הצטרפות ל HOT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
zvibin1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

היות ו HOT נותנת HD כסטנרט לכל מצטרף חדש.
היות ו HOT משלמת את הקנסות שמוטלים על נוטשי YES
והיות ו YES מתנהגת ללקוחות ותיקים כאילו הם מונחים בכיסה,ולכן לא מתנהגים יפה אליהם.
רציתי לדעת אם אינני עושה שגיאה בזאת שאני עובר ל HOT.
תודה למשיבים

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

חברה עם שירות נורא .
כשהשירות נורא התכנים כבר לא משנים , וגם לא ממיר HD . (הד...)

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

קוראים לזה "טעות" ולא שגיאה.
ועל טעות משלמים.
כי הטעם הטוב של מחיר על הניר זול
מתחלף במהרה בטעם מר עוד יותר.
יש כלל הדשא של השכן נראה ירוק יותר
אך לא כך כשמתקרבים קרוב.
אם שרות טוב ואיכות קבלת ,למה לחפש מציאות
והרפתקאות.
ידוע שבארץ מחזרים על לקוח חדש ושוכחים את
הוותיק.נהל משא ומתן ונסה לסחוט הטבות והנחות
אך אל תשכח שדברים איכותיים עולים לא מעט כסף.
אני נטשתי את בזק לטובת כמה שקלים פחות
וחזרתי עם זנב מקופל למקור .שרות לדעתי זה
אחד הפרמטרים החשובים ביותר ,ומי שיתן את
השרות הטוב ביותר לאורך זמן יזכה לאמוני
ולא לזמן קצר בלבד.

Jeff
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

כלקוח ותיק של יס אני מבין אותך .
אתה נמצא בהתחיבות ? אם לא , אז אתה אדון לעצמך ובגדול יכול לדרוש תנאים דומים ללקוח חדש . סביר להניח שלא תקבל תנאים זהים אבל חושב שיש על מה לדבר איתם .
הם לא יציעו דבר מיוזמתם . ככל שתעמוד על שלך יותר , תצליח יותר מולם !

OFIRNAHUM
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

לפי דעתי ולפי מה שאני רואה בשטח שרות הלקוחות של הוט השתנה פלאים
זמן המענה הטלפוני הוא עד 3 דקות חברים תצאו מהסטיגמות של פעם
הוט עברה מהפך ענק בשרות הלקוחות 500 נציגי שרות גויסו לחברה והמנכל החדש
לקח את שרות הלקוחות כדבר החשוב ביותר במטרותיו

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

מה שהוט נותנים זה את כל החבילות (לא כולל ערוצים וחבילות פרימיום)
ממיר HD
ערוץ הסרטים HD ונשיונל גיאגרפיק HD.

לא ניתן לעשות שום משחק עם החבילות או לבחור ערוצי HD אחרים לכן בינתיים לא נרשמתי לשירות.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

OFIRNAHUM כתב:לפי דעתי ולפי מה שאני רואה בשטח שרות הלקוחות של הוט השתנה פלאים
זמן המענה הטלפוני הוא עד 3 דקות חברים תצאו מהסטיגמות של פעם
הוט עברה מהפך ענק בשרות הלקוחות 500 נציגי שרות גויסו לחברה והמנכל החדש
לקח את שרות הלקוחות כדבר החשוב ביותר במטרותיו
...
זה נשמע כמו הצהרה לעיתונות, אבל 2 זוגות של חברים רודפים אחרי המוקדנים של הוט כבר די הרבה זמן
כדי לקבל מחיר "נורמלי" לחבילה די עלובה שכוללת היום כמעט כלום ב- 400 ש"ח. כל פעם המתנה על הקו יכולה להגיע לחצי שעה, אז לא ברור לי בדיוק איזה שיפור חל בשירות.
בכלל כל מי שאני מכיר ומחובר להוט מחובר כי זו ההצעה הכי זולה בעיר וכי לא חשוב לו יותר מידי התוכן בטלוויזיה וזאת מלבד מספר בודד של אנשים שפשוט לא יכולים בלי ביפ ו- AXN או כאלה שמחוברים חיבור אנאלוגי.
ולמרות הכל אף אחד מהם לא מתמוגג מהשירות הטלפוני כשצריך אותם, והרבה מהם מאוכזבים מהאינטרנט אבל מתפשרים כי בזק זה יקר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #8 

וב-YES זה יותר טוב?
הגזמת עם 400 שקלים.
שני ממירים VOD, חבילת בסיס + 5 חבילות נוספות ב-HOT עולים 189 שקלים..

