מכשיר blue ray של lg
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמו שאורי אמר...
על פניו - מן הסתם - אין מחירים כאלה...
רק כמובן - לפני שקונים - כדאי לבדוק טוב - שיש מאיפה להשיג סרטים
על פניו - מן הסתם - אין מחירים כאלה...
רק כמובן - לפני שקונים - כדאי לבדוק טוב - שיש מאיפה להשיג סרטים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
סבבה
שערתי שאתה יודע מה שאתה עושה לאור הותיקות, ולאור מעורבותך, - רק רציתי להיות בטוח...
חוץ מזה - ככה גם מי שיכנס לשרשור - ידע
שערתי שאתה יודע מה שאתה עושה לאור הותיקות, ולאור מעורבותך, - רק רציתי להיות בטוח...
חוץ מזה - ככה גם מי שיכנס לשרשור - ידע
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חחחח סבבה.
שמח לעזור
קיצור אני אקנה את המכשיר חודש הבא שאני אהיה בנתב"ג. ואני אתן פה חוות דעת.
לא מצאתי עליו כלום באינטרנט, יכול להיות שהוא לא מכיר את הפורמטים החדשים של הסראונד?
בכל מקרה אני נוסע להונג קונג, שווה אולי לקנות שם?
שמח לעזור
קיצור אני אקנה את המכשיר חודש הבא שאני אהיה בנתב"ג. ואני אתן פה חוות דעת.
לא מצאתי עליו כלום באינטרנט, יכול להיות שהוא לא מכיר את הפורמטים החדשים של הסראונד?
בכל מקרה אני נוסע להונג קונג, שווה אולי לקנות שם?
איך לא מצאת?
הנה סקירה http://www.trustedreviews.com/home-cine ... -Player/p1
לשם שינוי מוצר עולה פה פחות מאשר בחו"ל
לשם שינוי מוצר עולה פה פחות מאשר בחו"ל
עוד חודש יגיע אלי המכשיר BD370. אפשר יהיה לתת סיקורון...הוא תומך בכל הפורמטים ולהבנתי אפילו YOUTUBE או משהו מיותר שכזה
עבור 200$ נראה לי שהוא שווה את זה. אם הבלוריי אכן יתפוס ונרגיש שהמכשיר הזה "פשוט" מדי אז יהיה אפשר לקנות משהו אחר. כרגע, שלא ברור מה העתיד של BD, זה השקעה נחמדה.
עבור 200$ נראה לי שהוא שווה את זה. אם הבלוריי אכן יתפוס ונרגיש שהמכשיר הזה "פשוט" מדי אז יהיה אפשר לקנות משהו אחר. כרגע, שלא ברור מה העתיד של BD, זה השקעה נחמדה.
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

תודה!asaf23 כתב:איך לא מצאת?
לשם שינוי מוצר עולה פה פחות מאשר בחו"ל...
הוא קיבל גם ציונים לא רעים, אני ממש לא אוהב את LG אבל במחיר כזה זה שווה.
אני מזכיר שבשרשור הראשון הביאו לינקים ל2 סקירות. אחת מתלהבת ואחת הרבה פחות.
ידוע שיש כמה גרסאות של המכשיר (יש, לדוגמא, גרסה שלא מנגנת avi ו mkv).
אני יודע (מאנשי באג דיוטי פרי עצמם) שאין תמיכה בקבצי תרגום בעברית ואולי התמיכה תוסף בהמשך...
כמו שכתב tovtovtov בשרשור ההוא - התמיכה היא רק בדיסק און קי שמפורמט ב fat16 או fat32 - קרי לא ניתן לאחסן קבצים גדולים מ4 ג'יגה - מה שמגביל מאד את האפשרות של ניגון קבצי HD (ובוודאי שמדובר ב 1080p)....
הקיצר, עולות שאלות ולדעתי רק סקירה מקומית של הגרסה הנמכרת בדיוטי פרי תתן לנו תשובות סופיות
אני יודע (מאנשי באג דיוטי פרי עצמם) שאין תמיכה בקבצי תרגום בעברית ואולי התמיכה תוסף בהמשך...
כמו שכתב tovtovtov בשרשור ההוא - התמיכה היא רק בדיסק און קי שמפורמט ב fat16 או fat32 - קרי לא ניתן לאחסן קבצים גדולים מ4 ג'יגה - מה שמגביל מאד את האפשרות של ניגון קבצי HD (ובוודאי שמדובר ב 1080p)....
