צורב תומך LIGHTSCRIBE - ממולץ ונפוץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה די נפוץ וצריך ממש לגשת ולראות אם הקופסא כוללת את הלוגו של זה או לא...
לא בדקתי לאחרונה, אבל יש המון צורבים עם היכולת הזו (לא שהשתמשתי בה יותר מדי, יש לי כאן כמה קופסאות של דיסקים שחשבתי שאשתמש בהם, אבל אני היום סומך יותר על דיסקים קשיחים ו-FLASH מאשר על מדיה אופטית).
לא בדקתי לאחרונה, אבל יש המון צורבים עם היכולת הזו (לא שהשתמשתי בה יותר מדי, יש לי כאן כמה קופסאות של דיסקים שחשבתי שאשתמש בהם, אבל אני היום סומך יותר על דיסקים קשיחים ו-FLASH מאשר על מדיה אופטית).
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איציק, ההדפסות ב lightscribe מתחילות לדהות אחרי שבוע והיום כשאני מסתכל על הדפסות מלפני שנתיים אני צריך לכוון פרוז'קטור לדיסק כדי להבין מה מודפס עליו.
חבל על הכסף וחבל על ההתעסקות.
מיותר לחלוטין ואפילו מפריע כשהתמונה דהתה מספיק.
חבל על הכסף וחבל על ההתעסקות.
מיותר לחלוטין ואפילו מפריע כשהתמונה דהתה מספיק.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
BlueStreak
בעקבות הודעתך בדקתי תקליטורים שהדפסתי עליהם לפני למעל משנה ונמצאים אצלי במשרד.
ההדפסות נראות בדיוק כפי שנראו ביום בו הכנתי אותם.
אז אולי זה תלוי בצורב ו או במדיה.
בעקבות הודעתך בדקתי תקליטורים שהדפסתי עליהם לפני למעל משנה ונמצאים אצלי במשרד.
ההדפסות נראות בדיוק כפי שנראו ביום בו הכנתי אותם.
אז אולי זה תלוי בצורב ו או במדיה.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

חוץ ממה שקורה עם המדיות שלי אני זוכר שקראתי בכמה מקומות שלייטסקרייב דוהה עם הזמן.
הצורב שלי הוא של LG והמדיות אם אני לא טועה של HP.
אבל זה משהו שלא התעסקתי איתו לפחות שנתיים אז יכול להיות שחל שיפור בצורבים או במדיות מאז.
בכל מקרה, הייתי מבקש לראות בחנות דוגמה של מדיה שנצרבה לפני זמן מה לפני שהייתי קונה.
גם הדפסה טריה בלייטסקרייב היא דהויה יחסית לתויות של דיסקים מקוריים או אפילו תויות ממדפסת ביתית.
אבל שוב, יכול להיות שזה לא קורה במוצרים חדשים.
הצורב שלי הוא של LG והמדיות אם אני לא טועה של HP.
אבל זה משהו שלא התעסקתי איתו לפחות שנתיים אז יכול להיות שחל שיפור בצורבים או במדיות מאז.
בכל מקרה, הייתי מבקש לראות בחנות דוגמה של מדיה שנצרבה לפני זמן מה לפני שהייתי קונה.
גם הדפסה טריה בלייטסקרייב היא דהויה יחסית לתויות של דיסקים מקוריים או אפילו תויות ממדפסת ביתית.
אבל שוב, יכול להיות שזה לא קורה במוצרים חדשים.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

מסתבר שעניין הדהייה הוא לא המצאה שלי
:
http://en.wikipedia.org/wiki/LightScribe
תקרא שני משפטים ראשונים בפסקה "Mode of operation" ואח"כ את הפסקה "Drawbacks".
http://en.wikipedia.org/wiki/LightScribe
תקרא שני משפטים ראשונים בפסקה "Mode of operation" ואח"כ את הפסקה "Drawbacks".
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

ואולי באמת המדיות שהשתמשת בהן עמידות יותר משלי, שקניתי אותן כשעניין הלייטסקרייב היה יחסית חדש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לי בבית שני צורבים פנימיים תומכי Lightscribe הראשון תוצרת LG והשני של Samsung. שניהם בני למעלה משנתיים כך שהדגמים הספציפיים כבר לא רלוונטים. מה שאני יכול להוסיף זה:
1. הדפסה של Lightscribe אורכת המון זמן. צריך לקחת בחשבון המתנה של לפחות 20 דקות אם בוחרים באופציה של הדפסה איכותית
2. גם ברמה האיכותית ביותר ההדפסה היא מקסימום ברמה של עיתון דהוי. התמונות לא דהו מיום ההדפסה - לפחות מה שבדקתי - אבל הם לא היו מעולם ממש כהות ובעלות ניגודיות מרשימה.
3. הצורבים מאוד אמינים. אומנם לא השתמשתי בהם הרבה אבל היו לי צורבים רגילים אחרים שהתפגרו הרבה לפני שנתיים של עבודה מאוד קלה
אני עשיתי את החשבון שלי והגעתי למסקנה ש Lightscribe זה טריק נחמד אבל זה כל מה שזה. כמובן שזו חוות דעתו של מישהו שהיום כמעט ולא משתמש ב DVD בכלל ובצריבת DVD בפרט ולכן כמו בכל דבר אחר: YMMV
1. הדפסה של Lightscribe אורכת המון זמן. צריך לקחת בחשבון המתנה של לפחות 20 דקות אם בוחרים באופציה של הדפסה איכותית
2. גם ברמה האיכותית ביותר ההדפסה היא מקסימום ברמה של עיתון דהוי. התמונות לא דהו מיום ההדפסה - לפחות מה שבדקתי - אבל הם לא היו מעולם ממש כהות ובעלות ניגודיות מרשימה.
3. הצורבים מאוד אמינים. אומנם לא השתמשתי בהם הרבה אבל היו לי צורבים רגילים אחרים שהתפגרו הרבה לפני שנתיים של עבודה מאוד קלה
אני עשיתי את החשבון שלי והגעתי למסקנה ש Lightscribe זה טריק נחמד אבל זה כל מה שזה. כמובן שזו חוות דעתו של מישהו שהיום כמעט ולא משתמש ב DVD בכלל ובצריבת DVD בפרט ולכן כמו בכל דבר אחר: YMMV
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

לא מסכים.Catskinner כתב: אני עשיתי את החשבון שלי והגעתי למסקנה ש Lightscribe זה טריק נחמד אבל זה כל מה שזה....
אפשר ליצור תחתיות יפהפיות לכוסות קפה.