לאחר ימים ולילות של קריאה בפורום הנ"ל החלטתי לרכוש את מכשיר הVENICE V38 HD
היו לי לבטים רבים בין הVENICE לבין הפופקורן הA110 - האמת שככבר הזמנתי את הפופקורן אבל אחרי שהתנסתי עם אקסבוקס 360 מהדור הראשון שמתחמם העדפתי לוותר על התענוג של מאוררים ולרכוש את VENICE בשביל השקט הנפשי שלי .
אני יודע שזה לא מקצועי לכתוב בקורת אחרי שימוש של 6 שעות במכשיר אבל אני בטוח שיש עוד אנשים כמוני שמחכים וצמאים למידע הזה לכן אני ארשום .
נתחיל במבנה החיצוני של המכשיר - המשכיר ברמת גימור טובה מאוד - האמת שציפיתי למוצר סיני עם חלקים שבירים אבל כל הכבוד לקוראינים - כל הכפתורים עובדים ודי יציבים:) וכל המארז עצמו די איכותי. [ יחסית למה שציפיתי]
דרך אגב שאישתי ראתה את המכשיר היא חשבה שזו חללית ממלחמת הכוכבים
הערכה עצמה - באה בלי כבל HDMI שזה קצת מבאס - ראוי לציין את חוברת ההוראות שהיא מפורטת ביותר וקלה מאוד להבנה. כל השאר כרגיל כבל USB שלט סוללות ספק
איכות אודיו- אני לא חסיד גדול של אודיו
איכות תמונה - 8 וקצת - בהתחלה שחיברתי את המכשיר לטלויזיה ציפיתי לראות את ה1080P במלוא הדרו
אבל קיבלתי תמונה לא משהו - ישר רצתי לאתר וקראתי את הביקרות על VENICE 36 של תומר שגם לו היה אותו מקרה אני השתמשתי בדיסק של חברה גרמנית שנקראת Burosch אחרי חצי שעה סוף סוף קיבלתי תמונה שהשביעה את רצוני - שמתי את הסרט איירון מן והרגשתי מסופק . [ אני בטוח שמי שמבין בכיול יוכל להגיע לרמה יותר טובה של דיוק]
[ העיניים שלי לפחות אומרות שזה נראה באותו רמה של הפופקורן ואף עולה עליה בקטנה]
העתקת DVD - למכשיר יש אופציה של ריפ לדיסק DVD - האופציה עבדה בצורה חלקה ונעימה 6 דקות - האיכות יצאה ממש טובה [ רואים ממש טוב יותר מDVD של פיוניר]
שלט - נוח להפליא תוך 20 דקות ואני כאילו איתו מגיל 0 . זמן תגובה מהיר . אבל לי זה קצת הפריע שהכפתורים לא מוארים.
ממשק - ממשק שמתאים גם לסבים ולסבתות פשוט וקל בלי הרבה סיבוכים
זמן תגובה של סרטים - צפיתי ב4 סרטים 1 באורך מלא 3 בהרצות - כל הסרטים רצו באופן חלק בלי תקיעות
חימום - המכשיר לא מתחמם בכלל - יש לו מאורר שיש גם אפשרות לשלוט עליו - למכשיר היו מחוברים הרד דיסק פנימי + הרד דיסק חיצוני בUSB ניגן יפה בשניהם
אחריות ויבואן - לפני הרכישה התקשרתי ליבואן של VENICE ושמחתי לגלות שיש אבא ואמא מאחורי המכשיר הזה
זה דבר נורא חשוב .תודה גדולה במיוחד לרונן כהן שרושם פה באתר .וענה על כל השאלות בסבלנות ובמקצועיות .
את נושא הרשת והחיבור למחשב לא סקרתי לעומק ראיתי רק שזה עובד ללא בעיה וקושי מסוים.
סיכום = אני שמח נכון ליום הראשון
\ לכל המתחילים למיניהם שלא ממש מבינים במחשבים ולא רוצים להסתבך עם הגדרות
הייתי ממליץ על המכשיר הנ"ל כמו כן לכל מי שיש ילדים ויש לו תקליטורי DVD רבים זה המכשיר בשבילו
כמו כן רונן הבטיח שבקרוב מאוד היו הרבה הפתעות ושיפורים בנוגע למכשיר .
הערה חשובה = למי שיש כסף ומחפש את הטופ של האיכות שיקנה DVICO אבל יצטרך להוסיף בקרוב עוד 1000 שקל.
אני הלכתי על מוצר ביינים בין הWD לDVICO . ואני די מרוצה מהבחירה:)
לכל מי שיש שאלות מוזמן בכייף לשאול