בעקבות תקלה מצערת נאלצתי לפרמט את המחשב שלי, ולבלות את כל סוף השבוע בהתקנה מחודשת של המערכת. עד עכשיו השתמשתי במדיה פורטל גרסא 1.0 ולא היו לי בעיות. לאחר ההתקנה המחודשת (של גרסא 1.02) יש לי מס' בעיות שלא היו לי קודם:
1. סרטי 1080p לא מתנגנים בצורה חלקה: המעבד שלי הוא AMD 5200 בתוספת 2 ג'יגה זכרון. הקודקים המותקנים הם ffdshow+ halli בלבדץ ועדיין, סרטים ב 1080p "מגמגמים", וסרטים ממצלמת הוידאו שלי (Full HD) מתנגנים במשך 4-5 שניות בלבד, ואז נתקעים ורק הקול ממשיך. הבעיה הזאת לא קשורה דווקא למדיה פורטל, גם דרך נגנים אחרים אני נתקל בבעיה.
2. DVD לא מתנגן דרך מדיה פורטל. כשאני לוחץ על DVD בתפריט יש לי מסך שחור למס' שניות, ואז חוזר התפריט הראשי.
3. קבצי iso לא מתנגנים: התקנתי daemon tools, איפשרתי אותו בהגדרות מדיה פורטל עם הכונן הוירטואלי הנכון, הוספתי iso לרשימת הקבצים הנתמכים במדיה פורטל, ועדיין לא עובד הסיפור...
אשמח לקבל הצעות לפיתרון הבעיות האלה.
בעיות במדיה פורטל לאחר התקנה מחדש
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לפני שבכלל אתה מנסה את מזלך עם מדיה פורטל
אתה צריך לוודא בעזרת תוכנת GRAPHEDIT שמסלול הקודקים במערכת שלך, הוא נכון.
רק אחרי שזה יהיה טוב, תוכל להפעיל מה שבא לך במדיה פורטל בלי בעיות.
אגב, המעבד שלך דיי גבולי אז אני ממליץ להשתמש ב COREAVC או בפענוח וידאו ע"י חומרה.
אתה צריך לוודא בעזרת תוכנת GRAPHEDIT שמסלול הקודקים במערכת שלך, הוא נכון.
רק אחרי שזה יהיה טוב, תוכל להפעיל מה שבא לך במדיה פורטל בלי בעיות.
אגב, המעבד שלך דיי גבולי אז אני ממליץ להשתמש ב COREAVC או בפענוח וידאו ע"י חומרה.
תודה על התגובה.
כשאני מנגן את הסרטים ב zoom player, עד כמה שאני יכול לראות הנתיב של הגרף בוידאו הוא כזה:
source->ffdshow MPEG 4 video decoder->video mixing renderer 9
זה מה שאני מקבל כשאני מבקש מהנגן עצמו להציג את הגרף (לא התקנתי graphedit).
השאלה האם יש משהו לא תקין במסלול הזה?
כמו כן, אם יש איזשהו רעיון בקשר ל 2 הבעיות האחרות שיש לי, בעיקר בנושא ה iso, זה יהיה מצויין.
תודה.
כשאני מנגן את הסרטים ב zoom player, עד כמה שאני יכול לראות הנתיב של הגרף בוידאו הוא כזה:
source->ffdshow MPEG 4 video decoder->video mixing renderer 9
זה מה שאני מקבל כשאני מבקש מהנגן עצמו להציג את הגרף (לא התקנתי graphedit).
השאלה האם יש משהו לא תקין במסלול הזה?
כמו כן, אם יש איזשהו רעיון בקשר ל 2 הבעיות האחרות שיש לי, בעיקר בנושא ה iso, זה יהיה מצויין.
תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אז תתקין גרפאדיט ואז תבדוק, אפילו לא צריך התקנה, זה ב ZIP. התוכנה מציגה מסלול ברור יותר וכולל אודיו ווידאו. בלי קיצורי דרך בבקשה.
אני לא יודע למה לא עובד לך במדיה פורטל הקטע עם ה ISO, זה אמור לעבוד חלק
תראה שהגדרת את הדימונטולז נכון , כלומר שאתה לא במדיה פורטל, ולוחץ בסייר על קובץ ISO, הוא באמת נטען לכונן הוירטואלי.
אל תשכח שאתה צריך לבטל את ה AUTOSTART של ה WINDOWS לדיסקים, דרך DEFAULT PROGRAMS.
לגבי DVD אולי תנסה לשנות את המקודד של ה DVD למשהו אחר.
אני לא יודע למה לא עובד לך במדיה פורטל הקטע עם ה ISO, זה אמור לעבוד חלק
תראה שהגדרת את הדימונטולז נכון , כלומר שאתה לא במדיה פורטל, ולוחץ בסייר על קובץ ISO, הוא באמת נטען לכונן הוירטואלי.
אל תשכח שאתה צריך לבטל את ה AUTOSTART של ה WINDOWS לדיסקים, דרך DEFAULT PROGRAMS.
לגבי DVD אולי תנסה לשנות את המקודד של ה DVD למשהו אחר.