:הל:חברת modu מתחילה בהשקה הרכה של הטלפון הסלולרי פרי פיתוחה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
חברת modu מתחילה בהשקה הרכה של הטלפון הסלולרי פרי פיתוחה

בשלב זה מדובר בהשקה מבוקרת שמיועדת לקהל מצומצם של לקוחות סלקום בישראל

modu יצרנית הטלפון המודולרי הקל ביותר בעולם בחרה בישראל להיות המדינה הראשונה בעולם להשקת מכשיריה, שישווקו בלעדית לקהל מצומצם של לקוחות חברת סלקום. מהלך זה בא לקראת ההשקה המסחרית שתתקיים לקראת סוף השנה. השקות נוספות מתוכננות בהמשך השנה גם באירופה, דרום מזרח אסיה ודרום אמריקה.

חברתmodu נחשבת לפורצת דרך עולמית בתחום התקשורת הסלולרית. מטרתה לחולל שינוי ייסודי בחוויית השימוש בטלפונים סלולריים, על ידי התאמת מכשיר הטלפון לצרכיו של המשתמש, סגנון חייו והעדפותיו האישיות.

ההשקה הרכה המתחילה ביום רביעי בישראל, מהווה את יריית הפתיחה של סלקום ו- modu, לקראת השקה מסחרית בסוף השנה במסגרתה יורחב מגוון המוצרים המוצעים. המכשירים המשווקים היום כוללים את הטלפון החדשני ומספר דגמי modu® express jacket.

שיווק הטלפון בישראל נעשה בשלב הראשון לקהל נבחר של קונים. לקוחות אשר ירכשו מסלקום בשלב מוקדם זה את טלפון ה- modu® יקבלו בנוסף בחינם את ה- modu express jacket, אותו ניתן לבחור מתוך מגוון עיצובים. ערכת ה- modu (הכוללת בנוסף לטלפון ול- jacket גם פאוץ' ייעודי) תימכר בכמות מוגבלת ובמחיר מיוחד של 500 ₪ בחנות סלקום באינטרנט וכן במוקד הטלפוני.

ההשקה המבוקרת שנועדה לשמש את modu וסלקום לפני צאתם להשקה מסחרית מלאה נבנתה על בסיס שיתוף ותגמול הלקוחות כאשר הקבוצה המצומצמת של רוכשי טלפון ה- modu תשתתף במערך פידבק קבוע לצרכי למידה ושיפור עד למועד ההשקה המסחרית. בתמורה להשתתפותם יוכלו לקבל זיכוי מלא בזמן אויר בשווי עלות המכשיר.

שיווק הערכות ילווה באתר ייעודי למכשירי modu אשר אותו תחשוף סלקום ביום ההשקה. (www.cellcom.co.il)

דב מורן, מנכ"ל ומייסד modu, מציין: "ההשקה הראשונית הינה אבן דרך משמעותית בהתפתחותה של החברה. תחילת ההשקה בישראל והבחירה בסלקום, המפעילה הגדולה בישראל, כראשונה להשקת מוצרי modu, חשובה לי באופן אישי, כמי שהקים את modu בראש ובראשונה כחברה ישראלית. סלקום היא סנונית ראשונה וחשובה, בהיותה "בית" ל- modu, וההשקה בישראל היא הראשונה מבין השקות נוספות בעולם המתוכננות להמשך השנה".

עמוס שפירא, מנכ"ל סלקום, מציין כי כחברה ישראלית אנחנו גאים לשתף פעולה עם modu שמביאה גישה פורצת דרך לשוק הסלולר הישראלי והעולמי. "מדובר ברעיון חדשני שבמרכזו טלפון סלולרי ייחודי המאפשר ללקוח להתאימו לצרכיו, שימושיו וסגנון חייו. מדובר בהשקה רכה לקראת ההשקה המסחרית שתתרחש בסוף השנה בה נציע ללקוחותינו מגוון רחב של jackets modu שיענה על צרכים שונים של הלקוחות".

עדי כהן סמנכ"ל שיווק סלקום: "אני מאמין שהלקוחות ימצאו ב- modu לא רק מענה למגוון רחב של צרכים אלא בעיקר הנאה וחווית שימוש שונה ומיוחדת. חוויה זו מתבססת על הקונספט הייחודי של modu שמאפשר להחליף את צורת המכשיר, עיצובו ונראותו. שיתוף הפעולה המתחיל היום בהשקה הרכה ויתחזק בהשקה המסחרית שתתרחש לקראת סוף השנה מעניק לסלקום יתרון כמפעילה שפונה לקהל צעיר, דינאמי, שמעריך חידושים בתחום הסלולר".
אודות modu:
modu היא יצרנית הטלפון הסלולרי הקל ביותר בעולם לפי ספר השיאים של גינס. חזון החברה הוא לגרום לשינוי מהיסוד של דינמיקת התקשורת הסלולרית האישית. בלב המערכת נמצא טלפון ה- ®modu, מכשיר סלולרי זעיר בעל עיצוב ייחודי, אשר בנוסף ליכולותיו הסלולריות, כולל גם זיכרון פנימי של עד 2GB, נגן מוסיקה, ממשק משתמש דינאמי ומקלדת ייחודית בת שבעה מקשים בלבד. מימדיו הם 72.1 מ"מ (גובה) 37.6 מ"מ (רוחב) ו- 7.8 מ"מ (עובי). לטלפון ה- modu מסך OLED בגודל "1.3בעל 65 אלף צבעים, רמקול מובנה, סוללת 530mAh וחיבור Micro-USB. משתמשי טלפון ה- modu יכולים לשנות את עיצוב ותכונות המכשיר, כך שאלו יתאימו לפעילויות שונות ומגוונות בחיי היומיום, על ידי הכנסה של מכשיר הטלפון לתוך אחד ממכשירי סדרת ה- modu® jackets.

modu נוסדה בשנת 2007 על ידי דב מורן, ממציא הדיסק און קי ומספר פתרונות פורצי דרך אחרים בתחום האחסון האישי. החברה ממוקמת בכפר סבא ומנהלת משרדים נוספים בקרואטיה ודרום קוריאה. למידע נוסף ניתן לפנות לאתר החברה בכתובת www.modumobile.com

[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

בימים של טלפונים הולכים ויקרים יותר - בהחלט טוב לשמוע עד טלפונים פשוטים.
יש רק הסבר איך מחייגים עם 7 כפתורים? או שהם בעיקר בונים על חיוג מספר הטלפונים?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3 

שיהיה בהצלחה, אם כי אני בספק רב אם תהיה להם כזאת (Y)
Need more cowbell

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #4 

סתם גימיק
הקהל הישראלי נבחר משום יכולת הספיגה המדהימה של כל גאדג'ט חדש ,
עובדה שגרמה לתאגידים גדולים לבצע השקות בכורה קודם בארץ..

אולי ב2007-8 היו יכולים לנגוס משהו מהעוגה הסלולארית.. אבל עיכובים על עיכובים ..אני בספק אם בקרב החדש זה של השקת האייפון ב3 החברות הסלולאריות יהיה למוצר סיכוי כל שהוא.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #5 

לא הבנתי את הפרוייקט הזה מתחילתו, לא ברור מיהם הלקוחות הפוטנצייאלים.

ותגובות כמו שלי וכמו זו שמעלי יש יותר מדי בהמון אתרים שבהם מספרים על "פריצת הדרך" הזו, מוצר שלא ברור מהתחלה מה הצורך בו לרבים יתקשה להתרומם.

