קניית סטרימר בדרישות צנועות
שלום לכולם!
אני מעוניין לקנות סטרימר פשוט לשימוש ביתי, בתקציב נמוך יחסית, ואני זקוק לעזרתכם בבחירה.
אני מעוניין להריץ סרטים דרך דיסק קשיח (רצוי שיהיה דיסק קשיח מובנה בסטרימר), מעדיף שהסטרימר יתמוך בכל פורמטי הוידאו והאודיו הנפוצים על מנת לחסוך לי המרות, אני משתמש לעיתים קרובות בכתוביות בעברית, אז צריך שהסטרימר יתמוך בהם, או לחלופין שיהיה ניתן להמיר אותן לקבצים שבהן הסטרימר תומך.
כמו כן חשוב לי שהסטרימר יהיה נייד ככל הניתן, ולכן העדפתי שהדיסק הקשיח יהיה מובנה במכשיר.
אין לי צורך בחיבור לרשת, וכל שאר האופציות המתקדמות עליהן אתם דנים בפורום.
הדבר היחיד שאני מתכוון לעשות הוא- העברה מהמחשב, חיבור לטלויזיה וצפייה.
דבר נוסף שרציתי לברר הוא לגבי הקנייה, האם רצוי לקנות מחנויות בארץ או ישירות מהיבואנים, והאם מישהו התנסה בעבר בקנהי של מכשיר מסוג זה מEBAY?
אשמח להמלצות.
תודה מראש
אני מעוניין לקנות סטרימר פשוט לשימוש ביתי, בתקציב נמוך יחסית, ואני זקוק לעזרתכם בבחירה.
אני מעוניין להריץ סרטים דרך דיסק קשיח (רצוי שיהיה דיסק קשיח מובנה בסטרימר), מעדיף שהסטרימר יתמוך בכל פורמטי הוידאו והאודיו הנפוצים על מנת לחסוך לי המרות, אני משתמש לעיתים קרובות בכתוביות בעברית, אז צריך שהסטרימר יתמוך בהם, או לחלופין שיהיה ניתן להמיר אותן לקבצים שבהן הסטרימר תומך.
כמו כן חשוב לי שהסטרימר יהיה נייד ככל הניתן, ולכן העדפתי שהדיסק הקשיח יהיה מובנה במכשיר.
אין לי צורך בחיבור לרשת, וכל שאר האופציות המתקדמות עליהן אתם דנים בפורום.
הדבר היחיד שאני מתכוון לעשות הוא- העברה מהמחשב, חיבור לטלויזיה וצפייה.
דבר נוסף שרציתי לברר הוא לגבי הקנייה, האם רצוי לקנות מחנויות בארץ או ישירות מהיבואנים, והאם מישהו התנסה בעבר בקנהי של מכשיר מסוג זה מEBAY?
אשמח להמלצות.
תודה מראש
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה דיסק קשיח פנימי, זה מוריד מהפרק את ה WD TV.
הפתרון הזול יותר הוא ה extreamer, אבל מדובר במכשיר חדש ובעיתי עדיין (כמו כל מכשיר חדש, מחלות ילדות).
מכשירי ה NMT יתנו לך את מה שאתה מחפש - יש ביקורות על רוב המכשירים הבולטים באתר ותוכל להבין מה יתאים לך.
הפתרון הזול יותר הוא ה extreamer, אבל מדובר במכשיר חדש ובעיתי עדיין (כמו כל מכשיר חדש, מחלות ילדות).
מכשירי ה NMT יתנו לך את מה שאתה מחפש - יש ביקורות על רוב המכשירים הבולטים באתר ותוכל להבין מה יתאים לך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ממליץ שתקרא על המכשיר לפני שתזמין אותו, אני אישית לא רוצה מכשיר - שאני צריך להתעסק בו עם משהו מלבד הורדה של התוכן והכתוביות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא 500 ש"ח...
בכל מקרה - תריץ חיפוש באתר, יש שרשורים נרחבים על שניהם...
בכל מקרה - תריץ חיפוש באתר, יש שרשורים נרחבים על שניהם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
תעשה חיפושים על:
TIVX 6500, NOWCOM 3500, HDX1000, פופקורן A110
אין צורך להקפיץ - השאלה הזו נשאלה באלף דרכים בשנה האחרונה וכבר עייפנו מלענות את אותן תשובות כי אנשים לא טורחים לחפש.
ממליץ בחום רב לקרוא את ההודעה הדביקה בראש הפורום הזה - הכל מרוכז שם יפה ומסודר.
TIVX 6500, NOWCOM 3500, HDX1000, פופקורן A110
אין צורך להקפיץ - השאלה הזו נשאלה באלף דרכים בשנה האחרונה וכבר עייפנו מלענות את אותן תשובות כי אנשים לא טורחים לחפש.
ממליץ בחום רב לקרוא את ההודעה הדביקה בראש הפורום הזה - הכל מרוכז שם יפה ומסודר.