הרבה פעמים, כשגולשים שאלו אם יש פיתרון להעברת HD בצורה אלחוטית, הפנתי אותם למוצר של חברת Belkin העונה לשם FlyWire העושה שימוש בטכנולוגיה של Amimon, למרות שהמוצר לא היה זמין, ראיתי אותו בפעולה ב-CES לפני שנתיים ובכל רגע הוא "אוטוטו אמור להיות מושק".
הוא לא צפוי היה להיות זול.
בהתחלה דיברו על 1000$ ואח"כ על 1500$ ותאריך ההשקה נדחה כל פעם.
אמימון, לאחרונה גייסו עוד 10M$ מקרנות הון סיכון ואני חייב להגיד שאני אישית האמנתי שטכנולוגית ה-WHDI זה העתיד של העברת וידאו דיגיטלי ברזולוציה גבוהה, אבל במחירים האלו, הרבה יותר פשוט לקרוא לשיפוצניק, שיחצוב, יעביר כבל, יעשה שפכטל, ייצבע, ייטאטא ויעשה לי גם ספונג'ה אח"כ ועוד יישאר לי כסף לאיזה מזרימדיה.....
לא זו הדרך להפוך טכנולוגיה כזו לסטנדרט בתעשיה....
מקור: Engadget
Belkin סוגרת את ה-Flywire עוד לפני שהתחילה למכור - חבל....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אז אמימון ימשיכו לפתח? ונראה פתרונות משולבי טלויזיות בינתיים? ע"ע סוני?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
חיובי, פתרונות מבית Amimon מופיעים כבר ויופיעו ביותר ויותר חברות מובילות וחברות OEM.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
רציתי לעשות סקירה על ZINWELL, היה לי PROTOTYPE למשך כמה חודשים, אבל לדעתי זה עדיין לא בשל לרמת בדיקה בבית רגיל.
יש בתים שזה יכול לעבוד איתם, אבל אצלי זה לא עבד לרמה שאפשר לכתוב ביקורת.
גם AMIMON עצמם אומרים לי שהדור הבא (זה ש-FLYWIRE היה אמור לעבוד דרכו ושסוני כבר משתמשים בו) אוטוטו כאן ואז זה יהיה מעניין.
אני מאוד מאמין בטכנולוגיה הזו וחושב שזה יתפוס, אבל זה עדיין לא שם.
יש בתים שזה יכול לעבוד איתם, אבל אצלי זה לא עבד לרמה שאפשר לכתוב ביקורת.
גם AMIMON עצמם אומרים לי שהדור הבא (זה ש-FLYWIRE היה אמור לעבוד דרכו ושסוני כבר משתמשים בו) אוטוטו כאן ואז זה יהיה מעניין.
אני מאוד מאמין בטכנולוגיה הזו וחושב שזה יתפוס, אבל זה עדיין לא שם.
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
עם יד על הלב במיוחד לאלו עם ילדים בבית.. בשם החדשנות ואולי האקסטרא נוחות תהיו באמת מוכנים להוסיף עוד משדר אלקטרומגנטי ברחבי הבית ?
ואל תרצו לי על תקנים מחמירים ו"מחקרים הראו"
אלו שלא איתנו לא חשבו לפני פחות מדור שסיגריות יגמרו אותם..
מול הבניין שלי החליט בעל מלון כושל לעשות בוחטה ללא מאמץ והעמיד CLUSTER ענק של אנטנות סוללאריות
מול המרפסת שלי...
בנוסף כשאני באייפון מריץ את תוכנת החפוש לרשתות WIFI אני מוקף ברשימה מטורפת של רשתות סביבי (ולא תאמינו כמה חופשיות ללא סיסמא...)
כל עוצמות הקרינה האלקטרומגנטית הזו מסביבנו (כן בסדר, בלתי מייננת אעלק) מתישהוא יפגעו בכל אחד מאיתנו.
ואל תרצו לי על תקנים מחמירים ו"מחקרים הראו"
אלו שלא איתנו לא חשבו לפני פחות מדור שסיגריות יגמרו אותם..
מול הבניין שלי החליט בעל מלון כושל לעשות בוחטה ללא מאמץ והעמיד CLUSTER ענק של אנטנות סוללאריות
מול המרפסת שלי...
בנוסף כשאני באייפון מריץ את תוכנת החפוש לרשתות WIFI אני מוקף ברשימה מטורפת של רשתות סביבי (ולא תאמינו כמה חופשיות ללא סיסמא...)
כל עוצמות הקרינה האלקטרומגנטית הזו מסביבנו (כן בסדר, בלתי מייננת אעלק) מתישהוא יפגעו בכל אחד מאיתנו.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
דיזנגוף , אני חושב שאתה נובח על העץ הלא נכון , הקרינה של השמש היא בעייתית , ועובדה שמחקרים הראו שאם אנשים משתזפים , ובמיוחד בתור צעירים , יקרו שני דברים : עורם יהפך למקומט הרבה יותר מהר
2 - הם חשופים לסרטן עור
עכשיו זו קרינה שידוע שיש לה אספקטים מזיקים , כאן אתה מדבר על קרינה שמוודאים שהיא לא תזיק , ולו רק משום שאולי כאן הן לא מפחדות , אבל אם יוודע שמשהו מזיק בזה , יהיה תור של תובעים בארה"ב ובאירופה שיטביע אותם
מה שאני מנסה להבהיר שהפחד הזה הוא קלוש מידי מכדי להחליט ע"פ
2 - הם חשופים לסרטן עור
עכשיו זו קרינה שידוע שיש לה אספקטים מזיקים , כאן אתה מדבר על קרינה שמוודאים שהיא לא תזיק , ולו רק משום שאולי כאן הן לא מפחדות , אבל אם יוודע שמשהו מזיק בזה , יהיה תור של תובעים בארה"ב ובאירופה שיטביע אותם
מה שאני מנסה להבהיר שהפחד הזה הוא קלוש מידי מכדי להחליט ע"פ