משהו לא טוב קורה בחברת yes
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אני מקבל מפתחות לדירה בעוד פחות משבוע והנסיון לתאם מעבר דירה והתקנות סאגה אחת גדולה.
והדבר החדש להיום ממיר ייס מקס רגיל (yesmax) שניתן היה לקבל עד לפני כשבוע בפיקדון של כ-1300 ש"ח ו-9.9 לחודש הפך ל-3127 ש"ח ו-20 ש"ח לחודש או 44.9 ש"ח לחודש והתחייבות ל-3 שנים
הם ממש טובים בלהבריח לקוחות
ערן
והדבר החדש להיום ממיר ייס מקס רגיל (yesmax) שניתן היה לקבל עד לפני כשבוע בפיקדון של כ-1300 ש"ח ו-9.9 לחודש הפך ל-3127 ש"ח ו-20 ש"ח לחודש או 44.9 ש"ח לחודש והתחייבות ל-3 שנים
הם ממש טובים בלהבריח לקוחות
ערן
לדעתי יס ממתגת את עצמה כחברה פלצנית כמו אורנג' וכך גם המחירים בהתאם ומספר הלקוחות הנמוך
משמעותית מהוט , אף על פי שליס יותר פוטנציאל מהוט כי יס מגיעה לכל מקום כולל יהודה ושומרון הגולן וישובים ערבים שאין להוט גישה אלהם ,
אני לקוח הוט שלדעתי עולה בכל הפרמטרים על יס החל ממיתוג, תוכן (חוץ מ HD ביינתיים) ועד טכנולגיה .
למשל אני לא משלם תוספת וקיבלתי HD והתקנה בחינם ,35 ש"ח על כל הערוצים ,
בקרוב גם להוט יהיה מג'יק HD .
לגבי השירות של הוט ,אין לי תקלות ולא חיובים מיותרים ,אין לי למה להתקשר .
משמעותית מהוט , אף על פי שליס יותר פוטנציאל מהוט כי יס מגיעה לכל מקום כולל יהודה ושומרון הגולן וישובים ערבים שאין להוט גישה אלהם ,
אני לקוח הוט שלדעתי עולה בכל הפרמטרים על יס החל ממיתוג, תוכן (חוץ מ HD ביינתיים) ועד טכנולגיה .
לגבי השירות של הוט ,אין לי תקלות ולא חיובים מיותרים ,אין לי למה להתקשר .
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מסכים עם zovirax. נראה לי שהם רוצים לקדם את ה- MaxHD על חשבון המקס הקיים, ובכלל על חשבון כל ממיר אחר.
מה שכן, בהתחייבות המחיר עדיין זול יותר מה- MaxHD.
מה שכן, בהתחייבות המחיר עדיין זול יותר מה- MaxHD.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש שם טעות. זה המספרים של yesMax HD. איזה מוכרן פעלתן מנסה לקדם את זה ומוכר לך את זה כ-MAX רגיל.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

זה המחיר למקס הרגיל, אתם מוזמנים לבדוק במוקד של ייס.
כיום יש לי מקס HD + מקס רגיל והבטחתי לילדי מקס רגיל במעבר הדירה.
בכל אופן חזרו אלי לא מזמן ואישרו לי במבצע שהסתיים 2 מקסים רגילים בפיקדון 1290 ועלות חודשית של 9.9 ש"ח ליח'.
ערן
כיום יש לי מקס HD + מקס רגיל והבטחתי לילדי מקס רגיל במעבר הדירה.
בכל אופן חזרו אלי לא מזמן ואישרו לי במבצע שהסתיים 2 מקסים רגילים בפיקדון 1290 ועלות חודשית של 9.9 ש"ח ליח'.
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
מעניין לשים לב כיצד כל שרשור על יס מהתקופה האחרונה מתחיל ב- דיברתי עם נציגים של יס, נורא יקר, הם רוצים להבריח לקוחות ואני שוקל לעזוב.
