קיטועים וקפיצות בסרטים באופן קבוע ב A-110, בבקשה עזרה!!
שלום לכולם,
יש לי את ה A-110 כשבועיים ועוד לא יצא להישתמש בו הרבה חוץ מההתלהבות ביום שקיבלתי אותו ואז הוא דווקא עמד בכבוד בסרטים שניגנתי איתו, אציין כי לא צפיתי באף סרט מתחילתו ועד סופו אלה רק בקטעים מסויימים, כמו כן הרוב הגדול של הסרטים שלי ב 1080P.
מאז כאמור לא יצא לי להתעסק איתו יותר מדי חוץ מלהוריד את העידכון האחרון בעזרת disk on key ולהתקין אותו.
לאחרונה, כאשר אני מנסה לצפות בסרטים, המכשיר נתקע לעיתים קרובות מדי (לפעמים לאחר ניגון של מס' דקות) וברמה שאי אפשר לראות ככה סרט!! הקיטועים הללו באים לידי ביטוי בעיקר בתמונה שקופצת אך לעיתים גם הקול פשוט נעלם.
ניסיתי לשנות את ההגדרה ל 50Hz ואפילו לבחור במצב AUTO אך ללא הועיל.
אגב, יש לי פלזמה מסוג samsung full hd.
ניסיתי לעבור שוב ושוב על ההגדרות כפי שזיו הראה בביקורת שלו אך יש אצלי אופציות שונות במעט ב setup.
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה איך עלי להגדיר את הנגן בצורה האופטימלית.
אני לא כל כך יודע על מה להסתכל ב info ומה כל נתון אומר, אבל אשמח לתת מידע באם מישהו ירצה לדעת משהו ספציפי.
תודה מראש לכל העוזרים.
יש לי את ה A-110 כשבועיים ועוד לא יצא להישתמש בו הרבה חוץ מההתלהבות ביום שקיבלתי אותו ואז הוא דווקא עמד בכבוד בסרטים שניגנתי איתו, אציין כי לא צפיתי באף סרט מתחילתו ועד סופו אלה רק בקטעים מסויימים, כמו כן הרוב הגדול של הסרטים שלי ב 1080P.
מאז כאמור לא יצא לי להתעסק איתו יותר מדי חוץ מלהוריד את העידכון האחרון בעזרת disk on key ולהתקין אותו.
לאחרונה, כאשר אני מנסה לצפות בסרטים, המכשיר נתקע לעיתים קרובות מדי (לפעמים לאחר ניגון של מס' דקות) וברמה שאי אפשר לראות ככה סרט!! הקיטועים הללו באים לידי ביטוי בעיקר בתמונה שקופצת אך לעיתים גם הקול פשוט נעלם.
ניסיתי לשנות את ההגדרה ל 50Hz ואפילו לבחור במצב AUTO אך ללא הועיל.
אגב, יש לי פלזמה מסוג samsung full hd.
ניסיתי לעבור שוב ושוב על ההגדרות כפי שזיו הראה בביקורת שלו אך יש אצלי אופציות שונות במעט ב setup.
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה איך עלי להגדיר את הנגן בצורה האופטימלית.
אני לא כל כך יודע על מה להסתכל ב info ומה כל נתון אומר, אבל אשמח לתת מידע באם מישהו ירצה לדעת משהו ספציפי.
תודה מראש לכל העוזרים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
1. וודא כי החיבורים שלך למסך ולכונן החיצוני מחוזקים היטב.
2. וודא כי המזרימדיה מאוורר היטב.
3. אם יש אפשרות, בדוק קבצים אחרים.
3. אם יש אפשרות, בדוק קבצים אחרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק להזכיר כי בעבר לח"מ ולנוספים היו בעיות עם קבצי 1080P וPOPCORN 100 כאשר אלה נוגנו מכונן חיצוני - קבצי MKV.
נסה קבצי 720P
נסה קבצי 720P
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
התקנת את כל האפליקציות של NMT?
לך לתפריט Setup > NMT Applications ובטל את כל האפליקציות שאתה לא משתמש בהם.
