מה הטלפון לתיאום טכנאי מאלקטרה ? מחר מגיעה הפיליפס
אם אתה לא שם את המסך על הקיר. אתה יכול לפתוח לבד וכבר להתחיל לראותמנטה_ריי כתב:טוב, אף אחד לא עזר.
הטלויזה בקרטון ויגיע טכנאי רק ביום חמישי.
בכל מקרה אפשר להתקשר לשרות לקוחות של אלקטרה ומשם חוזר איש קשר לתיאום....
אני קיבלתי לפני שבוע פיליפס עם הנהג. התקשרתי לאלקטרה והם אמרו לי שאני יכול חופשי לפתוח אותו לבד.
זה דבילי לגמרי לקבל מסך חדש ולהסתכל כמה ימים על הקרטון. לא מבין בכלל למה מלא חברות עושים דברים כאלה.
וואלה ?!? המסך לא מיועד לתליה.scsa כתב:אם אתה לא שם את המסך על הקיר. אתה יכול לפתוח לבד וכבר להתחיל לראותמנטה_ריי כתב:טוב, אף אחד לא עזר.
הטלויזה בקרטון ויגיע טכנאי רק ביום חמישי.
בכל מקרה אפשר להתקשר לשרות לקוחות של אלקטרה ומשם חוזר איש קשר לתיאום....![]()
אני קיבלתי לפני שבוע פיליפס עם הנהג. התקשרתי לאלקטרה והם אמרו לי שאני יכול חופשי לפתוח אותו לבד.
זה דבילי לגמרי לקבל מסך חדש ולהסתכל כמה ימים על הקרטון. לא מבין בכלל למה מלא חברות עושים דברים כאלה....
אני מםחד שיפתחו והמסך שבור/תקול וכו'.
הטכנאי בעיקר מתפקד כאיש מכירות - כבלים, מגיני ברקים וכו', אבל לפחות יש למי להראות שהמוצר הגיע תקול.
כן , התקשרתי לאלקטרה בשביל להזמין טכנאי והם אמרו לי שיחזרו אלי אחרי צהריים. באמת חזרו די מהר, ואמרו האם אני מחכה לתליה. אמרתי להם שלא ואני יושב סתם ומסתכל על הקרטון כמו מפגר, ומת כבר לפתוח אותה. הוא אמר לי שאני אפתח חופשי את המסך , אין עם זה שום בעיה. ואם יש איזה שבר, שריטה או בכלל אם אני מסתבך , שאני אתקשר ישירות על הבן אדם הזה שדיבר איתי. והוא נתן לי טלפון שלו.מנטה_ריי כתב: וואלה ?!? המסך לא מיועד לתליה.
אני מםחד שיפתחו והמסך שבור/תקול וכו'.
הטכנאי בעיקר מתפקד כאיש מכירות - כבלים, מגיני ברקים וכו', אבל לפחות יש למי להראות שהמוצר הגיע תקול....
תבדוק את זה