ממירי DTT
PVR פנימיים עדיין אין אבל אני מאמין ברגע שיכנס רישמית השידורים יתחילו לשווק את הממירים עם PVR פנימי.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא ממש התחילו לשווק רשמית, יש טפטופים של כאלה כרגע. לדעתי כדאי להמתין כי המחירים ירדו משמעותית כשתהיה תחרות (כרגע יש בכל חור רק KONKA).
המכשירים הללו מיועדים להיות זולים ולכן לפחות בדגמים שאני רואה שמתוכננים להיכנס לארץ, ההקלטות (במידה ויש) ייעשו על התקני DISK ON KEY בלבד.
המכשירים הללו מיועדים להיות זולים ולכן לפחות בדגמים שאני רואה שמתוכננים להיכנס לארץ, ההקלטות (במידה ויש) ייעשו על התקני DISK ON KEY בלבד.
כן די מוקדם חוץ מיבואן אחד [טלראן] שום יבואן לא ייבא עדיין ממירים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא מדוייק, יש עוד יבואנים עם ציוד.
הסיבה שאני ממליץ לא לרכוש לפני אוגוסט זה בגלל שכרגע המחירים הם הגבוהים ביותר שיכולים להיות כי אין תחרות.
טלראן ככל הנראה יהיו שחקן מרכזי בתחום הזה (ובצדק, הם שולטים ביד רמה על תחום הממירים הלוייניים בארץ לכל מי שאינו יס או הוט).
הסיבה שאני ממליץ לא לרכוש לפני אוגוסט זה בגלל שכרגע המחירים הם הגבוהים ביותר שיכולים להיות כי אין תחרות.
טלראן ככל הנראה יהיו שחקן מרכזי בתחום הזה (ובצדק, הם שולטים ביד רמה על תחום הממירים הלוייניים בארץ לכל מי שאינו יס או הוט).
- krembo_Vanil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאלה - סיגנל אפס
יש לי מסך של סוני (40L4000) עם טיונר דיגיטלי, הוא mpeg2 אז מן הסתם אינו מתאים לשידורים בארץ.
כשעשיתי סריקת ערוצים, מצאתי את 5 הערוצים הנ"ל, אך ללא קליטה
הסיגנל על אפס!
אני מחובר לאנטנה רגילה על הגג שבעזרתה אני קולט ערוץ 1 ו 2
האם זה אומר שגם כשיחלו השידורים, ממיר לא יעזור כי אין אצלי קליטה?
כשעשיתי סריקת ערוצים, מצאתי את 5 הערוצים הנ"ל, אך ללא קליטה
הסיגנל על אפס!
אני מחובר לאנטנה רגילה על הגג שבעזרתה אני קולט ערוץ 1 ו 2
האם זה אומר שגם כשיחלו השידורים, ממיר לא יעזור כי אין אצלי קליטה?
א. כנראה קלטת את ערוצים ממצרים.
ב. העוצמות שידור כרגע נמוכות יחסית.
ג. נראה כי למרות ההבטחות של הרשות יהיה צורך באנטנה חיצונית בערים בנויות.
ב. העוצמות שידור כרגע נמוכות יחסית.
ג. נראה כי למרות ההבטחות של הרשות יהיה צורך באנטנה חיצונית בערים בנויות.
איך בדיוק כאשר הטיונר מותאם לשידורים הדיגטליים של מצרים [ mpeg2] כאשר אצלנו יש צורך בטיונר שתומך ב- MPEG4??
- krembo_Vanil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני אכן מדבר על הערוצים הישראליים
את הערוצים המצריים קלטתי עוד לפני הסריקה הראשונית (ייתכן שהטכנאי שהתקין הריץ את הסריקה)
אני לא ידעתי על קיומם עד שלא העברתי לדיגיטלי וראיתי את ערוצי הנילוס (ראו תמונה וסאונד טובים אבל עם הפרעות, וקליטה בסביבות ה 40%)
כשאני הרצתי סריקה, נעלמו התחנות המצריות ואותרו הישראליות (10,1,2,33,99) אבל ראיתי רק את שמות הערוצים
לא תמונה ולא קול, והסיגנל עומד על אפס.
אמנם לא ציפיתי לראות תמונה - אבל האם לא אמור להיות סיגנל חזק יותר (אפילו שמדובר רק בשידורי ניסיון), אחרי הכל אני מחובר לאנטנה חיצונית על בניין של 5 קומות (פתח תקוה)
יש לי הרגשה שבראשון לאוגוסט הרבה אנשים ירוצו לקנות ממירים, רק כדי לגלות שאין להם קליטה בבית, והם צריכים להשקיע עוד כסף באנטנות, מגברים וכו'
אני לא ידעתי על קיומם עד שלא העברתי לדיגיטלי וראיתי את ערוצי הנילוס (ראו תמונה וסאונד טובים אבל עם הפרעות, וקליטה בסביבות ה 40%)
כשאני הרצתי סריקה, נעלמו התחנות המצריות ואותרו הישראליות (10,1,2,33,99) אבל ראיתי רק את שמות הערוצים
לא תמונה ולא קול, והסיגנל עומד על אפס.
אמנם לא ציפיתי לראות תמונה - אבל האם לא אמור להיות סיגנל חזק יותר (אפילו שמדובר רק בשידורי ניסיון), אחרי הכל אני מחובר לאנטנה חיצונית על בניין של 5 קומות (פתח תקוה)
יש לי הרגשה שבראשון לאוגוסט הרבה אנשים ירוצו לקנות ממירים, רק כדי לגלות שאין להם קליטה בבית, והם צריכים להשקיע עוד כסף באנטנות, מגברים וכו'
Re: אני אכן מדבר על הערוצים הישראליים
2 אפשרויות:krembo_Vanil כתב:אמנם לא ציפיתי לראות תמונה - אבל האם לא אמור להיות סיגנל חזק יותר (אפילו שמדובר רק בשידורי ניסיון), אחרי הכל אני מחובר לאנטנה חיצונית על בניין של 5 קומות (פתח תקוה)...
1. הטלויזיה שלך מציגה Quality של סיגנל מפוענח. במקרה כזה חוסר יכולת לפענח את סיגנל ה-MPEG4 גורם לה להציג סיגנל 0.
2. משהו באנטנה של הבניין שלך (או המפצלים שבדרך) לא תקין.
לפני שרכשתי ממיר MPEG4 בדקתי את עוצמת הסיגנל בעזרת ממיר ישן MPEG2, ווידאתי שאיכות הסיגנל טובה. הממיר הישן כן ידע להציג את עוצמת הסיגנל גם ללא יכולת פענוח, וקיבלתי איכות של מעל 90 (אנטנה על גג בניין חדש בן 20 קומות, גם כן בפתח תקווה).
שלח לי הודעה פרטית אם תרצה לקבל עזרה עם הממירים.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האם פלאזמה Pioneer מודל PDP-LX5090H יכולה לקלוט שידורי DTT ?