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

יס אפילו יותר יקרים.

אבל אני לא מדבר על האנשים שמסתובבים פה באתר ומעודכנים ובודקים כל שקל שנכנס או יוצא לאחת מ- 2 החברות, אני מדבר על ה- 80% האחרים שמשלמים המון, אף אחד לא יבוא לקראתם במחיר כי הם לא מודעים לכל המבצעים ו"הקומבינות" שיש ללקוחות ותיקים, החבילה שלהם עולה כל תום מבצע יותר ויותר, והשירות של הוט עם המתנה של חצי שעה על הקו מתיש אותם מספיק כדי להפסיק להתווכח, מצד שני אם הם כבר מותשים מזה ליס אפילו אין להם כוח לעבור הם רק חושבים על להתנתק מהוט ונעשה להם שחור. זה ההבדל השירותי שאני מדבר עליו ולמרות שיס יקרים יותר ויש להם את הבעיות שלהם, השירות לקוחות שלהם עולה על הוט כמה מונים בכל התחומים ולדעתי אין על זה עוררין.

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

riji כתב:
OFIRNAHUM כתב: זה נשמע כמו הצהרה לעיתונות, אבל 2 זוגות של חברים רודפים אחרי המוקדנים של הוט כבר די הרבה זמן
כדי לקבל מחיר "נורמלי" לחבילה די עלובה שכוללת היום כמעט כלום ב- 400 ש"ח. כל פעם המתנה על הקו יכולה להגיע לחצי שעה, אז לא ברור לי בדיוק איזה שיפור חל בשירות.
בכלל כל מי שאני מכיר ומחובר להוט מחובר כי זו ההצעה הכי זולה בעיר וכי לא חשוב לו יותר מידי התוכן בטלוויזיה וזאת מלבד מספר בודד של אנשים שפשוט לא יכולים בלי ביפ ו- AXN או כאלה שמחוברים חיבור אנאלוגי.
ולמרות הכל אף אחד מהם לא מתמוגג מהשירות הטלפוני כשצריך אותם, והרבה מהם מאוכזבים מהאינטרנט אבל מתפשרים כי בזק זה יקר.
...
אני לא מסכים שבזק יותר טוב מהוט. עברתי מבזק להוט כבר לפני כמה שנים, ואני חושב שהטלפון והאינטרנט של הוט הרבה יותר טובים ומשתלמים כלכלית. בטלוויזיה אני ביס וקשה לי להשוות.
האמת, פעם להתקשר לשירות לקוחות של הוט היה ממש סיוט. לא יודע איך זה עכשיו.
...

