הגדרת AC3 FILTER - לא מוציא DTS, רק AC3
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום לכולם.
הגדרתי את ה AC3 FILTER לפי המדריך באתר, הוא עובד בסדר גמור, הבעיה היא שכל אות רב ערוצי הופך ל AC3 ביציאה שלו דרך ה SPDIF, עם AC3 אין בעיה, הבעיה היא עם DTS, הפילטר משום מה ממיר אותו ל AC3 וכך גם המגבר קולט אותו, יש הרי על המגבר חיווי של האות שהוא מקבל, ותמיד הוא מראה DOLBY DIGITAL. הבעיה היא בעיקר בקבצי MKV עם תוכן HD שלפעמים האודיו מקודד כ DTS ולפעמים כ AC3.
איזה הגדרה אני מפספס?
הגדרתי את ה AC3 FILTER לפי המדריך באתר, הוא עובד בסדר גמור, הבעיה היא שכל אות רב ערוצי הופך ל AC3 ביציאה שלו דרך ה SPDIF, עם AC3 אין בעיה, הבעיה היא עם DTS, הפילטר משום מה ממיר אותו ל AC3 וכך גם המגבר קולט אותו, יש הרי על המגבר חיווי של האות שהוא מקבל, ותמיד הוא מראה DOLBY DIGITAL. הבעיה היא בעיקר בקבצי MKV עם תוכן HD שלפעמים האודיו מקודד כ DTS ולפעמים כ AC3.
איזה הגדרה אני מפספס?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תוודא שלא מסונן לבצע קידוד ל-AC3CRAZYDIAMOND כתב:שלום לכולם.
איזה הגדרה אני מפספס?...
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

עשיתי את זה אבל זה לא עזר, במצב הזה אני מקבל אותו סטריאו בלבד, ולא DTS.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

כן אבל זה לא עזר, המגבר עובר למצב פרו לוג'יק
לא יודע אם זה יעזור, אבל בהגדרות היציאה האופטית וידאת שהצ'ק בוקס הזה מסומן?
http://img9.imageshack.us/img9/9256/dtsr.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/9256/dtsr.jpg
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

יש לי כרטיס שונה - XFI למרות שזה לא משנה, אני עובד על XP וההגדרות הן שונות ואין את ההגדרות שהראית בתמונה.