נגן פלאש MP3 - סמסונג - הצילו הקושחה נמחקה [כנראה]
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לך את הדיסק המקורי שהגיע עם הנגן?
במידה וכן, ישנה תוכנת לעידכון בפנים.ואם יש לך מזל, אז גם ה FIRMWARE עצמו יהיה על הדיסק.

במידה וכן, ישנה תוכנת לעידכון בפנים.ואם יש לך מזל, אז גם ה FIRMWARE עצמו יהיה על הדיסק.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
איזה נגן זה?
ניסית לחפש באתר היצרן?
ניסית לחפש באתר היצרן?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
למיטב ידיעתי זה נועד על מנת שכאשר החבילה שלך תגיע ליצרן הוא ידע מה לעשות איתה.MartinHSabag כתב:Return to Manufacturer Agreement.
זה טופס שנועד להחזיר משהו פגום ליצרן/ספק לתיקון ע"מ לא לשלם מיסים שוב כשהמכשיר המתוק חוזר לארץ....
ללא RMA לא יהיה לך מעקב אם החבילה הגיעה ליצרן ומה קורה איתה.
זכור שאם אתה שולח אותו ליצרן בחו"ל, שלח אותו רק מדואר חבילות בת"א כדי שכאשר החבילה חוזרת והמכס לא משחרר, תהיה לך אסמכתה ששלחת מוצר זה לתיקון.
אם לא אז תשלם מס.
(אם החליפו מכשיר - מס' סריאלי שונה - גם תשלם מס אבל יהיה פחות בלאגאן) ועד 50$ אין מס....
רק לידיעה
אם לא אז תשלם מס.
(אם החליפו מכשיר - מס' סריאלי שונה - גם תשלם מס אבל יהיה פחות בלאגאן) ועד 50$ אין מס....
רק לידיעה
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

פפפפ...
נדמה לי שהגזמתם כאן עם התגובות. "החזרת מוצר ליצרן...". מי היצרן בכלל? אתם יודעים?
זה לא מוצר של חברת סמסונג. רשום עליו SAMSUNG FLASH אבל היצרן הוא סיני. נראה לכם שהוא יקבל אותו בחזרה!
ובכלל, מי יודע מי הוא.
בקיצור, תחפש בדיסק שלך את ה FIRMWARE המקורי של הנגן. ישנה תוכנה מצורפת. ואם אין אצלך בדיסק, תחפש אצל מישהו אחר.
נדמה לי שהגזמתם כאן עם התגובות. "החזרת מוצר ליצרן...". מי היצרן בכלל? אתם יודעים?
זה לא מוצר של חברת סמסונג. רשום עליו SAMSUNG FLASH אבל היצרן הוא סיני. נראה לכם שהוא יקבל אותו בחזרה!
ובכלל, מי יודע מי הוא.
בקיצור, תחפש בדיסק שלך את ה FIRMWARE המקורי של הנגן. ישנה תוכנה מצורפת. ואם אין אצלך בדיסק, תחפש אצל מישהו אחר.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

הכוונה שלי הייתה שישנם המון מכשירים אשר נמכרים בארץ עם כיתוב עליהם SAMSUNG FLASH אבל מוצר עצמו אינו של סמסונג.
נערך לאחרונה על ידי sickboy666 ב 29/01/2006 1:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

רשמתי לך כבר, תחפש בדיסק עצמו. אם לא אצלך, תנסה בדיסקים אצל האנשים האחרים (אפילו בעלי נגן שונה).