אני מעונין לקנות את ה- A110 בקרוב.
הייתי אצל חבר שיש לו את ה- A110 ושיחקתי עם המכשיר,
1.קרה כמה פעמים שכאשר לוחצים "STOP" בעת ניגון סרט, המכשיר איבד את האות שלו עם ה-LCD ורק כיבוי והדלקה של הכשיר דרך המתג האדום באחורי המכשיר סידרו את העיניין (מוזר שבביקורת על המכשיר מתג הזה לא קיים).
2. כאשר קופצים בסרט דרך TIME SEEK או הרצה קדימה וכו' הסרט מאבד את הסנכרון בין התמונה לסאונד לכמה שניות ולעיתים שומעים את הסאונד ובאותו זמן המסך שחור לכמה שניות, עד שהוא מסתדר.
3.זמן ההדלקה של המכשיר אמור להיות כ- 30 ש'?
4.בתור אחד שיש לו XBOX 360 בבית מהגרסא הישנה (90NM) הופתעתי לרעה כמה המכשיר רותח, כך זה אמור להיות?
האם הבעיות שחוויתי עם ה- A110 מיצגות את כל המכשירים?
אני בין הראשונים שרכשו אותו לפני כשנהmeir007 כתב:אני מעונין לקנות את ה- A110 בקרוב.
הייתי אצל חבר שיש לו את ה- A110 ושיחקתי עם המכשיר,
1.קרה כמה פעמים שכאשר לוחצים "STOP" בעת ניגון סרט, המכשיר איבד את האות שלו עם ה-LCD ורק כיבוי והדלקה של הכשיר דרך המתג האדום באחורי המכשיר סידרו את העיניין (מוזר שבביקורת על המכשיר מתג הזה לא קיים).
2. כאשר קופצים בסרט דרך TIME SEEK או הרצה קדימה וכו' הסרט מאבד את הסנכרון בין התמונה לסאונד לכמה שניות ולעיתים שומעים את הסאונד ובאותו זמן המסך שחור לכמה שניות, עד שהוא מסתדר.
3.זמן ההדלקה של המכשיר אמור להיות כ- 30 ש'?
4.בתור אחד שיש לו XBOX 360 בבית מהגרסא הישנה (90NM) הופתעתי לרעה כמה המכשיר רותח, כך זה אמור להיות?...
1. זה לא קרה לי אפילו לא פעם אחת ובדגם שלי אין כפתור ON/OFF מאחור.
2. אכן יש עיכוב בסינכרון לכמה שניות אבל נסבל ומסתדר מיד. אבל המסך לא שחור (החבר שלך לא עשה עידכון קושחה עדכני נראה לי)
3. בערך , אבל בכיבוי מהשלט ההדלקה תוך שניה מאחר והוא מכבה רק את הוידאו והכונן הקשיח.
4. חפש את השירשור שלי על הוספת מאוורר קטן שמקרר את הפופקורן באופן מושלם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46407
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
meir007,
1. איבוד התמונה בין הנגן למסך מצביע על בעיות Handshake בינהם, ייתכן והחלפת רזולוציית יציאה תפתור את הבעיה.
דגם ה A-110 עליו נכתבה הביקורת הינו מה Batch הראשון למכשיר. חלק מהפידבקים לגביו היו להוספת כפתור פיזי להפעלה ולכן שאר המכשירים שנמכרו לאחר מכן, מכילים כפתור כזה.
2. שוב, המסך השחור נשמע כמו בעיות Handshake. לגבי חוסר הסנכרון, זוהי בעיה שמתקיימת בשניות הראשונות לאחר Trickplay.
3. חיובי, אני חושב שזה אפילו נכתב בביקורת. מצד שני, אני מאמין שאתה לא נוהג לכבות את כל המכשירים החשמלים אצלך בבית אלא מכניס אותם למצב Standby, המקרה כאן לא שונה.
4. זוהי לא בעיה, אלא צורת העבודה.
1. איבוד התמונה בין הנגן למסך מצביע על בעיות Handshake בינהם, ייתכן והחלפת רזולוציית יציאה תפתור את הבעיה.
דגם ה A-110 עליו נכתבה הביקורת הינו מה Batch הראשון למכשיר. חלק מהפידבקים לגביו היו להוספת כפתור פיזי להפעלה ולכן שאר המכשירים שנמכרו לאחר מכן, מכילים כפתור כזה.
2. שוב, המסך השחור נשמע כמו בעיות Handshake. לגבי חוסר הסנכרון, זוהי בעיה שמתקיימת בשניות הראשונות לאחר Trickplay.
3. חיובי, אני חושב שזה אפילו נכתב בביקורת. מצד שני, אני מאמין שאתה לא נוהג לכבות את כל המכשירים החשמלים אצלך בבית אלא מכניס אותם למצב Standby, המקרה כאן לא שונה.
4. זוהי לא בעיה, אלא צורת העבודה.