חומרה ל-DTT
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני יודע שיש רשימת חומרה שתומכת אבל מצאתי שם רק כרטיס טלוויזיה אחד וגם הוא לא עובד ב-100%.
שאלתי היא האם יש/יהיו כרטיסי טלוויזיה (מה שאני מחפש זה חיבור PCI) עם טיונר דיגיטלי שיעבוד בתקן הישראלי?
אני לא רוצה לקנות כרטיס אנלוגי ומעדיף לחכות לדיגיטלי אבל לא הרבה זמן , כי התכנון שלי הוא לקנות כרטיס למחשב במקום ממיר לסלון וכך לחסוך.
האפשרות השניה היא לקנות כרטיס אנלוגי , כמו ה-WinTv PVR-150 , וממיר חיצוני ולחבר ביניהם לצורך הקלטה.
שאלתי היא האם יש/יהיו כרטיסי טלוויזיה (מה שאני מחפש זה חיבור PCI) עם טיונר דיגיטלי שיעבוד בתקן הישראלי?
אני לא רוצה לקנות כרטיס אנלוגי ומעדיף לחכות לדיגיטלי אבל לא הרבה זמן , כי התכנון שלי הוא לקנות כרטיס למחשב במקום ממיר לסלון וכך לחסוך.
האפשרות השניה היא לקנות כרטיס אנלוגי , כמו ה-WinTv PVR-150 , וממיר חיצוני ולחבר ביניהם לצורך הקלטה.
ב KSP יש את הכרטיס הזה
http://www.avermedia.com/avertv/product ... aspx?Id=16
בכל מקרה דיברתי איתם לפני כמה ימים ואמורים להגיע כרטיסים נוספים בקרוב.
אין לי פירוט - לדעתי שווה לחכות לאוגוסט ולראות מה יביאו לארץ - כי יחד עם גל הממירים - אני משער שיגיעו מגוון כרטיסים מתאימים.
http://www.avermedia.com/avertv/product ... aspx?Id=16
בכל מקרה דיברתי איתם לפני כמה ימים ואמורים להגיע כרטיסים נוספים בקרוב.
אין לי פירוט - לדעתי שווה לחכות לאוגוסט ולראות מה יביאו לארץ - כי יחד עם גל הממירים - אני משער שיגיעו מגוון כרטיסים מתאימים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
הצפי הוא שבתחום הזה, דווקא USB יתפוס.
יגיעו לארץ כמה וכמה מודלים בעלויות של 200-300 ש"ח בערך.
עיקר הבעיה תהיה למצוא כזה שתואם ל-VMC. אם אתה לא זקוק לזה, אז יהיה לך קל מאוד למצוא כאלה החל מחודש הבא.
עיקר הבעיה תהיה למצוא כזה שתואם ל-VMC. אם אתה לא זקוק לזה, אז יהיה לך קל מאוד למצוא כאלה החל מחודש הבא.
עדיף לך כבר לקנות ממיר דונגל בDX או אייבי ולהשתמש במחשב שמחובר לטלויזיה ולראות דרכו.
זאת האופציה הכי זולה כרגע לממיר.
סתם שאלה אם אני יחבר לטלויזיה שיש בה חיבור USB האם הטלויזיה תיקרא את הדונגל ואני יוכל לראות איתה את השידורים??
סתם שאלה אם אני יחבר לטלויזיה שיש בה חיבור USB האם הטלויזיה תיקרא את הדונגל ואני יוכל לראות איתה את השידורים??
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לא, כי הטלוויזיה לא תוכננה לכך.nimrodg כתב:עדיף לך כבר לקנות ממיר דונגל בDX או אייבי ולהשתמש במחשב שמחובר לטלויזיה ולראות דרכו.
סתם שאלה אם אני יחבר לטלויזיה שיש בה חיבור USB האם הטלויזיה תיקרא את הדונגל ואני יוכל לראות איתה את השידורים??...
צריך דרייבר מתאים לדונגל הספציפי וצריך שתהיה בטלוויזיה חומרה מתאימה שיכולה לפענח MPEG4 שניתן לדחוף לו ביט-סטרים בתוכנה אותו מקבלים מהדונגל.
יש חדש לגבי תאימות ל-VMC?oferlaor כתב:הצפי הוא שבתחום הזה, דווקא USB יתפוס.
עיקר הבעיה תהיה למצוא כזה שתואם ל-VMC. אם אתה לא זקוק לזה, אז יהיה לך קל מאוד למצוא כאלה החל מחודש הבא....