תמונות בקרוב מאוד..
הישתדרגתי מcls12 לcls15
יש לך זוג סרווין עם סאב 15 בחדר ממוצע?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
zion1234, להבא - גם אם מצלמים אחרי - אפשר להוסיף את התמונות לאותו השרשור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אח ציון ציון......אם לא היית היו צריכים להמציא אותך
הסרווינים לא מספיק מנוצלים החדר הקטן ולכן עברת לסאב 15 אינטש...
נו כנראה עוד לא עבר הכלח על הגודל כן קובע...
לבריאות שיהיה
מה שכן יקח לך די הרבה זמן לכייל אותו ולכוון אותו עם הקדמיים כי הרסוננס שיווצר לך במבנה לא יבייש שום סערת טייפון...
ושום מערבל צלילים....עוד לא הבנתי אם יש לך כיול אקוסטי ברסיוור או לא ואם כן תן לו לבצע הכיול ותיווכח שהסאב יונמך למקסימום על מנת למנוע ממך גלים עומדים (ככל שניתן ..)כמו שמרטין ציין,ורסוננסים ועוד כהנה וכהנה תופעות לוואי של מבנה קטן ורמקולים כאלו שנגרמים כתוצאה!כך שהסאב לא ינוצל בכלל -אלא ייצר קשיים בכיול ותו לא..
אבל תן בגז את מי זה מעניין..העיקר שאתה מבסוט ולאט לאט תגיע לצליל מאוזן בין הסאב לקדמיים שלך.
אגב הייתי בביג בוקס שלשום בנשר-חיפה,וראיתי שם זוג קדמיים של סרווין 10 CLS ,וביקשתי לשמוע אותם-ממש האופן שבו הם משמיעים רמקולים ממש זוועה ועוול לרמקולים מה שהם עושים!קודם כל המיד של הרמקולים בשניהם מעוקמים כלפי פנים!ומושמעים עם רסיוור פיוניר (סדרות נמוכות מאוד)שכל פעם שרק הגבהת טיפה הרסיוור מודיע על OVERLOAD ומנתק עצמו מצרות היום יום..וגם לאחר שכיוונתי אותו ל6 אום!הוא ממשיך להתנתק עם טיפה ווליום והרמקולים מסכנים קיבלו רעש כזה מהרסיוור שכמעט נשרפו להם כל הדרייברים מהלכלוך שקיבלו מהרסיוור -ממש הרמוניה מופלאה לאניני טעם..
לך תקנה ככה רמקולים..ותתרשם מהם...
אני נראה לי נשאר בנתיים עם הE715 שלי ולא הולך לעוד הרפתקאה מיותרת....
הסרווינים לא מספיק מנוצלים החדר הקטן ולכן עברת לסאב 15 אינטש...
נו כנראה עוד לא עבר הכלח על הגודל כן קובע...
מה שכן יקח לך די הרבה זמן לכייל אותו ולכוון אותו עם הקדמיים כי הרסוננס שיווצר לך במבנה לא יבייש שום סערת טייפון...
ושום מערבל צלילים....עוד לא הבנתי אם יש לך כיול אקוסטי ברסיוור או לא ואם כן תן לו לבצע הכיול ותיווכח שהסאב יונמך למקסימום על מנת למנוע ממך גלים עומדים (ככל שניתן ..)כמו שמרטין ציין,ורסוננסים ועוד כהנה וכהנה תופעות לוואי של מבנה קטן ורמקולים כאלו שנגרמים כתוצאה!כך שהסאב לא ינוצל בכלל -אלא ייצר קשיים בכיול ותו לא..
אבל תן בגז את מי זה מעניין..העיקר שאתה מבסוט ולאט לאט תגיע לצליל מאוזן בין הסאב לקדמיים שלך.
אגב הייתי בביג בוקס שלשום בנשר-חיפה,וראיתי שם זוג קדמיים של סרווין 10 CLS ,וביקשתי לשמוע אותם-ממש האופן שבו הם משמיעים רמקולים ממש זוועה ועוול לרמקולים מה שהם עושים!קודם כל המיד של הרמקולים בשניהם מעוקמים כלפי פנים!ומושמעים עם רסיוור פיוניר (סדרות נמוכות מאוד)שכל פעם שרק הגבהת טיפה הרסיוור מודיע על OVERLOAD ומנתק עצמו מצרות היום יום..וגם לאחר שכיוונתי אותו ל6 אום!הוא ממשיך להתנתק עם טיפה ווליום והרמקולים מסכנים קיבלו רעש כזה מהרסיוור שכמעט נשרפו להם כל הדרייברים מהלכלוך שקיבלו מהרסיוור -ממש הרמוניה מופלאה לאניני טעם..
לך תקנה ככה רמקולים..ותתרשם מהם...
אני נראה לי נשאר בנתיים עם הE715 שלי ולא הולך לעוד הרפתקאה מיותרת....
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
ADICT גם אני בדקתי במלא חניות את הסרווין ואפילו המוכר הראה איזה הבדל יש בין ימהה לבין פיונר הוא חיבר לפיונר את מה שהזכרת(cls10) כי זה מה שהיה לו בתצוגה והוא פשוט ניכבה. לאומת זאת הימהה הביא לו צלילים בלי עיוות צללי נקי והוא לא יתכבה. לסיכום אין כמו ימהה
ויש לי כיול אבל אני לא מישתמש בו אני מכוון לבד
MartinHSabag העינין פה הוא, לא שלא מגיע אליי מספיק באס עכשיו אם ה15 השרירים שלי זזים מהמקום כבר לא מדובר באוזניים אלה השרירים. עכשיו את האמת אני מדבר על סוג הבאס אצל דוד שלי הסאב רך כזה מגיע לאוזניים כמו שצריך אבל שלי יותר נותן בראש ויש לנו אותו סאב. אבל הגעתי למסקנה שזה השטיח בחדר שלו עושה את האקוסטיקה הזאת כי שמתי לב שבכול חניות מוזיקה יש להם שטיח מקיר לקיר וזה כניראה עושה את העבודה הניפלאה הזאת לפחות ככה אני חושב
ויש לי כיול אבל אני לא מישתמש בו אני מכוון לבד
MartinHSabag העינין פה הוא, לא שלא מגיע אליי מספיק באס עכשיו אם ה15 השרירים שלי זזים מהמקום כבר לא מדובר באוזניים אלה השרירים. עכשיו את האמת אני מדבר על סוג הבאס אצל דוד שלי הסאב רך כזה מגיע לאוזניים כמו שצריך אבל שלי יותר נותן בראש ויש לנו אותו סאב. אבל הגעתי למסקנה שזה השטיח בחדר שלו עושה את האקוסטיקה הזאת כי שמתי לב שבכול חניות מוזיקה יש להם שטיח מקיר לקיר וזה כניראה עושה את העבודה הניפלאה הזאת לפחות ככה אני חושב
אין קשר ברמה כזו לשטיח אצל דוד שלך, זוהי תורה שלמה של האקוסטיקה, העניין פה הוא המיקום של הסאב..
יש מאמר שמרטין כתב, כדאי שתקרא אותו.
יש מאמר שמרטין כתב, כדאי שתקרא אותו.
קודם כל למה לא?....combina22 כתב:ADICT תודה ש'תמקנא...
להגיד לך שהייתי מתנגד לסט כזה חדש אצלי -?לא.....
אך מה רע בסרווינים שלי שכולם 15 אינטש כולל הסאב
יכול להיות שהCLS טובה יותר מהE
אך בשביל זה לעשות רילוקציה לכל הסט מחדש....מסופקני........