מטלבט בין כמה ניידים עד 3K
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שלום חברס, אני מתכוון לקנות נייד בחודשיים הקרובים,
השימשו העיקרי הוא צפיה ב וידאו HD ,אנימה בעקרון ,בקודק MKV ,ממה שהבנתי הוא מסתמך יותר על המעבד .
מה דגמים שבדקתי ,אני מחפש בעקרון עד 3K ,עדיף פחות. הנה 2 דגמים שבעקרון ננעלתי עליהם :
Fujitsu Siemens Esprimo V6535-4
CPU : Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800MHz FSB
Memory : 4GB 667MHz (2 x 2048 MB)
HD : 320GB Sata
Display : 15.4” WXGA (1280 X 800)
GPU : Intel Graphics Media Accelerator 4500M
Optical Device : DVD Super Multi Dual Layer
Wireless : Wi-Fi 802.11 B/G
Bluetooth : Yes
Webcam : Yes (1.3 Mega Pixel)
Card Reader : 4-in-1 Memory Card Reader
Ports : Express card 34/54, FireWire, 4 x USB 2.0, LAN RJ-45, Stereo speakers
OS : Genuine Windows Vista™ Home Basic (HEB, ARB, FRENCH, ENG)
Weight : 2.7 kg
Battery : 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
אחריות לשנתיים במעבדות Fujitsu ישראל, שירות שליחים איסוף מבית הלקוח
לינק : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8327
או שללכת על הדגם הבה :
MSI PR601
מעבד : Intel® Dual Core Processor T4200 2.0GHz
מסך : "15.4 כולל מצלמה מובנית
מאיץ גרפי : Intel® GMA X4500
זכרון : 4096MB DDR II 800MHz
דיסק קשיח : 250GB SATA 5400 RPM (אני יכול לקבל אותו גם עם 500GB במחיר 3090ש"ח)
כונן אופטי : צורב Dual Layer Super Multi DVD
תקשורת :
כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G
כרטיס רשת LAN 10/100/1000
מודם פקס 56Kb
Bluetooth 2.0
יציאות :
USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio
קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch
לא כולל מערכת הפעלה
ניתן לרכוש עם כל מערכת הפעלה Vista או XP
אחריות :
שנה אחריות
(אחריות ע"י היבואן הרשמי)
סוללה 6 תאים - שנה אחריות
משקל כ-2.8Kg
לינק : http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=315
עכשיו השאלות ,שנייהם בערך אותו מחיר עם אני הולך על ה MSI עם 500GB , מצד שני אחריות על הסימנס היא שנתיים לאומת שנה ב MSI
לא הכי ברור עם ניתן לרכוש את הסימנס בלי מערכת הפעלה כלל , ב MSI יש יתרון אחד שהוא מקלדת מלאה שכוללת " num pad" אבל אין לי בו ממש צורך
ב סימנס יש וירטואלי ,הסימנס בה עם 4GB זכרון של 667 MHZ, ה MSI עם 4GB של 800 MHZ,
בדקתי לגבי הציפסטים של שני הניידים ,ולא ברור עם הסימנס תומך ב 800 או לא , הבנתי גם ש אני חייב מערכת של 64BIT כדי שהמחשב יזהה את כל ה 4GB
אבל 32BIT תומך עד 4GB ,פשוט הבנתי ש חלק מסווים הולך על חומרה וכרטיס מסך אז הוא מציג רק 2.7-3.5 בערך ,
דרייברים אומנם יש ,אבל רק לויסטה 64, ואני יודע שיש תוכנות של 32 שלא עובדות שמה כמו שצריך , ויסטה אומנם מאפשרת native 32bit אבל יש בעיות בכל זאת,
אבל בכללי XP 32BIT יעבוד ללא בעיה עם 4GB ? כי לא הכי בה לי להתקין ויסטה שם ,וגם עם כן , אז מפסיק לנייד home premium ? כי תכלס אין לי צורך בכל הדברים ש ultimate כולל ,אז איזה נייד הייתם ממליצים לי ?
השימשו העיקרי הוא צפיה ב וידאו HD ,אנימה בעקרון ,בקודק MKV ,ממה שהבנתי הוא מסתמך יותר על המעבד .