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

evgenyv כתב:
riji כתב:
OFIRNAHUM כתב: זה נשמע כמו הצהרה לעיתונות, אבל 2 זוגות של חברים רודפים אחרי המוקדנים של הוט כבר די הרבה זמן
...
אני לא מסכים שבזק יותר טוב מהוט. עברתי מבזק להוט כבר לפני כמה שנים, ואני חושב שהטלפון והאינטרנט של הוט הרבה יותר טובים ומשתלמים כלכלית. בטלוויזיה אני ביס וקשה לי להשוות.
האמת, פעם להתקשר לשירות לקוחות של הוט היה ממש סיוט. לא יודע איך זה עכשיו.
...
הרבה יותר טובים?? לא ברור לי איך, הרבה יותר זולים, אני מסכים.
הוט תלויים בתשתית שבאזור שלך, אם אתה בבית פרטי הרווחת, אם אתה בבניין של 100 דירות, אתה בצרות,
בזק גם כן תלויים בתשתית, אבל הרבה פחות מכיוון שפריסת הקווים למרכזים עוברת פחות נקודות של ריבוב אם בכלל.
לגבי הטלפון של בזק, הוא הכי יקר, אבל אני לא מסוגל להבין איך אפשר להגיד עליו שהוא גם לא הכי טוב?
הוט לא יכולה להתחרות בו גם מבחינת איכות התשתיות וגם בגלל שמדובר בקו טלפון אינטרנטי מיושן המבוסס
על מודם גישה עם מגוון שירותים יחסית דל בגלל הטכנולוגיה. אם יש משהו שאני לא סובל זה לשמוע את עצמי בהד
כל פעם שאני מדבר עם חברים שיש להם קו של הוט. מצד שני, אין ויכוח שבזק יקרים מאוד והשירות שלהם לא משהו ולא רחוק מזה של הוט.
...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #12 

הדבר היחיד שגורם לי לחשוב לעבור להוט - זה העובדה שערוץ הספורט HD שם הוא בחינם ולא צריך למכור כלייה בשביל לראות שידורים חוזרים בHD ;)
באמת - הדבר היחידי שתכל'ס חסר לי - זה ספורט HD ולא שום דבר אחר הניתן להחלפה. אולי אם היו משדרים הכל בDD הייתי שוקל...

roy1234
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 332
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #13 

לפי דעתי אל תעבור .

אבל דבר אם הוט.
תבקש מהם הצעת מחיר לדברים שאתה רוצה.

אם זה זול יותר ממה שיס מציעים לך, דבר שם {ביס} אם מישהו {מוקדן אני יודע מי } תראה את זה ותדרוש!! מהם שיגיעו לדבר שהוט הציעו לך מבחינה כספית

אני לא יודע פשוט מי עונה כי אני בשירות יס קלאס

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #14 

riji כתב:
evgenyv כתב:
riji כתב:[
הרבה יותר טובים?? לא ברור לי איך, הרבה יותר זולים, אני מסכים.
הוט תלויים בתשתית שבאזור שלך, אם אתה בבית פרטי הרווחת, אם אתה בבניין של 100 דירות, אתה בצרות,
בזק גם כן תלויים בתשתית, אבל הרבה פחות מכיוון שפריסת הקווים למרכזים עוברת פחות נקודות של ריבוב אם בכלל.
לגבי הטלפון של בזק, הוא הכי יקר, אבל אני לא מסוגל להבין איך אפשר להגיד עליו שהוא גם לא הכי טוב?
הוט לא יכולה להתחרות בו גם מבחינת איכות התשתיות וגם בגלל שמדובר בקו טלפון אינטרנטי מיושן המבוסס
על מודם גישה עם מגוון שירותים יחסית דל בגלל הטכנולוגיה. אם יש משהו שאני לא סובל זה לשמוע את עצמי בהד
כל פעם שאני מדבר עם חברים שיש להם קו של הוט. מצד שני, אין ויכוח שבזק יקרים מאוד והשירות שלהם לא משהו ולא רחוק מזה של הוט.
...

אני לאינטרנט הוט בגלל שבבזק לא יכולתי לקבל UPLOAD שאני רציתי. ואני אישי מרוצה מאינטרנט .
גם בטלפון לא הרגשתי ירידה באיכות . זול ו טוב ואין תקלות. יש לי חרבה חברים שגם מרוצים מאינטרנט וטלפון של הוט
...
...

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #15 

כשהטלפון של הוט יצא אנחנו החלפנו את הבזק בהוט, היו נפילות חשמל ואחרי שהבנו שטלפון של הוט עובד על חשמל אז חזרנו לבזק. האינטרנט די זול 1.5 ב20 שקל. הבעיה היא שכל הזמן מוסיפים לנו שטויות לחשבון. וצריך כל 3 חודשים להתקשר לברר מה רמת החשבון [למרות שזה בכלל לא נעשה-אלא אם אני מתערב מה שלא קורה כמעט].

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”