הקיצר, עולות שאלות ולדעתי רק סקירה מקומית של הגרסה הנמכרת בדיוטי פרי תתן לנו תשובות סופיות
אתה מדבר על divx ואני כתבתי על mkv - על הנייר אם באמצעות דיסק און קי של 32 ג'יגה היינו יכולים לשים סרטי HD - זו פונקציונליות חשובה למכשיר.asaf23 כתב:איזה תשובות?
במחיר הזה זה מציאה לא נורמלית. לא צריך תמיכה בכתוביות, יש סרטים עם תרגום מובנה. ובכלל, מי מנגן DIVX בבלו ריי? זה מבייש את הטלוויזיה....
סרטי HD - קבצי mkv לדוגמא ניתן להשיג בנקל (כמו גם קבצי srt תואמים) - אני בספק אם ישנם סרטי 1080p עם תרגום מובנה ואם יש הרי שהם נדירים.
זאת ועוד, לאלה שרוצים להשתמש גם ביכולת לנגן קבצי mkv יש את המגבלה של ה- fat16/32 עליה כתבתי מקודם
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

בשביל MKV יש לי סטרימר בבית, וYOUTUBE יש לי אינטרנט.popcorn כתב:אני מזכיר שבשרשור הראשון הביאו לינקים ל2 סקירות. אחת מתלהבת ואחת הרבה פחות.
הקיצר, עולות שאלות ולדעתי רק סקירה מקומית של הגרסה הנמכרת בדיוטי פרי תתן לנו תשובות סופיות...
אני רוצה מכונה פשוטה שיודעת לקרוא דיסקים של BLUERAY וזה לדעתי מצוין.
אתה, כמובן, זכאי לדעתך. לא לכולם יש סטרימר.sdekalo כתב:בשביל MKV יש לי סטרימר בבית, וYOUTUBE יש לי אינטרנט.popcorn כתב:אני מזכיר שבשרשור הראשון הביאו לינקים ל2 סקירות. אחת מתלהבת ואחת הרבה פחות.
הקיצר, עולות שאלות ולדעתי רק סקירה מקומית של הגרסה הנמכרת בדיוטי פרי תתן לנו תשובות סופיות...
אני רוצה מכונה פשוטה שיודעת לקרוא דיסקים של BLUERAY וזה לדעתי מצוין....
אני חושב שאם ישנו מוצר שאמור להיות בעל תכונות מסויימות - מעניין ולא רק אותי לדעת מה הביצועים ומה היכולות/מגבלות בפועל.
לדעתי, זה חשוב שאם מוצהר שהמכשיר מנגן קבצי mkv אזי אנו הרוכשים בפוטנציה אם הוא מוגבל ביכולת הניגון אם לאו (חייבים לצרוב מדיית blu-ray או להיות מוגבלים ל4 ג'יגה מקסימום לקובץ... האם אכן קבצי תרגום בעברית לא מורצים כיאות, האם מוגבל אזורים בניגון blu-ray ? ובניגון dvd ? וכיוצ"ב)
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
sdekalo כתב:בשביל MKV יש לי סטרימר בבית, וYOUTUBE יש לי אינטרנט.popcorn כתב:אני מזכיר שבשרשור הראשון הביאו לינקים ל2 סקירות. אחת מתלהבת ואחת הרבה פחות.
אני רוצה מכונה פשוטה שיודעת לקרוא דיסקים של BLUERAY וזה לדעתי מצוין....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
יש למכשיר הזה עדכון שיעזור לו לקרוא את כל האיזורים?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לדעתי זו רק ההתחלה
קצת סבלנות יופיעו כאן הרבה נגנים במחיר הזה
עם כל האזורים וכדומה
וכמו ב DVD אם נרצה משהו יותר אונברסלי כמו DVD-A וSACD נשלם מעט יותר (פחות מה OPPO)
זה ממש נראה כמו מהפכת הDVD שהיתה
רק במהירות כפולה
קצת סבלנות יופיעו כאן הרבה נגנים במחיר הזה
עם כל האזורים וכדומה
וכמו ב DVD אם נרצה משהו יותר אונברסלי כמו DVD-A וSACD נשלם מעט יותר (פחות מה OPPO)
זה ממש נראה כמו מהפכת הDVD שהיתה
רק במהירות כפולה
העם דורש..... כל מיני דברים