אין לי טלויזיה HD ורוצה להקרין סרטים מדיסק - DVD או סטרימר?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
cyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קראתי רבות את המדריכים , בצעתי חיפושים כפי שאמרו אבל לא הצלחתי להבין מה אני צריך במקרה שה HD אינו שיקול כי הטלויזיה שלי ישנה ושמנה וכנראה אינה תומכת ב HD, אבל בכל אופן הדיסקים שלי נסרטים דרך קבע ואני קניתי דיסק חיצוני ללא חשמל ( USB ) לאכסון סרטים תמונות ומוזיקה.
קניתי DVD הכי פשוט של FUJICOM במגה ב 200 שקלים עם חיבור USB , אבל לא הצלחתי להציג /לראות לתכנים מהדיסק החיצוני. אחר כך קראתי בדף מצורף שאומר שמעל 2G לפעמים יש בעיות- אז החזרתי אותו והלכתי ללמוד והגעתי לאתר המדהים הזה ששופע מידע.

יחד עם זאת לא הבנתי אם אני יכול להסתפק ב DVD איכותי אחר , ואם כן איזה ( הבנתי שגם דיסק ללא מקור חשמל יכול להיות בעייתי בחלק מהדגמים?) וכיצד אני מוודא לפני הקניה שהוא יציג את התכנים?
מה היתרון של הסטרימר אם אין לי טלויזיה HD , ה DVD יודע להציג סרטים ומוזיקה מדיסק חיצוני שיש לי אז למה להוסיף כספים? איזה ערך מוסף אני אקבל?
שאלה נוספת - לא הבנתי האם הסטרימר כמו Xstraem יכול להקליט על הדיסק החיצוני? זה יכול להיות יתרון נחמד.

תודה על ההתייחסות לשאלות המתחיל שלי :)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אתחיל מהסוף - ה Xtreamer לא מקליט, יש סטרימרים בעלי יכולת הקלטה אבל הם בקטגוריה אחרת :-P

לגבי הצרכים שלך -
רוב ה DVD's אכן לא מתמודדים כמו שצריך עם קבצים הגדולים מ 2 ג'יגה, ולעיתים יש להם גם בעיות עם דיסקים קשיחים חיצוניים (ללא חיבור לחשמל), הם "מעדיפים" כונני USB.
ה Pioneer DV410 שלי עובד יפה עם הדיסק החיצוני שלי (טושיבה 120 ג'יגה, ללא חיבור נפרד לחשמל), אבל גם איתו נתקלתי בבעיה עם דיסק אחר של WD, ככה שאין לי שום חוקיות נראית לעין.

לצרכים שלך מומלץ סטרימר, אבל מכיוון שאתה מדבר על תכנים לא מורכבים (DivX \ Xvid ולא m2ts או mkv), אתה בהחלט יכול להסתפק באחד הדגמים הישנים יותר, רק ודא שיש חיבורים המתאימים לטלויזיה שלך.
עיין בלוחות הפורום - אני חושב שיש שם כמה דגמים ישנים יותר, עליהם תוכל לקרוא - ולשוב להתייעץ במידת הצורך.

cyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה המהירה. יחד עם זאת לא הבנתי אילו מהצרכים מכוונים אותי לסטרימר ולא DVD. עבורי לשוטט בפורמים של יד שניה זה כמו ללכת לאיבוד בג'ונגל. יש לי יותר בטחון לקנות DVD חדש בחנות ואם הפייניר 410 שלך עושה את העבודה ועלה כ 420 שקלים אז נראה סבבה, לא?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לא דיברתי על "פורומים של יד שנייה", דיברתי על הלוחות פה באתר (למעלה, ואז יש קטגוריה של מזרימי מדיה).

בכל מקרה, אם אתה רוצה לנסות את הפיוניר אין בעיה (אחרי הבחינות :-P), כדי לוודא שהוא עובד עם הדיסק שלך.
לגבי המחיר, אני ממליץ לקנות אותו מהיבואן הרשמי, ואז המחיר מאמיר ל 650 (אבל זה כולל שלוש שנות אחריות במקום שנה, ותמיכה מלאה מבחינת עדכונים).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”