אייפון - שאלות של תמים !!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
דיזנגוף,dizingof כתב:חפש באתר iphones.co.il
יש שם מדריך איך לעבוד עם סידיה עם כבל USB בלי רשת אלחוטית
אבל היום כשאתה מוקף אלף שכנים עם WIFI האמן לי לא צריך לדאוג....
אתה מדבר על עבודה ב SSH?
(מצטער - אני לא נכנס ל iphones מטעמי עיקרון).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מי שלא רוצה אייטיונז, אני ממליץ לו בחום להתרחק מהאייפון. ללא אייטיונז המכשיר תמיד יהיה נכה.
יש פתרונות צד שלישי אבל הן לא משהו
לגבי התקנת תוכנות, אני זוכר של icy יש פיתרון מקביל לסידיה ללא צורך ברשת אלחוטית
יש פתרונות צד שלישי אבל הן לא משהו
לגבי התקנת תוכנות, אני זוכר של icy יש פיתרון מקביל לסידיה ללא צורך ברשת אלחוטית
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
להעביר תמונות ניתן דרך SSH, התמונות נמצאות תחת var/mobile/Media/DCIM.
שם תמצא 2 תיקיות, 100APPLE ו-999APPLE.
אחת מהן זו תיקיה של תמונות שצולמו במצלמת האייפון ואילו השניה היא תיקיה של תמונות שסינכרנת.
אני לא בטוח, אבל נראה לי שרזולוציות גבוהות לא נתמכות באייפון, הוא לא יודע לעשות downscale(שוב, אני לא בטוח, צריך לבדוק).
לגבי מוסיקה, זה קצת יותר מסובך כי הסנכרון דרך האייטונס יוצר index מיוחד לקבצי המוסיקה, אני לא ניסיתי ואני גם לא חושב שניתן להעביר מוסיקה בלי האייטונס (לפחות לא בשיטה פשוטה של Drag and Drop).
שם תמצא 2 תיקיות, 100APPLE ו-999APPLE.
אחת מהן זו תיקיה של תמונות שצולמו במצלמת האייפון ואילו השניה היא תיקיה של תמונות שסינכרנת.
אני לא בטוח, אבל נראה לי שרזולוציות גבוהות לא נתמכות באייפון, הוא לא יודע לעשות downscale(שוב, אני לא בטוח, צריך לבדוק).
לגבי מוסיקה, זה קצת יותר מסובך כי הסנכרון דרך האייטונס יוצר index מיוחד לקבצי המוסיקה, אני לא ניסיתי ואני גם לא חושב שניתן להעביר מוסיקה בלי האייטונס (לפחות לא בשיטה פשוטה של Drag and Drop).
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
big27,
בבדיקה נוספת שעשיתי, תוכל להעביר קבצים לאייפון דרך תוכנה בשם ifunbox, אבל, שים לב טוב, יש סיכוי טוב (הרבה משתמשים דיווחו על זה) שברגע שתוסיף קבצים לאייפון, או תשנה קבצים קיימים דרך התוכנה, אתה בעצם עלול להרוס את הסינכרון עם האייטונס.
אני אישית חושב שעדיף לעבוד עם האייטונס, הוא מותאם לעבודה מול האייפון, אין מה לעשות.
בבדיקה נוספת שעשיתי, תוכל להעביר קבצים לאייפון דרך תוכנה בשם ifunbox, אבל, שים לב טוב, יש סיכוי טוב (הרבה משתמשים דיווחו על זה) שברגע שתוסיף קבצים לאייפון, או תשנה קבצים קיימים דרך התוכנה, אתה בעצם עלול להרוס את הסינכרון עם האייטונס.
אני אישית חושב שעדיף לעבוד עם האייטונס, הוא מותאם לעבודה מול האייפון, אין מה לעשות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
פשוט תפעיל מוזיקה, ואז תלחץ על כפתור home (בחזית), ותעבור לכל דבר אחר שתרצה...
בהגדרות המכשיר, אתה גם יכול לקבוע מה תעשה לחיצה כפולה על כפתור ה home, כאשר אחת האפשרויות היא נגן מוזיקה ממוזער הנמצא "מעל" החלון שאתה רואה.
בהגדרות המכשיר, אתה גם יכול לקבוע מה תעשה לחיצה כפולה על כפתור ה home, כאשר אחת האפשרויות היא נגן מוזיקה ממוזער הנמצא "מעל" החלון שאתה רואה.