תיקון סאב
שלום רב לחברי הפורום,
ברשותי סאב של חברת KEF שככל הניראה עבר איזו תקלה(במהלך שימוש נישמע "פאק" והסאב הפסיק לעבוד).
הסאב לא במיסגרת אחריות.האם מישהו מהחברים יכול להמליץ לי איפה ומי יכול לתקן את הסאב...???מעבדה כלשהי...?טכנאי מוכר...?אודה מראש על תשובתכם מפורטת ככל האפשר,
תודה,
גיא
ד"א ,אני מתל אביב,כך שרצוי ועדיף מהאיזור...
ברשותי סאב של חברת KEF שככל הניראה עבר איזו תקלה(במהלך שימוש נישמע "פאק" והסאב הפסיק לעבוד).
הסאב לא במיסגרת אחריות.האם מישהו מהחברים יכול להמליץ לי איפה ומי יכול לתקן את הסאב...???מעבדה כלשהי...?טכנאי מוכר...?אודה מראש על תשובתכם מפורטת ככל האפשר,
תודה,
גיא
ד"א ,אני מתל אביב,כך שרצוי ועדיף מהאיזור...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
OK לא ניופאן.. מאיזה איזור אתה?
פרט את איזור מגוריך וניתן יהיה להמליץ לך על מעבדה לתיקון,
אגב הסבירות היא כמעט וודאית שלא מדובר בפיוז, אלא באיזה קבל שהתפוצץ.
אבל חבל לעסוק בניחושים.
ספר לנו על איזור מגירוך ואני בטוח שתקבל המלצות על מעבדות אלקטרוניקה שמטפלות בזה.
בברכה,
שלומי.
אגב הסבירות היא כמעט וודאית שלא מדובר בפיוז, אלא באיזה קבל שהתפוצץ.
אבל חבל לעסוק בניחושים.
ספר לנו על איזור מגירוך ואני בטוח שתקבל המלצות על מעבדות אלקטרוניקה שמטפלות בזה.
בברכה,
שלומי.
יש לך את דואק רמקולים בחולון
יש לך את רפי האוזמן ברמת גן
יש לך את פיוז בגבעתיים.
יש לך את רפי האוזמן ברמת גן
יש לך את פיוז בגבעתיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אינני טועה יניר מערכות (מופיעה ב"איפה קונים?" בתפריט) מבצעים תיקונים.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אז ככה,
לגבי פיוז בגבעתיים, אתה בהחלט יכול להתקשר ולהתייעץ איתם, מנסיון רב שיש לי איתם,
הם מדהימים ותמיד ינסו לעזור לך, גם אם לא בעצמם, הם יפנו אותך לגורם מתאים.
לגבי דואק בחולון, פשוט גועל נפש, 2 ידיים שמאליות, יחס גרוע, ומחירים לא הוגנים, יצא לי לתקן אצלו סנטר של MB QUART, ולאחר התיקון שלו, נאלצתי לקנות סנטר חדש. מה עוד שהבעיה בסבירות גבוהה היא אלקטרונית במעגל ההגבר, ולא באלמנט עצמו, כך שאני בספק רב.. לגבי דואק!, מה עוד שהוא טען שעל האיבחון הוא לא ייקח כסף ושואכל להחליט אם אני רוצה או לא רוצה לתקן, וכאשר החלטתי שאני לא רוצה לתקן את הרמקול, הוא ביקש 150 ש"ח בדיקה! כשאמרתי לו "אבל אמרת..." זה כבר לא עניין אותו, בטענה שהוא עבד ומגיע לו כסף על הבדיקה (של לפרק 4 ברגים..)
יש גם את רפי האוזמן ברמת גן, הוא בניגוד לדואק באמת מתקן ויודע לתקן רמקולים, ואתה מוזמן לפנות גם אליו.
לגבי יניר מערכות, הם לגמרי לא הכיוון, הם יבואנים של מוצרי FUJICOM ו NEC, ומתקנים את הציוד שלהם.
הם יושבים במושב מגשימים לא רחוק מצומת הטייסים (כמה הם הכיוון, אני בספק).
בברכה,
שלומי.
לגבי פיוז בגבעתיים, אתה בהחלט יכול להתקשר ולהתייעץ איתם, מנסיון רב שיש לי איתם,
הם מדהימים ותמיד ינסו לעזור לך, גם אם לא בעצמם, הם יפנו אותך לגורם מתאים.
לגבי דואק בחולון, פשוט גועל נפש, 2 ידיים שמאליות, יחס גרוע, ומחירים לא הוגנים, יצא לי לתקן אצלו סנטר של MB QUART, ולאחר התיקון שלו, נאלצתי לקנות סנטר חדש. מה עוד שהבעיה בסבירות גבוהה היא אלקטרונית במעגל ההגבר, ולא באלמנט עצמו, כך שאני בספק רב.. לגבי דואק!, מה עוד שהוא טען שעל האיבחון הוא לא ייקח כסף ושואכל להחליט אם אני רוצה או לא רוצה לתקן, וכאשר החלטתי שאני לא רוצה לתקן את הרמקול, הוא ביקש 150 ש"ח בדיקה! כשאמרתי לו "אבל אמרת..." זה כבר לא עניין אותו, בטענה שהוא עבד ומגיע לו כסף על הבדיקה (של לפרק 4 ברגים..)
יש גם את רפי האוזמן ברמת גן, הוא בניגוד לדואק באמת מתקן ויודע לתקן רמקולים, ואתה מוזמן לפנות גם אליו.
לגבי יניר מערכות, הם לגמרי לא הכיוון, הם יבואנים של מוצרי FUJICOM ו NEC, ומתקנים את הציוד שלהם.
הם יושבים במושב מגשימים לא רחוק מצומת הטייסים (כמה הם הכיוון, אני בספק).
בברכה,
שלומי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: