אזהרה : נסיון רמאות מצד יס בקבלת YES-HD-MAX

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היתי אמור לקבל את מכשיר YES-MAX-HD שהזמנתי ביום ראשון אבל הטכנאים התקשרו שלשום כבר ואמרו לי שהתפנה להם מקום בהתקנה , כך שקיבלתי את המכשיר יותר מהר ומזה יומיים הוא כבר אצלי .
על המכשיר , הטוב והרע , אפרט בהמשך כי גיליתי בו דברים שחושב שלא נידונו כאן , אבל רציתי להזהיר אותכם מרמאות מכוערת מצד חברת יס בגלל שאני משוכנע שאני לא היחיד שניסו לעבוד עליו .

עם הזמנת המכשיר הובטח לי שאקבל חוץ מחבילת הבסיס וסרטים גם 7 חבילות תוכן אחרות . מיד לאחר קבלת המכשיר בדקתי שכל החבילות המובטחות קיימות וגיליתי שבכל חבילה היו 1-2 ולפעמים יותר ערוצים חסרים שלא נפתחו כלל , בדרך כלל הערוצים היקרים יותר . חיכיתי , יום , יומיים כי חשבתי שמשהו במערכת של יס לא התעדכן . בדקתי בשני ממירים אחרים בבית - אותו מצב .
התקשרתי ליס לשירות לקוחות ושאלתי בנימוס אם לא נפלה כאן טעות ולא נפתחו כל הערוצים שביקשתי . מצד השני של הקו ענתה לי נציגת שירות ממורמרת במיוחד שאמרה לי "אדוני , אני בטוחה שכל מה שהובטח לך כבר אצלך בממיר !!!" בטון של בחורה שעצרתי אותה בדרך לשרותים . והמשיכה "... אני רואה בכלל שאתה רכשת רק 3 חבילות תוכן ולא -7 ..." . ביקשתי ממנה שתבדוק טוב , טוב לפני שממשיכה לדבר שטויות " ... היא התעקשה שהכל בסדר גם אחרי שגילתה את המקום שבו רשום עם 7 חבילות תוכן ולא 3 ואז ... הפתעה גדולה ... אמרה שגילתה שהממיר החדש לא עודכן בכל הערוצים ( שזה בולשיט אחד גדול כי בדקתי בכל ממיר בבית לפני ) ומיד תתקן את הטעות .
כך , הוחזרו לי לא פחות מ-16 ערוצים שלא נפתחו למרות שרכשתי את כולם דרך חבילות התוכן ולמרות שנתתי את הסכמתי להתחייב לשירותי החברה ל-3 שנים .

אני לא חושב שמדובר בטעות כי נתקלתי בתופעה המסתורית "העלמת הערוצים ובדיקת ערנותו של הלקוח " כבר בעבר עם חברת יס , כך שממליץ לודא שכל מה שהזמנתם כחבילות תוכן זה גם מה שאתם קיבלתם .
לפירוט חבילות התוכן של יס : http://www.yes.co.il/joinus/havila.aspx?havila_id=0

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

אתה רומז כאן בעצם שזה נעשה באופן מגמתי ומכוון מצד החברה.

מנסיוני, כשיש טעויות כאלה הן נעשות על ידי אנשי המכירות שמספרים לך הכל רק בכדי שתירשם והם יקבלו את העמלה שלהם.

אם זה בסדר או לא, אני מסכים איתך שזה לא תקין.

כל מי שזה קרה לו צריך להתלונן רשמית אצל דובר החברה. לדעתי אחרי שמספיק אנשים יתלוננו, יעיפו את אותם אנשי מכירות והעסק יזוז חלק.

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

מסכים איתך עופר .
באופן כללי , כל תהליך הרישום , הוספת \ הורדת חבילה או ערוץ , עלויות , נעשה בחבר יס בצורה לא תקינה .
הכל מתבצע בעל פה וזו בעיה . כשביקשתי לקבל לפני ההתקנה את כל פירוט העסקה שביצעתי מול חברת יס , נאמר לי שאין דרך לשלוח לי במייל או פקס וישלחו לי רק בעוד כמה ימים בדואר רגיל לבית ( בינתיים אין כלום ) . מנסיון , הם שולחים את החוזה הביתה רק במקרים חריגים וטלפונים חוזרים למחלקת קשרי הלקוחות . אבל בואו נראה , אולי הפעם יהיה שונה .

יש מה לעשות אבל להתקשר לשירות הלקוחות או קשרי הלקוחות , זה לא עוזר . אני ביקשתי מנציגת קשרי לקוחות לדבר עם דובר חברת יס או עם סמנכ"ל מכירות ונאמר לי שאין לי אפשרות כזו , גם לא כלקוח ותיק בחברה .
אם מישהו יודע איך מגיעים לדובר חברת יס או לשוחח \ לשלוח מייל \ לפגוש את סמנכ"ל שיווק ומכירות של חבר יס אשמח אם תשתפו אותי .
ראיתי בשרשורים מלפני כמה חודשים שחברת יס ידעה לפנות באמצעות הפורום לעשרות אלפי החברים כאן ולהפגש עם חלק פנים מול פנים , כשדובר על הצגת המוצר החדש YES-MAX-HD והערוצים העתידיים שחלקם היו צריכים להכלל כבר בחבילת ה-HD אבל שכחו מכמה בינתיים .
איפה הנציגים המכובדים האלה כשלקוח ותיק רוצה לפנות אליהם עם תופעה שחוזרת על עצמה ומורידה מאמינות החברה ? לפרסם , להשמיע , לשווק , להבטיח - כן ובגדול אבל כשמדובר על לקיים , לשמוע , לטפל ולשפר - ממש לא .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

כמו בכל חברה מסוגה בישראל גם ליס יש מחלקה לפניות הציבור וזה מופיע בצור קשר באתר שלהם
תכתב אותם, ובאותה הזדמנות תכתב את משרד התקשורת ואני בטוח שהם יגיבו (לא בטוח שתאהב
את התשובה).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”