ביצועי המכשיר שלי השתפרו פלאים, עברתי מתקיעות ועצירות וקפיצות ב-1080P MOV אל ניגון חלק ויפה.
לך לתפריט Setup > NMT Applications ובטל את כל האפליקציות שאתה לא משתמש בהם.
ביצועי המכשיר שלי השתפרו פלאים, עברתי מתקיעות ועצירות וקפיצות ב-1080P MOV אל ניגון חלק ויפה.
היי חבר'ה
טוב אז בדקתי את החיבורים ונראה שהם מחוברים כמו שצריך.
בדקתי קבצי 720 ונראה כרגע שהם מנוגנים ללא הפרעות.
המזרימדיה שלי ללא מאוורר, האם זה עד כדי כך קריטי??
והאם הוא "עובד" גם כאשר הוא מכובה ? (דרך השלט)?? כי עושה רושם שכאשר אני מדליק אותו אחרי שהיה כבוי לגמרי (מאחורה), אמנם לוקח לו זמן "לעלות" אבל כשהוא מתחיל לנגן הוא עושה זאת בצורה יותר טובה מאשר הדלקה מהשלט (אחרי כיבוי מהשלט), מה עוד שהוא מתחיל כל סרט מאיפה שהפסקתי אותו פעם קודמת(resume for bookmark) ואין לי אפשרות להתחיל את הסרט מההתחלה חוץ מלהריץ ל 0%.
אגב במדריך יש סוגים שונים של כיבוי (power/power+delete/power+eject) מישהו יודע מה ההבדלים?
תודה רבה.
טוב אז בדקתי את החיבורים ונראה שהם מחוברים כמו שצריך.
בדקתי קבצי 720 ונראה כרגע שהם מנוגנים ללא הפרעות.
המזרימדיה שלי ללא מאוורר, האם זה עד כדי כך קריטי??
והאם הוא "עובד" גם כאשר הוא מכובה ? (דרך השלט)?? כי עושה רושם שכאשר אני מדליק אותו אחרי שהיה כבוי לגמרי (מאחורה), אמנם לוקח לו זמן "לעלות" אבל כשהוא מתחיל לנגן הוא עושה זאת בצורה יותר טובה מאשר הדלקה מהשלט (אחרי כיבוי מהשלט), מה עוד שהוא מתחיל כל סרט מאיפה שהפסקתי אותו פעם קודמת(resume for bookmark) ואין לי אפשרות להתחיל את הסרט מההתחלה חוץ מלהריץ ל 0%.
אגב במדריך יש סוגים שונים של כיבוי (power/power+delete/power+eject) מישהו יודע מה ההבדלים?
תודה רבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה על התגובה.motiyairl כתב:אני עובד עם כונן חיצוני של WD הוא מריץ לי ללא בעייה 1080P + DTS...
יש לך מאוורר בנגן?
אשמח מאוד אם תוכל לעבור על ההגדרות Audio/Video שלך ולכתוב במה בחרת...:
video output
framerate sync
video zoom
tv type
colorspace
----------------------
hdmi audio
sorround mode
dts
ac3
aac
wma pro
תודה רבה!!
טוב אז נכנעתי והתקנתי את העידכון הקודם (אפריל נראה לי)
ועכשיו הסרטים דווקא רצים די טוב חוץ מכאשר אני מריץ באחוזים ואז לוקח לנגן כמה שניות ארוכות להתאפס על עצמו..
אני לא מבין, אם רק אני נתקלתי בזה אז מה אני מפספס??
מישהו יכול להסביר לי מה עלי לעשות??
ועכשיו הסרטים דווקא רצים די טוב חוץ מכאשר אני מריץ באחוזים ואז לוקח לנגן כמה שניות ארוכות להתאפס על עצמו..
אני לא מבין, אם רק אני נתקלתי בזה אז מה אני מפספס??
מישהו יכול להסביר לי מה עלי לעשות??
היי זיו!!ziv_r כתב:1. וודא כי החיבורים שלך למסך ולכונן החיצוני מחוזקים היטב.