לדעתי כשלון ידוע מראש.
שי

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #6 

אם מישהו מזהה פה נישה עלומה שיאיר את עינינו

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

מכשיר הטלפון הקל בעולם - הוא לא עניין של מה בכך. במידה והוא כולל גם BT - מי צריך יותר מזה? רק לזרוק בתיק ולענות לטלפונים.
באמת אפשר להשוות את האייפון שכל תשלום חודשי שלו מתקרב לעלות של טלפון אחד כזה?
נראה לי מעולה לילדים/סבתות - שכל העניין הוא להתקשר ושיהיה נוח.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78878
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #8 

זה מיועד לצעירים שמחליפים מכשירים כמו חולצות.

הבעיה שהמודל הזה לא לוקח בחשבון שצעירים רוצים עכשיו אייפון...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

למרות שאני מאחל להם המון הצלחה, לדעתי מכשירים כאלה היו צריכים לפני 10 שנים. בארץ רוב האנשים כולל אנשים כמו אבא שלי רוצים smart phons וצעצוע כזה יותר מתאים לסבתות, מאשר ל early adopters

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

איך בידיוק סבתות אמורות לחייג עם מכשיר קטן שבוקשי יש בו מקשים ומסך פצפון, נשגב מבינתי.

בקיצור נשארו רק ילדודסים שגם הם כנראה יהנו מזה בתור שגעון חולף כמו פוגים וישכחו מזה מהר.
שי

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

Shayosef,

היחידה הבסיסית היא אכן מאוד קטנה, אבל הרעיון שאתה יכול "להלביש" אותה על כל מיני סוגי jacets. לסבתות יהיה אחד עם מספרים בגודל של הביג בן

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #12 

דווקא רעיון שיכול להיות מאוד מוצלח. השאלה היא כמה הוא יעלה בחו"ל. יש את ההרגשה (לפי הארצות שהמכשיר יימכר בהן) שהוא יימכר בישראל רק כי הוא פותח פה ולאנשים לא יהיה אכפת לקנות לילדים שלהם אחד כזה "על הדרך". סבתות לרוב נמצאות בבית ומשתמשות בקו של בזק או הוט.

באיזה ארצות אירופאיות מדובר פה? כי לפי שאר הרשימה, עושה רושם שהטלפון הזה יימכר במדינות מתפתחות ששם טלפון שעולה חצי מחיר מטלפונים אחרים יכול מאוד, מאוד להצליח. והעובדה שמוכרים רק מכשיר אחד ובסך הכל משנים לו את הצורה חוסכת ייצור של ליין שלם של סלולרים בשביל השווקים האלה.
בקיצור עושה רושם שזה יהיה לילדים בגיל שלא הגיעו לגיל שהם רוצים משהו מתקדם ולמדינות מתפתחות (מכשיר במחיר רצפה). אולי פה ושם למבוגר ה"מוזר" שלא רוצה להוציא כסף על סלולרי.

זה כמו הNETBOOK של הניידים. יוזמה ראויה לשבח שהתחילה כמחשב לאנשים במדינות מתפתחות שהובאה למדינות מפותחות ואנשים קנו את זה כמו לחם חם רק בגלל שזה זול יחסית לדגמים אחרים של המוצר.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #13 

אהבתי במקור את הרעיון אבל כנראה עד לביצוע ולהשקה קרו כל מיני דברים
אהבתי את הקונספט של מכשיר בסיסי וג'אקטים, יכול לחסוך שדרוגים ולתת פתרון לצורך בנגן, מצלמה, דיבורית רכב וכו'.
הבעיה האמיתית לדעתי שבחזון של מורן הוא ראה חברות אלקטרוניקה רציניות בונות לו ג'אקטים-גאדג'טים אבל מה שקרה בנתיים שכל החברות האלו נהיו שחקניות רציניות מאוד בעולם הסלולר בעצמן ובעצם מתחרות שלא ישימו כלום בכיוון שלו (סוני, סמסונג, LG וכו').