מה דגמים שבדקתי ,אני מחפש בעקרון עד 3K ,עדיף פחות. הנה 2 דגמים שבעקרון ננעלתי עליהם :
Fujitsu Siemens Esprimo V6535-4
CPU : Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800MHz FSB
Memory : 4GB 667MHz (2 x 2048 MB)
HD : 320GB Sata
Display : 15.4” WXGA (1280 X 800)
GPU : Intel Graphics Media Accelerator 4500M
Optical Device : DVD Super Multi Dual Layer
Wireless : Wi-Fi 802.11 B/G
Bluetooth : Yes
Webcam : Yes (1.3 Mega Pixel)
Card Reader : 4-in-1 Memory Card Reader
Ports : Express card 34/54, FireWire, 4 x USB 2.0, LAN RJ-45, Stereo speakers
OS : Genuine Windows Vista™ Home Basic (HEB, ARB, FRENCH, ENG)
Weight : 2.7 kg
Battery : 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
אחריות לשנתיים במעבדות Fujitsu ישראל, שירות שליחים איסוף מבית הלקוח
לינק : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8327
או שללכת על הדגם הבה :
MSI PR601
מעבד : Intel® Dual Core Processor T4200 2.0GHz
מסך : "15.4 כולל מצלמה מובנית
מאיץ גרפי : Intel® GMA X4500
זכרון : 4096MB DDR II 800MHz
דיסק קשיח : 250GB SATA 5400 RPM (אני יכול לקבל אותו גם עם 500GB במחיר 3090ש"ח)
כונן אופטי : צורב Dual Layer Super Multi DVD
תקשורת :
כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G
כרטיס רשת LAN 10/100/1000
מודם פקס 56Kb
Bluetooth 2.0
יציאות :
USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio
קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch
לא כולל מערכת הפעלה
ניתן לרכוש עם כל מערכת הפעלה Vista או XP
אחריות :
שנה אחריות
(אחריות ע"י היבואן הרשמי)
סוללה 6 תאים - שנה אחריות
משקל כ-2.8Kg
לינק : http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=315
עכשיו השאלות ,שנייהם בערך אותו מחיר עם אני הולך על ה MSI עם 500GB , מצד שני אחריות על הסימנס היא שנתיים לאומת שנה ב MSI
לא הכי ברור עם ניתן לרכוש את הסימנס בלי מערכת הפעלה כלל , ב MSI יש יתרון אחד שהוא מקלדת מלאה שכוללת " num pad" אבל אין לי בו ממש צורך
ב סימנס יש וירטואלי ,הסימנס בה עם 4GB זכרון של 667 MHZ, ה MSI עם 4GB של 800 MHZ,
בדקתי לגבי הציפסטים של שני הניידים ,ולא ברור עם הסימנס תומך ב 800 או לא , הבנתי גם ש אני חייב מערכת של 64BIT כדי שהמחשב יזהה את כל ה 4GB
אבל 32BIT תומך עד 4GB ,פשוט הבנתי ש חלק מסווים הולך על חומרה וכרטיס מסך אז הוא מציג רק 2.7-3.5 בערך ,
דרייברים אומנם יש ,אבל רק לויסטה 64, ואני יודע שיש תוכנות של 32 שלא עובדות שמה כמו שצריך , ויסטה אומנם מאפשרת native 32bit אבל יש בעיות בכל זאת,
אבל בכללי XP 32BIT יעבוד ללא בעיה עם 4GB ? כי לא הכי בה לי להתקין ויסטה שם ,וגם עם כן , אז מפסיק לנייד home premium ? כי תכלס אין לי צורך בכל הדברים ש ultimate כולל ,אז איזה נייד הייתם ממליצים לי ?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני אומר לך על הMSI בגדול שני המחשבים דומים יחסית
מתוך ה4 גיגה חלק מסויים הולך לכרטיס מסך אז בכל מקרה אין לך 4 מלא.
להריץ ויסטה על נייד זה בזבוז משאבים מיותר, לך עם XP או על WIN 7 שיצא בקרוב
32BIT יעבוד בלי בעיה עם 4 גיגה (אני כרגע במצב הזה) פשוט הוא לא יוכל לנצל את כל ה4, מה שלא מפריע כי בכל מקרה חלק מוקדש לכרטיס מסך
מתוך ה4 גיגה חלק מסויים הולך לכרטיס מסך אז בכל מקרה אין לך 4 מלא.
להריץ ויסטה על נייד זה בזבוז משאבים מיותר, לך עם XP או על WIN 7 שיצא בקרוב
32BIT יעבוד בלי בעיה עם 4 גיגה (אני כרגע במצב הזה) פשוט הוא לא יוכל לנצל את כל ה4, מה שלא מפריע כי בכל מקרה חלק מוקדש לכרטיס מסך
-
denis29
- חבר ותיק

זהוא ש ,אני מטלבת גם עם עניין האחריות ,בטוח עדיף שניים על שנה ,
השאלה איך בכללי עם אחריות בארץ ,של MSI ןסימנס ? , ועם יש עוד איזה ניידים טובים עד גג 3K?
חשוב לי גם שהמסך יהיה anti glare ,לפי אתר של סימנס ,הדגם הנ"ל קיים גם עם מסך מבריק וגם רגיל
אך לא ידוע לי לגבי ה MSI. אני רוצה רגיל כי הוא יותר נוח לי לעניים וסתם כי מבריק מרגיש זול .
השאלה איך בכללי עם אחריות בארץ ,של MSI ןסימנס ? , ועם יש עוד איזה ניידים טובים עד גג 3K?