3. אם יש אפשרות, בדוק קבצים אחרים....
1. החיבורים מחוזקים היטב.
2. המזרימדיה ללא מאוורר אבל הוא גם ללא כונן פנימי אלא רק חיצוני ככה שלא נראה לי שיש צורך בזה בנתיים...
בכל אופן הוא לא נמצא באיזה ארון סגור או משהו אלה במזנון פתוח...
3. הבעייה חוזרת כמעט בכל הקבצים שברשותי, בקבצים 720P זה נראה טוב יותר אבל עדיין לא 100%.
כמו שכתבתי, באיזשהו שלב התייאשתי והורדתי את העידכון הלפני אחרון (אפריל) וכרגע המצב הרבה יותר אבל אני לא רוצה לפספס את השיפורים האחרונים.
בעייה נוספת, ה PCH לא פותח לי קבצי ISO גם עכשיו!! (הוא לא פתח לי גם עם העידכון האחרון אבל אני מבין שהוא אמור לפתוח).
מה עלי לעשות?
תודה רבה על העזרה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה שלוקח למכשיר כמה שניות לחזור ל Playback רגיל לאחר Trickplay זה בהחלט מציק, אך מצב תקין.
אין צורך באיוורור למכשיר מעבר למה שציינת, במיוחד מכיוון שאתה משתמש בו ללא כונן קשיח פנימי.
נשמע מאוד מוזר הגמגומים הללו בכל קבצי ה mkv 1080P שברשותך, נסה לבדוק באמצעות כונן קשיח חיצוני אחר.
אין צורך באיוורור למכשיר מעבר למה שציינת, במיוחד מכיוון שאתה משתמש בו ללא כונן קשיח פנימי.
נשמע מאוד מוזר הגמגומים הללו בכל קבצי ה mkv 1080P שברשותך, נסה לבדוק באמצעות כונן קשיח חיצוני אחר.
למרות שזה לא סביר... כי הכונן ממש חדש ומבית טוב...ziv_r כתב:זה שלוקח למכשיר כמה שניות לחזור ל Playback רגיל לאחר Trickplay זה בהחלט מציק, אך מצב תקין.
נשמע מאוד מוזר הגמגומים הללו בכל קבצי ה mkv 1080P שברשותך, נסה לבדוק באמצעות כונן קשיח חיצוני אחר....
אנסה ואדווח... אבל גם אם הכונן לא תקין... איך אתה מסביר את הבעיות שחוויתי שניסיתי לעבוד עם העדכון האחרון?, עם המצב הנוכחי אני יכול לחיות אבל למה עם העידכון האחרון זה כל כך גרוע??
ומה לעשות עם ה- ISO?? להשלים עם זה למרות שאני יודע שהנגן אמור לתמוך בזה??
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התמיכה ב ISO כיום טעונה שיפור, החברה מודעת לכך ועובדת על שיפור התמיכה. כפתרון ביניים, נסה לפרוש את ה ISO.
נסה לבצע פתרון של התקנת אפליקציות ה NMT כפי שהוצע כאן מוקדם יותר בעזרת כרטיס זכרון פנימי. פתרון אפשרי נוסף הינו שימוש ב tsMuxerGUI עבור Mux ל TS.
נסה לבצע פתרון של התקנת אפליקציות ה NMT כפי שהוצע כאן מוקדם יותר בעזרת כרטיס זכרון פנימי. פתרון אפשרי נוסף הינו שימוש ב tsMuxerGUI עבור Mux ל TS.
שוב, תודה על התגובות המהירות!!ziv_r כתב:התמיכה ב ISO כיום טעונה שיפור, החברה מודעת לכך ועובדת על שיפור התמיכה. כפתרון ביניים, נסה לפרוש את ה ISO.
נסה לבצע פתרון של התקנת אפליקציות ה NMT כפי שהוצע כאן מוקדם יותר בעזרת כרטיס זכרון פנימי. פתרון אפשרי נוסף הינו שימוש ב tsMuxerGUI עבור Mux ל TS....
קובי.