בעיות עם WIN7
שלום,
יש לי מחשב מדיה-סנטר (AMD משולש ליבה עם 2G RAM) עם WIN7 ואני עובד עם MEDIA CENTER שבנוי בו.
התקנתי FFDSHOW TRYOUT העדכני כאשר H.264\AVC נמצא ב DISABLE. במצב הזה, ה MEDIA CENTER לא מזהה ולא מצליח לנגן קבצי MKV. אבל BSplayer מצליח בגדול עם 33% ניצול של CPU.
כשאני משנה את H.264\AVC ל LIBAVCODEC ה MEDIA CENTER מצליח לזהות ולנגן קבצי MKV אבל עם נצילות CPU של 80%, גם BSPLAYER מנגן עם אחוז CPU גבוה.
מה עושים?
דרך אגב, EMULE לא עובד לי עם WIN7. הוא נותן לי הערה שהוא לא יכול ליצור קבצים, לא מוריד קבצים ולא שומר כלום. מישהו מכיר את הבעיה?
יש לי מחשב מדיה-סנטר (AMD משולש ליבה עם 2G RAM) עם WIN7 ואני עובד עם MEDIA CENTER שבנוי בו.
התקנתי FFDSHOW TRYOUT העדכני כאשר H.264\AVC נמצא ב DISABLE. במצב הזה, ה MEDIA CENTER לא מזהה ולא מצליח לנגן קבצי MKV. אבל BSplayer מצליח בגדול עם 33% ניצול של CPU.
כשאני משנה את H.264\AVC ל LIBAVCODEC ה MEDIA CENTER מצליח לזהות ולנגן קבצי MKV אבל עם נצילות CPU של 80%, גם BSPLAYER מנגן עם אחוז CPU גבוה.
מה עושים?
דרך אגב, EMULE לא עובד לי עם WIN7. הוא נותן לי הערה שהוא לא יכול ליצור קבצים, לא מוריד קבצים ולא שומר כלום. מישהו מכיר את הבעיה?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
WIN7 היא תוכנה בבטא
אני דיי בטוח שהמתכנתים של מייקרוסופט לא התקינו אימיול כדי לבדוק אם זה עובד טוב...
לגבי הסרט, מה אכפת לך ניצול מעבד אם הסרט מתנגן חלק?
אם אתה רוצה להוריד ניצול מעבד תשתמש ב COREAVC
או תעבוד עם האצת חומרה לסרטים במידה ויש לך כרטיס נתמך
אני דיי בטוח שהמתכנתים של מייקרוסופט לא התקינו אימיול כדי לבדוק אם זה עובד טוב...
לגבי הסרט, מה אכפת לך ניצול מעבד אם הסרט מתנגן חלק?
אם אתה רוצה להוריד ניצול מעבד תשתמש ב COREAVC
או תעבוד עם האצת חומרה לסרטים במידה ויש לך כרטיס נתמך
לא ציפיתי שהמתכנתים של מיקרוסופט יתקינו אמיול... שאלתי אם משהו מכיר כזאת בעיה...
יש לי כרטיס של ATI (סידרה 4XXX) כך ש COREAVC לא תומך בו.
אני לא רוצה לעבוד עם 80% נצילות. בסצנות "כבדות" יש פיקים גבוהים יותר של נצילות מעבד וכמובן המעבד מתאמץ יותר ומתחמם יותר...
אני מעדיף לעבוד עם 30% נצילות.
אז...אם מישהו יודע...מנסיון...למה הפעלה של H.264\AVC ב LIBAVCODEC מאמצת את המעבד, שיעזור...
וגם לגבי האימיול... אם מישהו נתקל בבעיה שיעזור.
יש לי כרטיס של ATI (סידרה 4XXX) כך ש COREAVC לא תומך בו.
אני לא רוצה לעבוד עם 80% נצילות. בסצנות "כבדות" יש פיקים גבוהים יותר של נצילות מעבד וכמובן המעבד מתאמץ יותר ומתחמם יותר...
אני מעדיף לעבוד עם 30% נצילות.
אז...אם מישהו יודע...מנסיון...למה הפעלה של H.264\AVC ב LIBAVCODEC מאמצת את המעבד, שיעזור...
וגם לגבי האימיול... אם מישהו נתקל בבעיה שיעזור.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תקשיב, חשבתי שזה ברור לך
COREAVC לא קשור לכרטיסי מסך
נכון, יש לו תמיכה טובה יותר אם יש לך CUDA של נבידיה, אבל זה לא שלשם זה הוא נבנה
COREAVC כשמו כן הוא, מטפל בסטרים של וידאו על ריבוי ליבות, כך שבמקרה שלך אתה תרוויח כיוון שיש לך מספר ליבות, השימוש ב COREAVC יהיה משמעותית יותר טוב למעבד שלך מאשר FFDSHOW, שבכלל לא תומך בריבוי ליבות, וזה גם למה העיבוד הגבוה.
כמו שאמרתי גם קודם, תוכל לעבוד עם 0% מעבד בשימוש של האצת חומרה - קודקים של MPCHC או לעבוד עם הנגן MPC HC בעצמו.
לגבי אימיול, לא אמורה להיות בעייה, אצלי עובד בגרסת 7100 וגם ב 7264
נסה לעבוד עם גרסת XTREME או MEPHISTO
http://www.emule-mods.de
COREAVC לא קשור לכרטיסי מסך
נכון, יש לו תמיכה טובה יותר אם יש לך CUDA של נבידיה, אבל זה לא שלשם זה הוא נבנה
COREAVC כשמו כן הוא, מטפל בסטרים של וידאו על ריבוי ליבות, כך שבמקרה שלך אתה תרוויח כיוון שיש לך מספר ליבות, השימוש ב COREAVC יהיה משמעותית יותר טוב למעבד שלך מאשר FFDSHOW, שבכלל לא תומך בריבוי ליבות, וזה גם למה העיבוד הגבוה.
כמו שאמרתי גם קודם, תוכל לעבוד עם 0% מעבד בשימוש של האצת חומרה - קודקים של MPCHC או לעבוד עם הנגן MPC HC בעצמו.
לגבי אימיול, לא אמורה להיות בעייה, אצלי עובד בגרסת 7100 וגם ב 7264
נסה לעבוד עם גרסת XTREME או MEPHISTO
http://www.emule-mods.de
לגבי האימיול תתקין את התוכנה בכונן c:\emule וגם תצטרך לקחת בעלות על התיקייה ותתי התיקיות בלשונית אבטחה למשתמש שלך וגם לשנות ההרשאות שלך ל-full contorl .
אם רוצה ש-ffdshow יפענח לך mkv תשתמש ב-utlity שנקרא Win7DSFilterTweaker .
אם רוצה ש-ffdshow יפענח לך mkv תשתמש ב-utlity שנקרא Win7DSFilterTweaker .