ממשיך בעצות שונות של חברי הפורום
מסתיים ב- חזרו אלי מיס ונתנו לי את מה שרציתי או שכבר היה לי מה שרציתי סתם רציתי לבדוק אם זה בסדר

ממשיך בעצות שונות של חברי הפורום
מסתיים ב- חזרו אלי מיס ונתנו לי את מה שרציתי או שכבר היה לי מה שרציתי סתם רציתי לבדוק אם זה בסדר
-
carmonle
-
- חבר ותיק

בעת מעבר דירה חברות בד"כ נותנות מבצעים והכל על מנת לשמר לקוח. כאשר אתה עסוק בתכנון שיפוצים,תאום עם בעלי מקצוע, תכנון הובלה ואריזה, זהו שלב שספק מנסה לשמר לקוח.
בדירה שרכשתי יש כיום תשתית הוט וטלפון של הוט. וכאשר צריך תאומים, התקנות ותשתיות לפעמים יותר פשוט להחליף ספק.
ייס בחודשים האחרונים העלתה מחירים ב- yesmaxHD כאשר לדוגמא בתחילת הדרך הפיקדון לממיר ה-HD היה כ-1300 ש"ח (שירגתי מקס רגיל שנרכש למקס HD בתוספת של 1250 ש"ח), לכן היום מאוד הופתעתי כאשר התקשרתי לתאם התקנה ולהזמין ציוד ונמסר לי שמחיר הפקדון שנדרשתי היה מעל 3K ש"ח (מבצע הסתיים) בעוד בשיחה עם ייס בשבוע שעבר המחיר היה 1300.
חודשים יולי ואוג' הם תקופה בה הרבה עוברים דירות ולמעט רצון לקדם את המקס HD לא ברורה לי נדנדת המחירים בייס.
ערן
בדירה שרכשתי יש כיום תשתית הוט וטלפון של הוט. וכאשר צריך תאומים, התקנות ותשתיות לפעמים יותר פשוט להחליף ספק.
ייס בחודשים האחרונים העלתה מחירים ב- yesmaxHD כאשר לדוגמא בתחילת הדרך הפיקדון לממיר ה-HD היה כ-1300 ש"ח (שירגתי מקס רגיל שנרכש למקס HD בתוספת של 1250 ש"ח), לכן היום מאוד הופתעתי כאשר התקשרתי לתאם התקנה ולהזמין ציוד ונמסר לי שמחיר הפקדון שנדרשתי היה מעל 3K ש"ח (מבצע הסתיים) בעוד בשיחה עם ייס בשבוע שעבר המחיר היה 1300.
חודשים יולי ואוג' הם תקופה בה הרבה עוברים דירות ולמעט רצון לקדם את המקס HD לא ברורה לי נדנדת המחירים בייס.
ערן
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מעניין שהכל נפתר תוך שעתיים מרגע פתיעחת השרשוחה.-זה אומר שלפורום יש יותר כוח מתוכניות טלוויזיה של אמנון לוי וגיא מרוז"אcarmonle
נשלח: ו' 17/07/2009 11:17 כותרת הודעה: משהו לא טוב קורה בחברת yes
חודש הפך ל-3127 ש"ח ו-20 ש"ח לחודש או 44.9 ש"ח לחודש והתחייבות ל-3 שנים
carmonle
נשלח: ו' 17/07/2009 13:01 כותרת הודעה:
בכל אופן חזרו אלי לא מזמן ואישרו לי במבצע שהסתיים 2 מקסים רגילים בפיקדון 1290 ועלות חודשית של 9.9 ש"ח ליח'. ""סוף ציטוט.
יכול להיות למרות שהבורסה של טוקיו פעילה היום, שהמוקד של יס עובד לפי התנודות שם.3127 לעומת1290 בחשבונאות
של כתה ה , זה כמעט פי 2.89 תוך שעתיים. תשואה נאה בהחלט
מה ההבדל בין שרות לקוחות לקשרי לקוחות?מה שם עונים אנשים עם מחשבון אחר?
"אני מקווה שלא דיברת מול השירות לקוחות , כי אין להם אפשרות להיות גמישים במחיר.
צריך להגיע ישר לקשרי לקוחות."
לפי המדריך של מרטין סבג אפשר להגיע לשרות לקוחות על ידיי הקשהשל 5 פעמים סולמית
מגיעים תוך שניה לשרות לקוחות.כמה סולמיות דרוש על מנת להגיע לקשרי לקוחות??
נשלח: ו' 17/07/2009 11:17 כותרת הודעה: משהו לא טוב קורה בחברת yes
חודש הפך ל-3127 ש"ח ו-20 ש"ח לחודש או 44.9 ש"ח לחודש והתחייבות ל-3 שנים
carmonle
נשלח: ו' 17/07/2009 13:01 כותרת הודעה:
בכל אופן חזרו אלי לא מזמן ואישרו לי במבצע שהסתיים 2 מקסים רגילים בפיקדון 1290 ועלות חודשית של 9.9 ש"ח ליח'. ""סוף ציטוט.
יכול להיות למרות שהבורסה של טוקיו פעילה היום, שהמוקד של יס עובד לפי התנודות שם.3127 לעומת1290 בחשבונאות
של כתה ה , זה כמעט פי 2.89 תוך שעתיים. תשואה נאה בהחלט
מה ההבדל בין שרות לקוחות לקשרי לקוחות?מה שם עונים אנשים עם מחשבון אחר?
"אני מקווה שלא דיברת מול השירות לקוחות , כי אין להם אפשרות להיות גמישים במחיר.
צריך להגיע ישר לקשרי לקוחות."
לפי המדריך של מרטין סבג אפשר להגיע לשרות לקוחות על ידיי הקשהשל 5 פעמים סולמית
מגיעים תוך שניה לשרות לקוחות.כמה סולמיות דרוש על מנת להגיע לקשרי לקוחות??
נורא פשוט, שירות לקוחות ומוקדי מכירה ייעודים מכירים את המחירון ולא יודעים לעשות שום דבר שחורג ממנו.
קשרי לקוחות עובדים בשלבים, שלב א' הם מנסים להבין מה אתה רוצה ואומרים שיש להם משהו להציע שהוא לרוב דומה למה שהציגו הנציגים הרגילים.
בשלב הבא הם מבטיחים לבדוק ולחזור (כמובן שהם לא באמת בודקים שום דבר)
בשלב האחרון הם מתחילים לתת לך את מה שרצית וככל שאתה זורק יותר הערות תוך כדי נכנסים עוד ועוד דברים
לחבילה.
ייתכן ובמעבר משלב הבדיקה לשלב האחרון יתחלף הנציג ל"נציג בכיר"
וככה משיגים תשואה נאה מהר מאוד... מסקנה, לקוח קיים? תדרוש קשרי לקוחות, למה? כי כבר דיברת איתם / אתה מבואס על השירות
הבדיחה שאנחנו כעם שאוהב להתמקח יצרנו את המצב המגוחך הזה שבו 80% מממנים 20% שמתמקחים, חבל שאף חברה לא לוקחת צעד ומפסיקה עם השיטה הישראלית ולא סבירה הזו בכל תחומי החיים
קשרי לקוחות עובדים בשלבים, שלב א' הם מנסים להבין מה אתה רוצה ואומרים שיש להם משהו להציע שהוא לרוב דומה למה שהציגו הנציגים הרגילים.
בשלב הבא הם מבטיחים לבדוק ולחזור (כמובן שהם לא באמת בודקים שום דבר)
בשלב האחרון הם מתחילים לתת לך את מה שרצית וככל שאתה זורק יותר הערות תוך כדי נכנסים עוד ועוד דברים
לחבילה.
ייתכן ובמעבר משלב הבדיקה לשלב האחרון יתחלף הנציג ל"נציג בכיר"
וככה משיגים תשואה נאה מהר מאוד... מסקנה, לקוח קיים? תדרוש קשרי לקוחות, למה? כי כבר דיברת איתם / אתה מבואס על השירות
הבדיחה שאנחנו כעם שאוהב להתמקח יצרנו את המצב המגוחך הזה שבו 80% מממנים 20% שמתמקחים, חבל שאף חברה לא לוקחת צעד ומפסיקה עם השיטה הישראלית ולא סבירה הזו בכל תחומי החיים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
קשרי לקוחות אלו הנציגים שפועלים כמו שוק, לאחר שעברת את השורה הראשונה של הנציגים בשירות הלקוחות שמשמשים כבשר תותחים יש את נציגי קשרי לקוחות שיכולים להתגמש ויורידו לעצמם יד כדי שלא תתנתק רק שבדרך אתה כבר תעדיף להוריד לעצמך אוזן ושיעזבו אותך בשקט.
- זורו44
- חבר מכור קשה

"כבשר תותחים"
זה מזכיר לי את הבקו"ם ומלחמות של פעםמשמש הביטוי כמטפורה לזילות בחיי אדם, ואף כשם כוללני ומזלזל לחיל הרגלים (לעומת חילות "איכותיים יותר", דוגמת חיל האויר, שלא משתתפים בקרבות פנים-מול-פנים).
צודק בהחלט מי שכתב-"
"80% מממנים 20% שמתמקחים, חבל שאף חברה לא לוקחת צעד ומפסיקה עם השיטה הישראלית ולא סבירה הזו"
אני נכלל ב80%- אני שעות רבות מחוץ לבית ובקושי מספיק לעיין בחשבונות חברת האשראי שבו כל חברה יכולה להכניס את היד לארנק שהוא חשבון הבנק שלי, ואין לי סבלנות לברורים טלפונים.בזמן שבו ישראלי אחר סוחט את חברת התקשורת
ומקבל"הנחה זמנית" אני דופק קופה בזיעת אפיים אך נהנה מהחיים, כמה שקלים פחות לא נתרושש מזה.
זה יותר הרגשה שלא לצאת פרייר במפגשים עם החברה בלילות שבת.
זה מזכיר לי את הבקו"ם ומלחמות של פעםמשמש הביטוי כמטפורה לזילות בחיי אדם, ואף כשם כוללני ומזלזל לחיל הרגלים (לעומת חילות "איכותיים יותר", דוגמת חיל האויר, שלא משתתפים בקרבות פנים-מול-פנים).
צודק בהחלט מי שכתב-"
"80% מממנים 20% שמתמקחים, חבל שאף חברה לא לוקחת צעד ומפסיקה עם השיטה הישראלית ולא סבירה הזו"
אני נכלל ב80%- אני שעות רבות מחוץ לבית ובקושי מספיק לעיין בחשבונות חברת האשראי שבו כל חברה יכולה להכניס את היד לארנק שהוא חשבון הבנק שלי, ואין לי סבלנות לברורים טלפונים.בזמן שבו ישראלי אחר סוחט את חברת התקשורת
ומקבל"הנחה זמנית" אני דופק קופה בזיעת אפיים אך נהנה מהחיים, כמה שקלים פחות לא נתרושש מזה.
זה יותר הרגשה שלא לצאת פרייר במפגשים עם החברה בלילות שבת.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

הנושא נסגר מול אחראית בתאום מעבר דירות, לא הגעתי לשימור לקוחות כלל.
אני בקשר עמם בשבועות האחרונים והיו לי שיחות בנושא, ביקשו אישור למבצע שהסתיים ושתכננתי לממש
ערן
אני בקשר עמם בשבועות האחרונים והיו לי שיחות בנושא, ביקשו אישור למבצע שהסתיים ושתכננתי לממש
ערן
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- זורו44
- חבר מכור קשה

משהו בסגנון"שבועסוף":sapir255 כתב:קשרי לקוחות אלו הנציגים שפועלים כמו שוק, לאחר שעברת את השורה הראשונה של הנציגים בשירות הלקוחות שמשמשים כבשר תותחים יש את נציגי קשרי לקוחות שיכולים להתגמש ויורידו לעצמם יד כדי שלא תתנתק רק שבדרך אתה כבר תעדיף להוריד לעצמך אוזן ושיעזבו אותך בשקט....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מחכה לממיר מקליט hd בהוט
לאחר שהחלפתי yesmax ב yesmaxhd,סרבו ביס לאפשר לי החלפת ממיר hd וממיר yesmaxNEW_WAVE כתב:לדעתי יס ממתגת את עצמה כחברה פלצנית כמו אורנג' וכך גם המחירים בהתאם ומספר הלקוחות הנמוך
לגבי השירות של הוט ,אין לי תקלות ולא חיובים מיותרים ,אין לי למה להתקשר ....
בממיר yesmaxhd נוסף,אלא אם אשלם מחיר של מנוי חדש.בתגובה ביטלתי מיידית את ספורט hd ששווה
לכפרות ושני ערוצי ספורט נוספים וביום ראשון אחזיר להם את ממיר hd הגרוע.בסה"כ יפסידו עלי
מיידית כ 85 ש"ח וברגע שיהיה בהוט ממיר מקליט hd את הכל להוט: טלביזיה אינטרנט וטלפוניה קוית.
הזילזול שלהם בלקוחות קיימים הוא מחפיר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

אבסורד:
מקס רגיל עול ה=45 שח
ממיר "הד"=40שח
סה"כ=85 שח הציוד שאתה מזדכה.
לעומת 60 שח למקסHD.
לפי החשבון יס עוד חייבת לך85-60=25שח.
לא מספיק שאתה מפנה 2 ממירים לטובת לקוח אחר
אתה צריך עוד להוסיף
מעניין שבחברה העלו מחירים בשיעור של 100-300 אחוז תוך 3 חודשים:
מחירי השידור בהשקה הראשונית בתאריך 22/04/2009:לפי אתר פריים-טיים PrimeTime:
הוספת ממיר yesMaxHD בעלות של 59.90 ש"ח.
שדרוג ממיר HD לממיר yesMaxHD בעלות של 29.90 ש"ח [כתוספת למחיר כיום שהוא 39.90 ש"ח].
שדרוג ממיר yesMax לממיר yesMaxHD בעלות של 19.90 ש"ח [כתוספת למחיר כיום שהוא 44.90 ש"ח].
שדרוג ממיר yesMax וממיר HD לממיר yesMaxHD בעלות של 9.9 ש"ח .
פיקדון ממיר yesMaxHD בעלות של 1299 ש"ח [בחלוקה עד 4 תשלומים] ודמי שימוש חודשיים בעלות של 19.90 ש"ח.
עידכון המחירים הנכונים להיום 07/06/2009:
שדרוג ממיר HD לממיר yesMaxHD בעלות של 29.90 ש"ח [כתוספת למחיר כיום שהוא 39.90 ש"ח].
שדרוג ממיר yesMax לממיר yesMaxHD בעלות של 29.90 ש"ח [כתוספת למחיר כיום שהוא 44.90 ש"ח].
שדרוג ממיר yesMax וממיר HD לממיר yesMaxHD בעלות של 19.90 ש"ח .
פיקדון ממיר yesMaxHD בעלות של 3000 ש"ח [בחלוקה עד 4 תשלומים] ודמי שימוש חודשיים בעלות של 19.90 ש"ח.
* כל השידרוגים דורשים התחייבות מחודשת לתקופה של 36 חודשים [3 שנים].
* הפיקדון אינו מצריך התחייבות, אך קיים פחת של 10% כל שנה.
מקס רגיל עול ה=45 שח
ממיר "הד"=40שח
סה"כ=85 שח הציוד שאתה מזדכה.
לעומת 60 שח למקסHD.
לפי החשבון יס עוד חייבת לך85-60=25שח.
לא מספיק שאתה מפנה 2 ממירים לטובת לקוח אחר
אתה צריך עוד להוסיף
מעניין שבחברה העלו מחירים בשיעור של 100-300 אחוז תוך 3 חודשים:
מחירי השידור בהשקה הראשונית בתאריך 22/04/2009:לפי אתר פריים-טיים PrimeTime:
שדרוג ממיר yesMax לממיר yesMaxHD בעלות של 19.90 ש"ח [כתוספת למחיר כיום שהוא 44.90 ש"ח].
שדרוג ממיר yesMax וממיר HD לממיר yesMaxHD בעלות של 9.9 ש"ח .
פיקדון ממיר yesMaxHD בעלות של 1299 ש"ח [בחלוקה עד 4 תשלומים] ודמי שימוש חודשיים בעלות של 19.90 ש"ח.
עידכון המחירים הנכונים להיום 07/06/2009:
שדרוג ממיר yesMax לממיר yesMaxHD בעלות של 29.90 ש"ח [כתוספת למחיר כיום שהוא 44.90 ש"ח].
שדרוג ממיר yesMax וממיר HD לממיר yesMaxHD בעלות של 19.90 ש"ח .
פיקדון ממיר yesMaxHD בעלות של 3000 ש"ח [בחלוקה עד 4 תשלומים] ודמי שימוש חודשיים בעלות של 19.90 ש"ח.
* כל השידרוגים דורשים התחייבות מחודשת לתקופה של 36 חודשים [3 שנים].
* הפיקדון אינו מצריך התחייבות, אך קיים פחת של 10% כל שנה.