מקרן HITACHI PJ-LC9
http://www.hitachidigitalmedia.com/DMG/ ... rlnumber=0
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1798749
מה אתם אומרים על המקרן הנ"ל?
אני מחפש מקרן שהייה זול ושיוכל להקרין DVD בצורה יפה.
כל השאר לא מעניין אותי (HDTV וכו'- גם ככה עד שזה יכנס חזק יקח לפחות 5 שנים)
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1798749
מה אתם אומרים על המקרן הנ"ל?
אני מחפש מקרן שהייה זול ושיוכל להקרין DVD בצורה יפה.
כל השאר לא מעניין אותי (HDTV וכו'- גם ככה עד שזה יכנס חזק יקח לפחות 5 שנים)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אם הייתי מוגבל לתקציב כזה ואם עוד לא הייתי מורגל בקונטרסט גבוה יותר, אז הייתי שוקל זאת.
הנקודה שזה קונטרסט נמוך למקובל בשנים האחרונות לא כל כך רלוונטית כי המחיר של אותם מקרנים שאתה מתיחס אליהם יותר גבוה משמעותית.
נראה כי פה החליטו לפנות לפלח שוק שהמקרנים הרגילים שאנו מדברים עליהם לא מתאים לו מבחינה תקציבית.
אני לא מכיר את המקרן הנ"ל ואני לא מחווה דיעה אם זו קנייה טובה. מה שבטוח כרגיל, לא לקנות מבלי לראות אותו בפעולה.
הנקודה שזה קונטרסט נמוך למקובל בשנים האחרונות לא כל כך רלוונטית כי המחיר של אותם מקרנים שאתה מתיחס אליהם יותר גבוה משמעותית.
נראה כי פה החליטו לפנות לפלח שוק שהמקרנים הרגילים שאנו מדברים עליהם לא מתאים לו מבחינה תקציבית.
אני לא מכיר את המקרן הנ"ל ואני לא מחווה דיעה אם זו קנייה טובה. מה שבטוח כרגיל, לא לקנות מבלי לראות אותו בפעולה.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מצטער, זה מתחת לסטנדרטים בכל תקופה.
גם לפני שנתיים זה היה נמוך מאוד (וזה עוד על הנייר....).
התמונה תהיה חלבית ודו מימדית. לא ניתן להינות ממקרן כזה מלבד בפרזנטציות.
בסצינות כהות המסך פשוט יהיה אפור וזהו.
אני מכיר את הנקודה שלך שהיום אנחנו רגילים למשהו ולפני כמה שנים כולם התלהבו בפחות אז הוא יכול לחיות כאילו בעבר, אבל זה כמו שתגיד שאם אין לך כסף לקנות רכב, פשוט תקנה סוס כי פעם כולם רכבו על סוסים ולא היתה בעיה עם זה.....
זה לזרוק 4700 ש"ח לפח (שלא לדבר על זה שביד שניה זה שווה 0).
עדיף לרכוש מקרן משומש לדעתי, לחיות איתו עד שהנורה תיגמור את חייה ובמקרה הגרוע ביותר לרכוש נורה חדשה.
בסצינות כהות המסך פשוט יהיה אפור וזהו.
אני מכיר את הנקודה שלך שהיום אנחנו רגילים למשהו ולפני כמה שנים כולם התלהבו בפחות אז הוא יכול לחיות כאילו בעבר, אבל זה כמו שתגיד שאם אין לך כסף לקנות רכב, פשוט תקנה סוס כי פעם כולם רכבו על סוסים ולא היתה בעיה עם זה.....
זה לזרוק 4700 ש"ח לפח (שלא לדבר על זה שביד שניה זה שווה 0).
עדיף לרכוש מקרן משומש לדעתי, לחיות איתו עד שהנורה תיגמור את חייה ובמקרה הגרוע ביותר לרכוש נורה חדשה.
זה קטע שאתה נותן אנלוגיה למכוניות כי כמעט עשיתי את זה בעצמי רק לא ידעתי לאיזה תכונה להתיחס. בכל אופן, להשוות את זה לסוס מול מכונית זו הגזמה פרועה. אולי מכונית בלי הגה כוח, אולי בלי מזגן ?
ההצעה לקנות משומש היא קצת בעייתי כי כיום עוד אין ממש שוק נרחב למקרנים משומשים כך שזה עיניין של מזל למצוא משהו מתאים. בנוסף, יש לא מעט אנשים שלא מוכנים לקחת את הסיכון של לקנות מוצר במצב לא ידוע מאדם לא מוכר.
מרטין, אם אתה מוכר לו את שלך, אז הבעיה האחרונה לא קיימת
ההצעה לקנות משומש היא קצת בעייתי כי כיום עוד אין ממש שוק נרחב למקרנים משומשים כך שזה עיניין של מזל למצוא משהו מתאים. בנוסף, יש לא מעט אנשים שלא מוכנים לקחת את הסיכון של לקנות מוצר במצב לא ידוע מאדם לא מוכר.
מרטין, אם אתה מוכר לו את שלך, אז הבעיה האחרונה לא קיימת
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עוד משהו: במקום שעבדתי בעבר היו מארגנים לפעמים ערבים שבו היו צופים בDVD עם מקרן הפרזנטציות של החברה.מצטער, זה מתחת לסטנדרטים בכל תקופה.
בסצינות כהות המסך פשוט יהיה אפור וזהו....
זה כמובן לא באיכות של ק"ב, אבל סה"כ אנשים נהנו מהסרט והיה נחמד.
משה
אתם עושים השוואות עם סוסים ומכוניות אבל גם אפשר להשוות את העניין לתחום קרוב יותר כמו מסכי פלזמה למשל כשהיום נמכרים מסכי מדבקה חדשים לחלוטין ב 8000 שח , כשהאיכותיים עולים קצת פחות מכפול, אמנם מסכי המדבקה חדשים אבל התמונה בהם גרועה בכל קנה מידה גם של היום וגם בקנה מידה של אז, אז המסך חדש , אבל הוא לא שווה גם 5000 שח, זה שיש אנשים שיהנו ממנו זה יתכן אבל ברגע שיעמוד ליד המסך אחד יותר איכותי הם לא יוכלו להסתכל על הקודם יותר, ולכן המשפט " בורות היא ברכה " הוא נכון עד שאתה מתחיל לקבל פרופורציות מצפייה במוצרים יותר איכותיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: