התייעצות לרכישה
שלום,
יש לי חדר קטן, לא איזה סלון או משהו.
אני רוצה לשדרג את הסאונד בחדר, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם על מה לעשות.
רוב השימושים יהיו מוסיקה ומשחקים.
כרגע עוד לא חשבתי על תקציב אני רוצה ללכת לאט ובראש שקט צעד צעד לא ישר דגמים.
מה כדי לרכוש רסיבררמקולים או ללכת על מערכות מוכנות למחשב?
אשמח להצעות
יש לי חדר קטן, לא איזה סלון או משהו.
אני רוצה לשדרג את הסאונד בחדר, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם על מה לעשות.
רוב השימושים יהיו מוסיקה ומשחקים.
כרגע עוד לא חשבתי על תקציב אני רוצה ללכת לאט ובראש שקט צעד צעד לא ישר דגמים.
מה כדי לרכוש רסיבררמקולים או ללכת על מערכות מוכנות למחשב?
אשמח להצעות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בלי לדעת מה הכיוון הכללי, ומה הדגשים - אף אחד לא יוכל להמליץ כראוי...
נסה לפרט מעט יותר, בשלב הראשון מה ההרכב בדיוק (כמה זמן משחקים, כמה האזנה למוזיקה, האם גם סרטים), ומעבר לזה -
האם אתה משחק מול המחשב, או יושב על ספה / מיטה עם שלט?
האם ההאזנה שלך למוזיקה היא הבולטת יותר, והאם היא בישיבה על כיסא המחשב / מנוחה על ספה / שכיבה במיטה?
האם אתה חייב צליל היקפי או מעדיף להתמקד בשלב ראשון בסטריאו?
מה גבולות התקציב (אפילו אומדן גס)?
נסה לפרט מעט יותר, בשלב הראשון מה ההרכב בדיוק (כמה זמן משחקים, כמה האזנה למוזיקה, האם גם סרטים), ומעבר לזה -
האם אתה משחק מול המחשב, או יושב על ספה / מיטה עם שלט?
האם ההאזנה שלך למוזיקה היא הבולטת יותר, והאם היא בישיבה על כיסא המחשב / מנוחה על ספה / שכיבה במיטה?
האם אתה חייב צליל היקפי או מעדיף להתמקד בשלב ראשון בסטריאו?
מה גבולות התקציב (אפילו אומדן גס)?
כל פעם שאני מאזין למוזיקה אני יושב מול המחשב המוזיקה זה החלק המשמעותי ביותר שהרמקולים ישמיעו, משחקים אח"כ(למשחקים היום בד"כ צריך רסיברים שתומכים בקידודים דיגטלים ורמקולים 5.1/6.1 לקבלת סאונד כמו שצריך)
בקשר לצליל ההיקפי או הסטריאו אני לא יודע עם איזה סידור אני ירגיש יותר איכות במזויקה בד"כ מוזיקת דאנס לא משהו איטי ורגוע, בשביל זה אתם פה להגיד לי באיזה סידור אני יקבל את התוצאה הכי טובה.
כמו שאמרתי כרגע אני לא יודע תקציב כי אני לא יודע מה אני צריך בכלל! אם זה היקפי או סטריאו או אם זה רמקולים חדשים...התציב לדעתי ישתנה בהתאם למה שאני יצטרך.
בקשר לצליל ההיקפי או הסטריאו אני לא יודע עם איזה סידור אני ירגיש יותר איכות במזויקה בד"כ מוזיקת דאנס לא משהו איטי ורגוע, בשביל זה אתם פה להגיד לי באיזה סידור אני יקבל את התוצאה הכי טובה.
כמו שאמרתי כרגע אני לא יודע תקציב כי אני לא יודע מה אני צריך בכלל! אם זה היקפי או סטריאו או אם זה רמקולים חדשים...התציב לדעתי ישתנה בהתאם למה שאני יצטרך.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם העיקר הוא מוזיקה, אין לך צורך ביותר מסטריאו (ואולי סאב, לא קריטי בשלב ראשון).
עכשיו אתה צריך לפרט את המקום שיש לך (האם מדובר על שולחן שעליו יעמדו הרמקולים, או שיש מדפים בצדדים או שבכלל אתה רוצה להעמיד על הרצפה, והאם יש לך מקום למגבר), וכן לתת תחום לתקציב (כי אתה אומר שתחשוב על זה בהמשך - אבל זה יכול לקבוע האם ימליצו לך על רמקולים הכוללים מגבר, רמקולים למחשב או מגבר סטריאו + רמקולים מדפיים / רצפתיים וכו').
עכשיו אתה צריך לפרט את המקום שיש לך (האם מדובר על שולחן שעליו יעמדו הרמקולים, או שיש מדפים בצדדים או שבכלל אתה רוצה להעמיד על הרצפה, והאם יש לך מקום למגבר), וכן לתת תחום לתקציב (כי אתה אומר שתחשוב על זה בהמשך - אבל זה יכול לקבוע האם ימליצו לך על רמקולים הכוללים מגבר, רמקולים למחשב או מגבר סטריאו + רמקולים מדפיים / רצפתיים וכו').
אני לא מחפש כרגע המלצה
אני מחפש כרגע מידע מה אני צריך, שתי רמקולים שלוש רמקולים מיליון רמקולים. אני לא מחפש כרגע דגמים. קודם אני רוצה לדעת מה אני הולך בכלל לשים בחדר.
