חדש בתחום

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

אני חדש בתחום האוזניות ואני לא מבין בהן כלום , קראתי את מאמר פה באתר על סוגי אוזניות ולמה צריך מגבר , הבנתי קצת יותר .

אני מעוניין להשקיע כ 2000 ש"ח באוזניות ובמגבר אוזניות אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל . אין לי סאונד מוגדר שאני רוצה או חברה מסויימת אני רק יכול להגיד שאני מעדיף סאונד אודיופילי נאמן למקור בלי יותר מדיי בום בום לא הגיוני :)

הם יחוברו למחשב ולכרטיס קול Audiophile 2496 של M AUDIO :) מקשיב בעיקר ל FLAC .

כל עזרה בכיף .

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

אני מאמין שאתה מדבר על אזניות אודיופילות גדולות פתוחות או סגורות עם ממברנה גדולה מ-50 מ"מ :roll:
כדי לא ליפול, תתחיל במשהו שהוא כמעט קונצזוס אצל כולם - בייר 880 , רצוי משומשים, שאפשר להשיג בפחות מ-1K.

מגבר אתה יכול לנסות אצל חברי האתר לפני שאתה קונה (הם ישמחו לארח עוד נרקומן :)), כי לדעתי יש שיפור, אבל לא קריטי שמצריך הוצאה כספית גדולה
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593

שליחה

היתי ממליץ לך לשמוע את שלושת האוזניות הבאות גראדו 225 ביירדינאמיק 880 וסנייזר 580 וכך תוכל בערך לדעת את הכיוון שאליו אתה מכוון. בניגוד לקודמי למרות שאני מאוד אוהב את ה880 לא היתי ממליץ עליהם לכולם. ולדעתי מגבר מוסיף המון ל880 אבל זו כבר דעה שלי.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

מה זה בייר

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326

שליחה