Tales of Monkey Island - ביקורת מלאה + עותק מתנה!!!
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אהלן כולם,
המשחק החמישי בסדרה הנוסטלגית המקסימה והמשעשעת "אי הקופים" כבר כאן ולאחר שסיימתי את פרקו הראשון אני מביא לכם כאן את ביקורתי ודעתי על הקמתה לחזרה של ה-FRANCHISE.
כמו כן, העונה נכונה על טריויה בת 15 שאלות יקבל מתנה - קוד להורדה (חוקית למהדרין כמובן) של המשחק באדיבות OGELive.
קישור:
www.ogelive.net
בברכת סוף שבוע נעים,
ושבת שלום,
המשחק החמישי בסדרה הנוסטלגית המקסימה והמשעשעת "אי הקופים" כבר כאן ולאחר שסיימתי את פרקו הראשון אני מביא לכם כאן את ביקורתי ודעתי על הקמתה לחזרה של ה-FRANCHISE.
כמו כן, העונה נכונה על טריויה בת 15 שאלות יקבל מתנה - קוד להורדה (חוקית למהדרין כמובן) של המשחק באדיבות OGELive.
קישור:
www.ogelive.net
בברכת סוף שבוע נעים,
ושבת שלום,
נערך לאחרונה על ידי 9xcalibur9 ב 18/07/2009 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אויי צודק, תוקן.yanivol כתב:לינק שבור?...
התחלתי לשחק קצת, ובסה"כ מדובר על אותה הנוסחה ככה שאין הרבה מקום לטעות. הדבר היחיד שמציק לי
זה הגעגוע לגרפיקה המצויירת כמו במשחק השלישי (גרפיקת ה 3d ממש לא עושה לי את זה).
זה הגעגוע לגרפיקה המצויירת כמו במשחק השלישי (גרפיקת ה 3d ממש לא עושה לי את זה).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73348
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
המשחק חביב, לא מגיע לרמה של המשחקים המקוריים אבל לא רע, רק מה - קצר באופן מזעזע. כן, אני יודע שזה "אפיזודות", אבל לדעתי היו צריכים לשחרר את זה כמשחק אחד, בפורמט הנוכחי זה פשוט מתסכל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אגב, הורדתי את הדמו של החידוש של המשחק הראשון לבוקס, והוא ממש כיפי.
הם לא שינו כלום. אמנם יש גרפיקה חדשה ודיבוב, אבל מדובר בגרפיקה מצויירת, והשאירו את הדמויות שמחליפות בין 2-3 פריימים כשהן מדברות, ולא תנועות שפתיים מלאות.
יש כאלה שיתבעסו שזה כל כך דומה למקור - לדעתי זה רק יתרון. אני בהחלט שוקל לקנות אותו, למרות שאם אקנה זה בטח יהיה למחשב ולא לבוקס.
הם לא שינו כלום. אמנם יש גרפיקה חדשה ודיבוב, אבל מדובר בגרפיקה מצויירת, והשאירו את הדמויות שמחליפות בין 2-3 פריימים כשהן מדברות, ולא תנועות שפתיים מלאות.
יש כאלה שיתבעסו שזה כל כך דומה למקור - לדעתי זה רק יתרון. אני בהחלט שוקל לקנות אותו, למרות שאם אקנה זה בטח יהיה למחשב ולא לבוקס.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73348
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

דווקא אין לי טענות לאיך שהמשחק נראה כמו שהוא עכשיו.Yaron_M כתב:HazooM כתב:...הדבר היחיד שמציק לי זה הגעגוע לגרפיקה המצויירת כמו במשחק השלישי (גרפיקת ה 3d ממש לא עושה לי את זה)....
![]()
ימים שכבר לא יחזרו......
הרביעי בסדרה היה פשוט זוועה מבחינה ויזואלית.
הזמן רק עשה את שלו.