פניתי למוקדם פניות הציבור של יס לפני שלושה ימים עם מספר בעיות קשורה להתקנת מכישר YES-MAX-HD שלמרות פניתי לשירות הלקוחות לא נפתרו גם עכשיו , שבוע אחרי ההתקנה .
למרות שקיבלתי אישור על כך שפניתי נענתה ושאקבל תשובה בתום שני ימי עבודה , אני עדיין מחכה גם אחרי 4 ימי עבודה .
זה שיס מתחיבים על משהו ולא מקיימים לא מפתיע אבל חשבתי שבמוקד שעבודתו לטפל בפניות הלקוחות כשכותבים מקסימום יומיים גם מתכוונים .
מה הדרגה שמעל מוקד פניות הציבור של יס ? מה עושים במקרה כזה כשהגוף שצריך לתת מענה גם הוא לא עונה.?
מה מדיניות החזרת המכשיר ? אני יודע שכל לקוח זכאי לקבל את כספו בחזרה אם לא מרוצה משירות \ מוצר ומדווח על כך בתום 14 ימים עסקים . זה כולל גם את חברת יס או שליס חוקים משלהם ?
מוקד פניות הציבור של YES לא מגיב - מה עושים ?
אני מבין שפנית דרך האינטרנט, הם לא תמיד עונים שם (שזה די פדיחה). עדיף לשלוח להם פקס עם העתקיםJeff כתב:פניתי למוקדם פניות הציבור של יס לפני שלושה ימים עם מספר בעיות קשורה להתקנת מכישר YES-MAX-HD שלמרות פניתי לשירות הלקוחות לא נפתרו גם עכשיו , שבוע אחרי ההתקנה .
למרות שקיבלתי אישור על כך שפניתי נענתה ושאקבל תשובה בתום שני ימי עבודה , אני עדיין מחכה גם אחרי 4 ימי עבודה .
זה שיס מתחיבים על משהו ולא מקיימים לא מפתיע אבל חשבתי שבמוקד שעבודתו לטפל בפניות הלקוחות כשכותבים מקסימום יומיים גם מתכוונים .
מה הדרגה שמעל מוקד פניות הציבור של יס ? מה עושים במקרה כזה כשהגוף שצריך לתת מענה גם הוא לא עונה.?
מה מדיניות החזרת המכשיר ? אני יודע שכל לקוח זכאי לקבל את כספו בחזרה אם לא מרוצה משירות \ מוצר ומדווח על כך בתום 14 ימים עסקים . זה כולל גם את חברת יס או שליס חוקים משלהם ?...
לגורמים אחרים (משרד התקשורת) זה לרוב גורם להם להתחיל לזוז.
בכל מקרה, שימור לקוחות בד"כ מטפלים בדברים האלה, ניסית להגיע למוקד שלהם ולא נתנו לך תשובה משביעת רצון?
בכל אופן, פניה מתועדת בכתב (פקס) לפניות הציבור פלוס העתקים למשרד התקשורת זה לרוב מה שהכי מזיז אותם.