העברת סאונד HD מ-HTPC לרסיבר
חברים יקרים,
שאלה קטנה :
הזמנתי רסיבר HK AVR255, ומחשב HTPC סטנדרטי עם לוח אם שמכיל כרטיס קול משולב ויציאת HDMI.
מישהו יכול לומר לי, כשאני מחבר את המחשב לרסיבר בכבל HDMI, האם הרסיבר יידע לפענח את שיטת קידוד הסאונד,
כולל TRUE HD, DTS HD ?
ואם כן, זה דורש התעסקות בהגדרות של המחשב, או שזה ייקרה באופן אוטומטי וכיפי?
אם לא, האם יש כרטיס קול שמיועד לדברים כאלה? (ואז אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה שלי).
שאלה קטנה :
הזמנתי רסיבר HK AVR255, ומחשב HTPC סטנדרטי עם לוח אם שמכיל כרטיס קול משולב ויציאת HDMI.
מישהו יכול לומר לי, כשאני מחבר את המחשב לרסיבר בכבל HDMI, האם הרסיבר יידע לפענח את שיטת קידוד הסאונד,
כולל TRUE HD, DTS HD ?
ואם כן, זה דורש התעסקות בהגדרות של המחשב, או שזה ייקרה באופן אוטומטי וכיפי?
אם לא, האם יש כרטיס קול שמיועד לדברים כאלה? (ואז אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה שלי).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ללא דגם לוח האם שלך לא נוכל לענות לך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לפי מה שהם רושמים זה יהיה אפשרי להוציא את הפורמטים האלה כ LPCM7.1
כלומר לא תידלק לך הנורית ברסיבר של TRUE HD וכו
pixies לאחרונה מתרבות שאלות בנושא... אני מציע לרכז את מה שלמדנו לאיזה הסברון קצת ולהדביק...
כלומר לא תידלק לך הנורית ברסיבר של TRUE HD וכו
pixies לאחרונה מתרבות שאלות בנושא... אני מציע לרכז את מה שלמדנו לאיזה הסברון קצת ולהדביק...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
shay1510, ממליץ לך לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt76745
ללוח שלך יש תמיכה בהוצאת LPCM 7.1, ולכן תוכל לפענח DTS-HD ו-True-HD ל-LPCM 7.1. קח בחשבון שהנושא עדיין בחיתוליו ויש עדיין באגים בכל הנושא הזה.
staticx,
תוכל לעבור על "מורה הנבוכים" שבלינק הזה ולהגיד לי מה צריך לעדכן שם, נכון להיום? נהיינו קצת יותר חכמים מאז (יש אליו, אגב, לינק קבוע בשרשור המדריכים).
http://www.hometheater.co.il/vt76745
ללוח שלך יש תמיכה בהוצאת LPCM 7.1, ולכן תוכל לפענח DTS-HD ו-True-HD ל-LPCM 7.1. קח בחשבון שהנושא עדיין בחיתוליו ויש עדיין באגים בכל הנושא הזה.
staticx,
תוכל לעבור על "מורה הנבוכים" שבלינק הזה ולהגיד לי מה צריך לעדכן שם, נכון להיום? נהיינו קצת יותר חכמים מאז (יש אליו, אגב, לינק קבוע בשרשור המדריכים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"