דווקא יש חידוש שאחרי הרבה זמן אפשר להשיג מכשיר שהוא לא דור 3 אצל הספקים שלנו... בלי חבילת דור 3 וכו'.... מרענן.
השבוע נעקצתי ע"י סלקום, חשבתי שיש באחד המכשירים שלי חבילת גלישה, הורדתי 2-3 מגה ושילמתי כמעט 200 שח.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #14 

flsh, גם את הנישה של הסלולרי הזול זה לא יתפוס אם הדבר הזה עולה 500 ש"ח והיום אתה יכול לרכוש בכל חנות מחשבים פלאפון פשוט וכרטיס sim ב200 ש"ח.
הוא יצטרך שיתוף פעולה רציני מאד מצד חברות גדולות שייצרו ג'אקטים שונים ומשונים כדי שהגאדג'ט הלא כל כך שימושי הזה יצליח.
השימוש היחיד שאני רואה בזה הוא אפשרות לחסוך מכשיר סלולר עם דיבורית ברכב, במקום זה פשוט יהיה ג'קט עם דיבורית שתכניס אליו את המודו.

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #15 

מצטרף ל(רוב) התגובות שמעלי - לא רואה את המוצר מצליח.
עדיין, שיהיה בהצלחה!
!I do my own stunts

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

ride כתב:Shayosef,

היחידה הבסיסית היא אכן מאוד קטנה, אבל הרעיון שאתה יכול "להלביש" אותה על כל מיני סוגי jacets. לסבתות יהיה אחד עם מספרים בגודל של הביג בן
...
קיבלתי.

אבל עדיין אני לא חושב שקהל יעד יחסית "חלש" בתחום הסלולר כמו הסבתות יצדיק את הקיום של מודו.

נחיה ונראה, דווקא מעניין.
שי

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

שי

remux
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #18 

מחיר של פאלפון חיקוי סיני
אבל לפאלפון חיקוי סיני יש מסך גדול יותר מסך מגע WIFI windows mobile ..
גם אני לוחץ ctrl+w

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #19 

אני חושב שהשרשור הזה קצת פספס את הפוטנציאל שיש למודו.
הפוטנציאל הוא הפיכה של קישוריות סלולרית למשהו כל כך נפוץ כמו USB.
היום לכל מצלמה יש מחבר USB על מנת להתממשק למחשב. מחר - יהיה לה סלוט למודו ותוכל לשלוח תמונות שניה אחרי שצילמת אותן.

תחשבו על digital picture frame שאתה מכניס אליה את המודו שלך, מיד כל התמונות שלך שם, ואם מישהו מתקשר - אתה רואה את המספר/ שם/ תמונה של איש הקשר, עונה בנגיעה על המסך ומדבר איתו. ה-jacket הזה כבר קיים וזמין (ומרשים, יש לומר).
בעולם שבו יצרניות טלוויזיה מתאמצות להכניס קישוריות BT למסכים שלהן, באה מודו ומציעה להם לקפוץ שלוש רמות קדימה ולקבל קישוריות סלולרית בלי שהן תצטרכנה לעבור את מסע הסיוט של פיתוח מכשיר סלולרי.
במקום להעביר תמונות למסך באיטיות וב-BT, נכניס את המודו למסך...

לא תמיד אני רוצה טלפון גדול, לא תמיד בא לי PDA. היכולת להחליף בין מכשירים בלי לאבד כלום מהמידע והפרסונליזציה היא בהחלט יכולת משמעותית.

אני מסכים שמודו יצא קצת באיחור, האידאל היה יציאה לפני כשנה, אבל בואו לא נשכח שלחברה הזו יש כבר חוזים חתומים בשווי של למעלה מ-40 מליון דולר, כך שאני בהחלט חושב (ומקווה) שנראה אותם איתנו גם בעתיד.
You are never fully dressed without a smile

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #20 

לא ברור לי איך בישראל של קיץ 2009, אפשר לשווק מכשיר סלולרי שאינו דור 3.5, או לפחות דור 3, הרי סלקום בעצמם חוזרים וטוחנים לנו את המוח עם קישוריות למסנג'ר, יו-טיוב ופייסבוק, אז באותו הקו - את מי מעניין גאדג'ט מהסוג הזה עכשיו?

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”