עופר, אני סקרן ואני חושב שיש הרבה כמוני...
לא נעים לי לומר , אבל אולי אנשים סקרנים , אבל לשאול דבר כזה , נראה לי אישית חוצפה. מחוץ להיותו מנהל האתר , הוא גם אדם , ואם הוא לא חשף את זה לפני כן , לדרוש ממנו פומבית לעשות זאת זו חוצפה , וגסות רוח
ואני מקווה שהוא לא יענה להשלכת הכפפה שלך אלא שמישהו מהמנהלים יסגור את השירשור הזה
ואני מקווה שהוא לא יענה להשלכת הכפפה שלך אלא שמישהו מהמנהלים יסגור את השירשור הזה
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
לא ביקשתי ממנו להתפשט...
סה"כ בגדול שאלתי שעם כל ההבנות והתובנות שלו בנושא הנ"ל מה הוא החליט לשים בבית, מה עוד שבשירשור בתי הקולנוע הוא אומר שהוא מעדיף לראות בבית על כל בית קולנוע אחר!!!
אז אני לא חושב שזאת חדירה לפרטיות או בי דיל כלשהו ואל תעשה מזה כזה!!!
לילה טוב
סה"כ בגדול שאלתי שעם כל ההבנות והתובנות שלו בנושא הנ"ל מה הוא החליט לשים בבית, מה עוד שבשירשור בתי הקולנוע הוא אומר שהוא מעדיף לראות בבית על כל בית קולנוע אחר!!!
אז אני לא חושב שזאת חדירה לפרטיות או בי דיל כלשהו ואל תעשה מזה כזה!!!
לילה טוב
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
-
hipoo
- חבר ותיק

אגב סתם לידע כללי
לי יש:
טלויזיה פלאזמה של 42" LG
סטרימר- HDX 1000
רמקולים סלאליטים של b&w m1+ sub a2
כבלי רמקולים פשוטים.
אני מקווה שעניתי על "סטיית" המציצנות שלך אודי
ושוב
לילה טוב!!!
שרון:)
לי יש:
טלויזיה פלאזמה של 42" LG
סטרימר- HDX 1000
רמקולים סלאליטים של b&w m1+ sub a2
כבלי רמקולים פשוטים.
אני מקווה שעניתי על "סטיית" המציצנות שלך אודי
ושוב
לילה טוב!!!
שרון:)
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש לעפר:
Yamaha AVR 3800, Panasonic RP56+SDI, DVDO iScan VP50pro + Edge, Lumagen HDP Pro + Radiance, Philips Pronto 9600, Pioneer LX5090H, Pioneer 42MXE10, YES MAX, Algolith mosquito, DVICO TVIX6500, Pixel Magic MB200, B&W 601 s3, Acoustic Research Q4
Yamaha AVR 3800, Panasonic RP56+SDI, DVDO iScan VP50pro + Edge, Lumagen HDP Pro + Radiance, Philips Pronto 9600, Pioneer LX5090H, Pioneer 42MXE10, YES MAX, Algolith mosquito, DVICO TVIX6500, Pixel Magic MB200, B&W 601 s3, Acoustic Research Q4
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש כמה תיקונים לרשימה הנ״ל. ה lumagen hdp pro, הטרנסקודר fc15 של קריימר, ה פנסוניק sdi וה mosquito הוחלפו. הם כולם יושבים בעולם הדיגיטלי מאתמול למכירה...
במקומם יש radience xd, dune bd prime ו oppo BDP83 שעושים את אתה עבודה רק עם בלוריי...
את ה axiom qs4 החלפתי בזוג qs8
את ה 5090h החלפתי ב krp500 לבנה ושוקל החלפתה במסך זהה אך שחור אם יהיה ביקוש ללבן (לי זה לא קריטי ואולי טיפה מנקר עיניים מדי בסלון...)
במקומם יש radience xd, dune bd prime ו oppo BDP83 שעושים את אתה עבודה רק עם בלוריי...
את ה 5090h החלפתי ב krp500 לבנה ושוקל החלפתה במסך זהה אך שחור אם יהיה ביקוש ללבן (לי זה לא קריטי ואולי טיפה מנקר עיניים מדי בסלון...)
-
hipoo
- חבר ותיק