חשוב לי גם שהמסך יהיה anti glare ,לפי אתר של סימנס ,הדגם הנ"ל קיים גם עם מסך מבריק וגם רגיל
אך לא ידוע לי לגבי ה MSI. אני רוצה רגיל כי הוא יותר נוח לי לעניים וסתם כי מבריק מרגיש זול .
אני הייתי ממליץ על ה- MSI מכיוון שלרוב עלות התועלת של המחשבים שלהם תהיה גבוהה יותר הם פשוט נותנים לך יותר טכנולוגיה באותו הכסף.
לגבי האחריות, בשני המקרים מדובר ביבואני ביניים שחלשים יחסית בשירות שלהם ככה שאם המחשב שלך מתקלקל בשני המקרים אל תצפה לשירות מי יודע מה (גם מבחינת חלפים). ממה שאני יודע שדרוג לשנתיים אחריות של אייבורי על ה- MSI אפשרי ויעלה לך עוד כ- 200-300 ש"ח אז ככה אתה משווה את האחריות בין 2 המפרטים.
לי בבית יש MSI ומדובר במחשב חזק מאוד שנותן הרבה בשביל הכסף, החסרון הוא שיש בו מספר ליקויים קטנים
שחלקם טופלו (במסגרת האחריות) וחלקם חזרו (בתום האחריות) מצד שני במחשבים אחרים של יצרנים גדולים אחרים שהיו אצלי בערך אותה תקופה ועבדו קשה באותה מידה התקלות היו חמורות הרבה יותר.
חוץ מזה אולי יצרפו לך מדבקה רפואית על הדרך ב- MSI, והמבין יבין...
לגבי האחריות, בשני המקרים מדובר ביבואני ביניים שחלשים יחסית בשירות שלהם ככה שאם המחשב שלך מתקלקל בשני המקרים אל תצפה לשירות מי יודע מה (גם מבחינת חלפים). ממה שאני יודע שדרוג לשנתיים אחריות של אייבורי על ה- MSI אפשרי ויעלה לך עוד כ- 200-300 ש"ח אז ככה אתה משווה את האחריות בין 2 המפרטים.
לי בבית יש MSI ומדובר במחשב חזק מאוד שנותן הרבה בשביל הכסף, החסרון הוא שיש בו מספר ליקויים קטנים
שחלקם טופלו (במסגרת האחריות) וחלקם חזרו (בתום האחריות) מצד שני במחשבים אחרים של יצרנים גדולים אחרים שהיו אצלי בערך אותה תקופה ועבדו קשה באותה מידה התקלות היו חמורות הרבה יותר.
חוץ מזה אולי יצרפו לך מדבקה רפואית על הדרך ב- MSI, והמבין יבין...
-
denis29
- חבר ותיק

הבנתי ,בעקרון בחיים שלי עד היום לא יצה לי להשתמש באחריות על שום מוצר שקניתי ,כי אני אחרי מעוד על הדברים שלי
ולגבי האחריות ,עם כך ,איזה יצרנים נותנים אחריות ששווה משהוא (בארץ כממון) ?
ולגבי האחריות ,עם כך ,איזה יצרנים נותנים אחריות ששווה משהוא (בארץ כממון) ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
זה שאתה אחראי על הדברים זה נהדר! אני מניח שרבים מהאתר פה שומרים על הציוד בצמר גפן, אני לעומת זאת מדבר על תקלות הנובעות מבלאי סביר שלרוב נובעות משימוש בפלסטיקה זולה בחלק מהמחשבים החדשים. בכל אופן אין חברה שהאחריות שלה ממש שווה, פשוט יש חברות (לנובו, טושיבה, דל) שמחזיקות פה נציגות רשמית ומעבדה מתמחה. אייבורי ופוג'טסו סימנס פחות, אבל זה לא אומר שלא תקבל שירות טוב כשתצטרך ובכל מקרה אם אתה מעט אסרטיבי הם גם יתנו לך את מה שמגיע לך במידה והם לא יוכלו להתמודד עם הבעיה (קרי לרוב החלפה של המוצר).denis29 כתב:הבנתי ,בעקרון בחיים שלי עד היום לא יצה לי להשתמש באחריות על שום מוצר שקניתי ,כי אני אחרי מעוד על הדברים שלי![]()
ולגבי האחריות ,עם כך ,איזה יצרנים נותנים אחריות ששווה משהוא (בארץ כממון) ?...
בכל אופן, הכל תלוי שימוש ומה אתה עושה עם המחשב, וחוץ מזה, במחירים כאלה ועם אחריות סבירה, תנסה, במקרה הכי גרוע תתאכזב ולא תחזור למותג מסויים, תמיד יש נפילות ותמיד יש לך אפשרות לבקש שבועיים ניסיון,
אבל לדעתי אתה תהיה מרוצה מ- MSI מעט יותר במקרה הזה.