בעייה עם תרגומים
עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך , ניסיתי לנגן קובץ MKV במדיה פלייר לקובץ הזה יש תרגום בפנים
אני מקבל הודעת שגיאה שאין decoder לפענח את הטרק הזה srt/UTF-8
אם אני אומר ל Halli להעלות VSFilter אוטומאטית אז הפעלה של סרט MKX רגיל (בלי תרגום בתוך הקובץ ) לא עובד לי .
ניסיתי FFDSHOW אבל אותו סיפור שם עם תרגום בתוך הסרט
למישהו יש רעיון ?
תודה
שלומי
אני מקבל הודעת שגיאה שאין decoder לפענח את הטרק הזה srt/UTF-8
אם אני אומר ל Halli להעלות VSFilter אוטומאטית אז הפעלה של סרט MKX רגיל (בלי תרגום בתוך הקובץ ) לא עובד לי .
ניסיתי FFDSHOW אבל אותו סיפור שם עם תרגום בתוך הסרט
למישהו יש רעיון ?
תודה
שלומי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אריזת MKV שומרת את כל התרגומים בפורמט UTF-8 כך שבזה לכשעצמו אין שום שגיאה.
מההודעה שלך קשה להבין מה ניסית לעשות ומה התקנת. האם ffdshow הוא פורס הכתוביות היחיד שלך או שניסית להתקין גם את VsFilter?
לדעתי כדאי שתריץ את הקבצים שלך דרך graphedit כדי שנוכל לראות מה עושה מה כי ל Haali+ffdshow אין שום בעיה לפענח ולפרוס את הכתוביות, בין אם הן חיצוניות ובין אם הם פנימיות כך שמאוד מעניין לראות מה באמת קורה אצלך במחשב.
מההודעה שלך קשה להבין מה ניסית לעשות ומה התקנת. האם ffdshow הוא פורס הכתוביות היחיד שלך או שניסית להתקין גם את VsFilter?
לדעתי כדאי שתריץ את הקבצים שלך דרך graphedit כדי שנוכל לראות מה עושה מה כי ל Haali+ffdshow אין שום בעיה לפענח ולפרוס את הכתוביות, בין אם הן חיצוניות ובין אם הם פנימיות כך שמאוד מעניין לראות מה באמת קורה אצלך במחשב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני אעשה זאת - אבל רק בינתיים התכוונתי שיש לי בעיה במדיה פורטל ולא מדיה פלייר.
משום מה במדיה פורטל הוא ממשיך לחפש את directvobsub למרות שאני רוצה להשתמש ב FFDSHOW
אני אעדכן
משום מה במדיה פורטל הוא ממשיך לחפש את directvobsub למרות שאני רוצה להשתמש ב FFDSHOW
אני אעדכן
טוב הסרתי הכל - והתקנתי FFDSHOW במקום VOBSUB ו AC3FILTER
אבל עדיין אני רוצה את הפענוח של CoreAVC ברגע שאני מוריד את הפענוח של H264 בFFDSHOW הפילטר לא מופיע בשורת משימות ואין תרגום (הוא לא עולה )
אני יודע שיש אפשרות כזאת משום שזה כבר עבד לי פעם
יש למישהו רעיון ?
אבל עדיין אני רוצה את הפענוח של CoreAVC ברגע שאני מוריד את הפענוח של H264 בFFDSHOW הפילטר לא מופיע בשורת משימות ואין תרגום (הוא לא עולה )
אני יודע שיש אפשרות כזאת משום שזה כבר עבד לי פעם
יש למישהו רעיון ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אני לא טועה, אתה לא יכול להציג כתוביות בעזרת FFDSHOW אם היא לא מפענחת את הוידאו. לפחות אני לא הצלחתי
טוב - זה עובד הטריק פה http://khromov.wordpress.com/2009/03/12 ... h-ffdshow/
צריך לוודא רק שcheckox של WMP 11 דלוק.
במדיה פורטל בהתחלה זה לא עבד אבל אם מורידים ומחזירים את הcheckbox של automatic decoder settings ב video
זה עובד.
תודה שלומי
צריך לוודא רק שcheckox של WMP 11 דלוק.
במדיה פורטל בהתחלה זה לא עבד אבל אם מורידים ומחזירים את הcheckbox של automatic decoder settings ב video
זה עובד.
תודה שלומי