רמקוליים רצפתיים לא בא בחשבון, אין מקום ובד"כ הם גם יקרים.
הרמקולים יכולים להיות על הקיר(בעזרת מתלה ואם נצטרך אפשר אפילו לתלות מדפים) או על השולחן, כן יש מקום למגבר(ברגעים אלה יש אחד שעובד).
בוא נגיד תקציב שלא יעבור את ה2000 ש"ח אני לא צריך משהו שובר חלונות, ובכללי החדר הוא משהו כמו 3מטר על 3 מטר, זה לא סלון או משהו
אני מחפש כרגע מידע מה אני צריך, שתי רמקולים שלוש רמקולים מיליון רמקולים. אני לא מחפש כרגע דגמים. קודם אני רוצה לדעת מה אני הולך בכלל לשים בחדר.
רמקוליים רצפתיים לא בא בחשבון, אין מקום ובד"כ הם גם יקרים.
הרמקולים יכולים להיות על הקיר(בעזרת מתלה ואם נצטרך אפשר אפילו לתלות מדפים) או על השולחן, כן יש מקום למגבר(ברגעים אלה יש אחד שעובד).
בוא נגיד תקציב שלא יעבור את ה2000 ש"ח אני לא צריך משהו שובר חלונות, ובכללי החדר הוא משהו כמו 3מטר על 3 מטר, זה לא סלון או משהו
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אתה יכול לשים 2 רמקולים, או 3 , או 4 , או 5 .
הכול בתלות בתקציב ובדרישות שלך.
לצורך שמיעה דו-ערוצית נחוצים 2 רמקולים. אם הרמקולים באיכות מספיק טובה, אין חובה להוסיף להם סאב-וופר.
לצורך שמיעה היקפית, נחוצים לפחות 4 רמקולים, 2 קדמיים ו- 2 אחוריים, עם או בלי תוספת סאב-וופר אחד.
בתקציב נתון, ככל שמספר הרמקולים קטן יותר, ניתן לרכוש רמקולים איכותיים יותר.
בתקציב של עד 2,000 ₪ יש 2 אפשרויות עקרוניות לשדרוג הצליל:
1. מגבר וזוג רמקולים יד שנייה;
2. רמקולים מוגברים איכותיים שנועדו במקורם למחשב.
מגבר וזוג רמקולים חדשים בתקציב כזה לא יהיו באיכות טובה דיה.
הכול בתלות בתקציב ובדרישות שלך.
לצורך שמיעה דו-ערוצית נחוצים 2 רמקולים. אם הרמקולים באיכות מספיק טובה, אין חובה להוסיף להם סאב-וופר.
לצורך שמיעה היקפית, נחוצים לפחות 4 רמקולים, 2 קדמיים ו- 2 אחוריים, עם או בלי תוספת סאב-וופר אחד.
בתקציב נתון, ככל שמספר הרמקולים קטן יותר, ניתן לרכוש רמקולים איכותיים יותר.
בתקציב של עד 2,000 ₪ יש 2 אפשרויות עקרוניות לשדרוג הצליל:
1. מגבר וזוג רמקולים יד שנייה;
2. רמקולים מוגברים איכותיים שנועדו במקורם למחשב.
מגבר וזוג רמקולים חדשים בתקציב כזה לא יהיו באיכות טובה דיה.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם שני הרמקולים הקדמיים טובים, תוכל להסתפק בשני רמקולים. אם לא, כדאי להוסיף סאב-וופר.
בעיקרון, ככל שהתקציב גבוה יותר, ניתן לרכוש ציוד באיכות גבוהה יותר – אם כי המחיר הוא לא תמיד ולא בהכרח מדד לאיכות.
בנוסף, כאשר רוכשים ציוד יד שנייה, ניתן לרכוש ציוד באיכות גבוהה יותר מאשר ציוד חדש באותו תקציב.
בעיקרון, ככל שהתקציב גבוה יותר, ניתן לרכוש ציוד באיכות גבוהה יותר – אם כי המחיר הוא לא תמיד ולא בהכרח מדד לאיכות.
בנוסף, כאשר רוכשים ציוד יד שנייה, ניתן לרכוש ציוד באיכות גבוהה יותר מאשר ציוד חדש באותו תקציב.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
yairf כתב:עזוב חדש - במחיר הזה אתה מקבל קופסאות מפלסטיק שעושות הרבה אבל לא מוזיקה...
הנה משהו שיכול להתאים לך בהחלט!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=31390
בזמנו יצא לי לשמוע את המערכת בניופאן וההתרשמות היתה מעולה.
פה יש לך הכל ולא תצטרך להוסיף כלום.
תוריד אותו במחיר ויש לך אחלה סט.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=31390
בזמנו יצא לי לשמוע את המערכת בניופאן וההתרשמות היתה מעולה.
פה יש לך הכל ולא תצטרך להוסיף כלום.
תוריד אותו במחיר ויש לך אחלה סט.
מה עם רמקולים למחשב
logitech z5500
או
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01459
או
AUDIOENGINE A5
בנוסף להמלצה אשמח לעוד אפשרויות, גם יד2 אוכל נראה מה נוכל לעשות
logitech z5500
או
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01459