מחפש תחליף לדקסטר
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7652
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
דקסטר זה ליגה משלו, אין תחליף ברמה הזאת ממה שאני מכיר. זה כמו לבקש תחליף לעמוק באדמה.embedded כתב:אז אחרי שראיתי את 3 העונות של דקסטר התפנה לי מקום
ואני מחפש סדרה\סדרות שימלאו את החסר בכבוד.
למישהו יש המלצות?
אני מחפש סדרת מתח\פעולה בסגנון של דקסטר.
אפרופו דקסטר, מתי תצא העונה ה4?
תודה...
הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו זה breaking bad (שובר שורות) שזה לא פעולה אבל אומרים שהיא ממש טובה.
דקסטר חוזר ממש בקרוב:
אני לא מוצא בטורנטים את הפרק הראשון ב-HD, יש מהשני והלאה.embedded כתב:תודה לכולם, כבר סיימתי להוריד את העונה הראשונה של
Breaking Bad.
מקווה שהיא תצליח לעמוד בציפיות.
אעדכן בהמשך...
אפשר לדעת היכן מצאת?
אם נוגד את החוקים, אני מתנצל (עדיין אפשר בפרטי...)
בצורת
גם לי יש בעיה של בצורת רצינית של סדרות 
זקוק למשהו איכותי דחוף
הכי קל ללכת על המוכרים והידועים, אני רוצה להמליץ פה על קיין(בסיגנון הבורר עם תערובות שונות)
ועל יריחו- 2 סידרות מעולות, למרות שאני בטוח שחלק פה חולקים
הגדולים ביותר כולם יודעים: דקסטר, נמלטים, 24, OZ, LOST, ROME, מתחת לאדמה,breacking bads ואני אהבתי גם את קייל XY
אני בטוח שראיתי עוד הרבה מוכרים יותר או פחות ששות לא פחות אבל לא עולה לי כרגע, יאללה חברה לחלק המלצות יש שנת בצורת קשה! !
זקוק למשהו איכותי דחוף
הכי קל ללכת על המוכרים והידועים, אני רוצה להמליץ פה על קיין(בסיגנון הבורר עם תערובות שונות)
ועל יריחו- 2 סידרות מעולות, למרות שאני בטוח שחלק פה חולקים
הגדולים ביותר כולם יודעים: דקסטר, נמלטים, 24, OZ, LOST, ROME, מתחת לאדמה,breacking bads ואני אהבתי גם את קייל XY
אני בטוח שראיתי עוד הרבה מוכרים יותר או פחות ששות לא פחות אבל לא עולה לי כרגע, יאללה חברה לחלק המלצות יש שנת בצורת קשה! !