מי באמת תוקע מקל בגלגלי ספורט 5 HD ?
-
smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בשרשורים רבים נהגו לתקוף את yes ואת HOT (בעיקר את yes בה הערוץ בתשלום נוסף) על כך שתכני הערוץ דלים.
אני מניח שדווקא כאן תוכלו לראות שהגורם האמיתי להגבלות על השידורים היא דווקא המועצה לשידורי כבלים ולווין.
תקראו טוב טוב את המגבלות החריפות שהמועצה קבעה לשידורי הערוץ ותבינו שאם צריך לבוא בטענות למישהו על זה שבכלל עשו לנו טובה ששידרו את משחקי ווימבלדון זה למועצה ולא ל- yes ו- HOT.
אני מניח שדווקא כאן תוכלו לראות שהגורם האמיתי להגבלות על השידורים היא דווקא המועצה לשידורי כבלים ולווין.
תקראו טוב טוב את המגבלות החריפות שהמועצה קבעה לשידורי הערוץ ותבינו שאם צריך לבוא בטענות למישהו על זה שבכלל עשו לנו טובה ששידרו את משחקי ווימבלדון זה למועצה ולא ל- yes ו- HOT.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
איך אומרים בגנון
הוא התחיל!!
אם הערוץ הזה לא היה תאב בצע ומנזיל תכנים מערוץ לערוץ
ממציא תכנים
מנהל עצמו בצורה נאותה ושקופה
אז המפקחים עליו היו קשובים יותר
נכון, הפעם חצי צדק עם הערוץ
אבל גם כאן
למה הוא משדר את ווימבלדון ב 5+ ולא ב5?
היה משדר הערוץ5 לא היתה לו המגבלה
ובקשר לקשר עם יס או הוט:
אני מאלו שתמיד צודד ביס ודאג לכוון את הכעס לערוץ 5
אבל, לאחר שמר בהט וחברת יס טרחו למכור את המקס HD ולהודיע באותו מעמד על שיתוף פעולה הדוק עם ערוץ 5
אז יש גם טעם להפנות אלייהם את התלונות ולהפעיל גם עלייהם לחצים
הוא התחיל!!
אם הערוץ הזה לא היה תאב בצע ומנזיל תכנים מערוץ לערוץ
ממציא תכנים
מנהל עצמו בצורה נאותה ושקופה
אז המפקחים עליו היו קשובים יותר
נכון, הפעם חצי צדק עם הערוץ
אבל גם כאן
למה הוא משדר את ווימבלדון ב 5+ ולא ב5?
היה משדר הערוץ5 לא היתה לו המגבלה
ובקשר לקשר עם יס או הוט:
אני מאלו שתמיד צודד ביס ודאג לכוון את הכעס לערוץ 5
אבל, לאחר שמר בהט וחברת יס טרחו למכור את המקס HD ולהודיע באותו מעמד על שיתוף פעולה הדוק עם ערוץ 5
אז יש גם טעם להפנות אלייהם את התלונות ולהפעיל גם עלייהם לחצים
העם דורש..... כל מיני דברים
-
smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני חושב שלפחות במקרה הזה, של ספורט 5 HD, הצעדים של המועצה פוגעים בצופה ולא בערוץ הספורט ובמנהליו. כל הסעיפים המדוברים שם נוגעים לשידורי הטורניר בספורט 5 HD ולא בערוצי הספורט הרגילים.
כדי לעשות צדק היה צריך אם כבר להורות לשדר את המשחקים בערוץ ספורט 5 ובמקביל בספורט 5 HD ולא להציב תנאים דרקוניים לשידור המשחקים בערוץ ספורט 5 HD ללא כל התייחסות לאופן שידור אותם המשחקים בערוץ ספורט SD.
כדי לעשות צדק היה צריך אם כבר להורות לשדר את המשחקים בערוץ ספורט 5 ובמקביל בספורט 5 HD ולא להציב תנאים דרקוניים לשידור המשחקים בערוץ ספורט 5 HD ללא כל התייחסות לאופן שידור אותם המשחקים בערוץ ספורט SD.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא חושב
ערוץ הספורט היה צריך לגשת לענין מלכתחילה לשידור בערוץ 5 ולא פלוס
נכון הפעם כמעט ונפגענו
אבל בשורה התחתונה אני חושב שהגוף המוזר הזה דווקא מגן עלינו
הערוץ צריך צריך לחטוף כאפה
ערוץ הספורט היה צריך לגשת לענין מלכתחילה לשידור בערוץ 5 ולא פלוס
נכון הפעם כמעט ונפגענו
אבל בשורה התחתונה אני חושב שהגוף המוזר הזה דווקא מגן עלינו
הערוץ צריך צריך לחטוף כאפה
העם דורש..... כל מיני דברים
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כל ההגבלות על הערוץ נובעות מכך שהזכיין כבר מיצא את כל הערוצים הפתוחים שהוא יכול לשדר.