שבת שלום לכולם

- oferlaor
- מנהל

עדכנתי את הפרופיל שלי. אפשר גם להציץ באלבום התמונות, אני חושב שיש שם תמונה יחסית עדכנית של המערכת (לפחות החלק הקדמי שלה).
הפרוייקט הבא זה כנראה סאב חדש (כבל לסאב סוף סוף כבר יש!!)
הפרוייקט הבא זה כנראה סאב חדש (כבל לסאב סוף סוף כבר יש!!)
- oferlaor
- מנהל

truejoker,
אני חושב שזה בהחלט ליגיטימי ואני לא מסתיר את המערכת שיש לי. לצערי (או אולי לשמחת התעשייה) אני מחליף ציוד מאוד בתכיפות ומתקשה לזכור לעדכן את הפרופיל. סביר להניח שיש לי עוד הרבה ציוד כאן שפשוט לא ציינתי. למשל כל הציוד של המעבדה שהקמתי לצורך בדיקות הוידאו - אני לא מחשיב את זה כחלק מהמערכת. יש גם ציוד שאני משתמש כגיבוי (אתמול פיניתי טיפה מקום והעברתי החוצה למכירה איזה 5 ארגזים של ציוד שאני כבר לא משתמש בו יותר).
באיזה שרשור ציינתי גם את שרשרשות הציוד המעניין שהיה אצלי (בעיקר המסכים והמעבדי וידאו, שהם הדברים שאני מחליף בתכיפות הכי גבוהה, חוץ ממקורות וידאו כמובן...). אם אני זוכר נכון, אני כרגע במסך השביעי שלי והמעבד המי-יודע-כמה...
אני לא חושב שציוד יקר זה דווקא קריטריון למי שצריך להיות מבקר של ציוד. דווקא את מרבית הדברים למדתי על בשרם של המסכים הגרועים שהיו אצלי...
יאללה, מראיינים אותי לאיזה עיתון, חייב ללכת לפגוש את העיתונאי.
אני חושב שזה בהחלט ליגיטימי ואני לא מסתיר את המערכת שיש לי. לצערי (או אולי לשמחת התעשייה) אני מחליף ציוד מאוד בתכיפות ומתקשה לזכור לעדכן את הפרופיל. סביר להניח שיש לי עוד הרבה ציוד כאן שפשוט לא ציינתי. למשל כל הציוד של המעבדה שהקמתי לצורך בדיקות הוידאו - אני לא מחשיב את זה כחלק מהמערכת. יש גם ציוד שאני משתמש כגיבוי (אתמול פיניתי טיפה מקום והעברתי החוצה למכירה איזה 5 ארגזים של ציוד שאני כבר לא משתמש בו יותר).
באיזה שרשור ציינתי גם את שרשרשות הציוד המעניין שהיה אצלי (בעיקר המסכים והמעבדי וידאו, שהם הדברים שאני מחליף בתכיפות הכי גבוהה, חוץ ממקורות וידאו כמובן...). אם אני זוכר נכון, אני כרגע במסך השביעי שלי והמעבד המי-יודע-כמה...
אני לא חושב שציוד יקר זה דווקא קריטריון למי שצריך להיות מבקר של ציוד. דווקא את מרבית הדברים למדתי על בשרם של המסכים הגרועים שהיו אצלי...
יאללה, מראיינים אותי לאיזה עיתון, חייב ללכת לפגוש את העיתונאי.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לפחות למדנו שבמקרה הזה- הסנדלר לא הולך יחף 
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה המסקנות מהחלפת ה 5090H ל KRP500 ? ( מלבד הצבע החיצוניoferlaor כתב:יש כמה תיקונים לרשימה הנ״ל. ה lumagen hdp pro, הטרנסקודר fc15 של קריימר, ה פנסוניק sdi וה mosquito הוחלפו. הם כולם יושבים בעולם הדיגיטלי מאתמול למכירה...
את ה 5090h החלפתי ב krp500 לבנה ושוקל החלפתה במסך זהה אך שחור אם יהיה ביקוש ללבן (לי זה לא קריטי ואולי טיפה מנקר עיניים מדי בסלון...)...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים