלה שדופקים את הסאונד. בנוגע לאיטיות ולאיכות תמונה - הכל תלוי איזה ממיר יש לך. כרגע להוט יש גם ממירים שהם יותר מהירים מאלו של יס (כן גם מה 3100S) וגם כאלה שאתה יכול לקפוץ לשירותים בזמן מעבר מערוץ לערוץ. אם יש לך ממירים חדשים, אז אתה לא באמת יודע שיש כזה דבר איטיות. מה שכן, מכיוון שלחברה יש כמה מיליוני ממירים, היא לא יכולה להחליף את כולם במכה אחת לכן צריך להתקשר, לדרוש ממירי דוקסיס ולהתחיל באמת לצפות כמו בן אדם....
זו בדיוק הבעיה בהוט, שאולי יש להם יכולת לתת אחלה טכנולוגיה אבל מי שלא דורש לא מקבל,
אני עוד לא שמעתי על לקוח של יס שתקוע עם ממיר איטי כי הוא צריך לדרוש אחר וזו בדיוק הבעיה
של הסקר פה, הוא מראה שהשירות לקוחות של הוט טוב עבור אותם אלה שמסתובבים פה באתר ומבינים
עניין, אבל לדעתי הוא רע מאוד עבור כל אותם אלה שלא מבינים בתחום וצריכים שמישהו ינחה אותם,
ביס לעומת זאת השירות הלקוחות נחשב טוב באופן כללי גם ללקוח המשוכלל וגם ללקוח הפשוט או בקיצור
ביס גם אם אתה לא יודע מה אתה צריך תקבל את זה, בהוט כנראה שאם אתה לא יודע מה אתה צריך אתה בבעיה.
פה אולי טמון ההבדל.
ודרך אגב, אצלנו בחברה העבירו חלק מהמערכת לקוים של הוט וזה עובד די חלק, אבל ביותר משיחה אחת נתקלתי בתופעה של הד והדרך היחידה להפטר ממנה (עבור אותו מכשיר קצה) הייתה לחייג מחדש דרך מיתוג של בזק, אז הד זו לא תופעה שקשורה רק למכשיר הטלפון....