חוץ מזה ההגבלה של 8 שע' היא ממש לא בעיה, פשוט שידאגו לשדר ב-8 האלה שידורים ישירים איכותיים ולא שידורים חוזרים אינסופיים.
בכל מקרה יש שתי פתרונות לבעיה:
1. לצמצם את 4 ערוצי ה-SD שברשותו ל-3 ערוצים בלבד וכך יתפנה ערוץ נוסף.
2. שידור תכני SD בערוץ 5 רגיל בלבד כך שיהיה ניתן לשדר ב-5HD.
אני חובב ספורט מושבע וגם לדעתי אין שום בעיה לצמצם את מס. ערוצי ה-SD ל3. התכנים המשודרים בהם בהחלט יכולים להיות משודרים ב-3 ערוצים בלבד. אני לא רואה מצב בו במקביל יהיו 4 ארועי ספורט, כך שיהיה צורך בערוץ נוסף (שלא לדבר על 2 ערוצי צ'רלטון שיכולים לשדר במקרה מיוחד כזה).
כמו כן אם המועצה כבר מטילה הגבלות כאלה (שבעיקרון לא מסייעות לצרכן) היא צריכה לעשות דבר נוסף:
לחייב את צ'רלטון וספורט 5 לשדר ב-HD ע"י אישור להוט ו-YES לשדר ב-HD תכנים שמשודרים בצ'רלטון ובערוצי הספורט, דרך ערוצי HD זרים.
ברגע שיינתן אישור כזה אני בטוח שצ'רלטון וספורט 5 ידאגו לשדר ב-HD את כל התכנים.
חוץ מזה ההגבלה של 8 שע' היא ממש לא בעיה, פשוט שידאגו לשדר ב-8 האלה שידורים ישירים איכותיים ולא שידורים חוזרים אינסופיים.
בכל מקרה יש שתי פתרונות לבעיה:
1. לצמצם את 4 ערוצי ה-SD שברשותו ל-3 ערוצים בלבד וכך יתפנה ערוץ נוסף.
2. שידור תכני SD בערוץ 5 רגיל בלבד כך שיהיה ניתן לשדר ב-5HD.
אני חובב ספורט מושבע וגם לדעתי אין שום בעיה לצמצם את מס. ערוצי ה-SD ל3. התכנים המשודרים בהם בהחלט יכולים להיות משודרים ב-3 ערוצים בלבד. אני לא רואה מצב בו במקביל יהיו 4 ארועי ספורט, כך שיהיה צורך בערוץ נוסף (שלא לדבר על 2 ערוצי צ'רלטון שיכולים לשדר במקרה מיוחד כזה).
כמו כן אם המועצה כבר מטילה הגבלות כאלה (שבעיקרון לא מסייעות לצרכן) היא צריכה לעשות דבר נוסף:
לחייב את צ'רלטון וספורט 5 לשדר ב-HD ע"י אישור להוט ו-YES לשדר ב-HD תכנים שמשודרים בצ'רלטון ובערוצי הספורט, דרך ערוצי HD זרים.
ברגע שיינתן אישור כזה אני בטוח שצ'רלטון וספורט 5 ידאגו לשדר ב-HD את כל התכנים.
מה זה השטויות האלה? מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי החלטת המועצה לפיה הערוץ ישדר 8 שעות ובזמן שהוא משדר הוא ישדר בתכלס רק שידורים חוזרים? לא שערוץ הספורט כאלה נחמדים שהיו מספקים לנו לוח שידורים נורמלי גם אם לא היו ההגבלות אבל עדיין, טיפשי לגמרי.
בכל הקשור לשידורי הכדורגל . בגדול אחראים צ"רלטון 53 /54 .ויש להם יד ורגל בhd ספורט .
חבילה כוללת עולה לאחר בדיקה עם יס תעלה 85 שקלים.
אני החרמתי אותם ולכן כל משחק טוב שלא ניתן לצפות אני הולך לפאב משלם 100 שקל על בירה רואה ונהנה .והעיקר לא
לתת להם לעשוק אותי.
וזה לא עיניין של כסף. (מחאה )
חבילה כוללת עולה לאחר בדיקה עם יס תעלה 85 שקלים.
אני החרמתי אותם ולכן כל משחק טוב שלא ניתן לצפות אני הולך לפאב משלם 100 שקל על בירה רואה ונהנה .והעיקר לא
לתת להם לעשוק אותי.
וזה לא עיניין של כסף. (מחאה )